LundogStaun Anmeldelser 6

2,5

2,5

Under middel

Ødelagte vindueskarme i nye vinduer og altandøre i lejlighed

I forbindelse med tag- og facaderenovering på ejendommen, som jeg bor i, fik jeg monteret nye vinduer og altandøre i min lejlighed af Lund og Staun. Lund og Staun brugte Tømrerfirmaet Peter Droninglund, Frederikshavn, til at står for udskiftningen af vinduerne og altandørene.

Vindueskarmene blev ødelagte, da tømreren brugte karmskruer med hoved. Det er skræmmende, at betale 67.000 kr. inkl. moms, og så levere tømreren sådan et stykke arbejde.

Jeg klagede over arbejdet til entrepriselederen, som blot sendte min henvendelse videre til Tømrerfirmaet Peter Dronninglund, som skulle kontakte mig. Jeg hørte aldrig fra tømreren.
Jeg sendte en klage til Byggeriet Ankenævn og det var først på det tidspunkt, at Lund og Staun kontaktede mig med henblik på, at udbedre skaderne.

Lund og Staun sendte en af deres egne tømrer fredag den 5. juli 2019. Han skiftede 35 karmskruer med hoveder til karmskruer uden hoveder, limede, spartlede og malede vindueskarmene. Han gjorde et rigtigt godt stykke arbejde for at rette op på det makværk Peter Dronninglund havde lavet.
Men jeg giver kun Lund og Staun en stjerne, da det er under al kritik, at du skal kontakte Byggeriet Ankenævn, før du bliver taget seriøst.
Heldig at Lund og Staun fik udbedret skaderne inden konkursen den 9. juli 2019.

Rune Jensen

9. juli 2019

Altan på lejlighed

Kan kun give de andre ret.Virkelig dårligt håndværk og projektledelse. Står nu efter 4 måneder med en soveværelse med huller i vægen, ødelagt gulv osv. De behandler ens ting som en byggeplads ikke et hjem. Så ringer deres meget flabede projektleder og fortæller de ikke mener de har mere de mangler at lave fordi de er gået ud over deres budget. Forklaringen er, nogle af de ting de har lavet har aldrig skulle være lavet sådan fra starten. Hvorfor retter man så ikke op på fejlene i stedet for, at lade kunden side tilbage med problemet? Virkelig dårlig service.

8. marts 2019

Et fortravlet firma, som ikke længere kan levere kvalitet

Jeg troede nok som mange andre, at LundogStaun var et godt firma, som kunne udføre korrekte håndværksmæssige løsninger. Det kan de sikkert også, men når de laver fejl, går det også helt galt.
Efter en større renovation, står vi nu overfor at skulle lave det hele om, der var nærmest fejl ved alt. Det virkede til at LundogStaun havde haft for travlt og derfor valgte de nogle hurtige løsninger.
Jeg har derfor været nødt til at finde et andet firma, som kunne gøre arbejdet færdigt.

Man skal ikke lede længe efter bygge projekter fra LundogStaun, som ser ganske fine ud. Problemet er bare, hvordan man som firma håndterer fejl og her er LundogStaun ganske uacceptable, de lyver, holder ikke aftaler og mangter ikke at udbedre deres fejl og kan på ingen måde leve op til det gode ry de engang havde.

10. februar 2019

Godt håndværk til god pris

Lund & Staun har opført en terrasse på ca. 200 kvm. i komposit. Kvaliteten af dette arbejde er helt i top, og prisen på arbejdet yderst rimelig. Faktisk det billigste af de tilbud, som vi havde indhentet. Arbejdet er udført med stor omhu, og opfølgningen på arbejdet - hvor der skulle foretages enkelte udbedringer - har været upåklageligt. Lund & Staun kan kun anbefales, hvis man vil være sikker på et godt resultat, og hvor prisen samtidig er yderst rimelig. Terrassen, som Lund & Staun har opført hos kan ses ved selvsyn på Ikarosvej 37 i Gug i Aalborg SØ. 5 stjerner med pil op ad.

Morten Amdisen
Ikarosvej 37
Aalborg SØ
Tlf. 23 90 90 32

16. maj 2016

Bedst tænkelige oplevelse!

Min moster havde en vandskade, som hun naturligvis skulle ha lavet. Tre forskellige firmaer, gav tilbud på at lave det. Lund og Staun mente de kunne lave det for omkring 8.000 kroner. Det var LANGT under hvad de andre havde tilbudt, så de fik naturligvis opgaven.

For det første, kom de til aftalte tid, hvilket næsten hører til sjældenhederne efterhånden. For det andet var de ret hurtige og vigtigst af alt: Arbejdet de udførte, var simpelthen til UG med kryds og slange. Super super flot resultat.

Men ikke nok med det. Regningen kom, men den lød ikke på 8.000,- som de havde sagt. Den lød på 6.300,- alt inkl, så det var virkelig en meget positiv overraskelse.

Lund og Staun, har simpelthen været en fantastisk "oplevelse" på alle punkter! Der vil næppe blive brugt andre firmaer her i familien fremover.

TAK til Lund og Staun!

18. december 2014