Min første anmeldelse blev slettet
Min første anmeldelse blev slettet, da tegnestuens ledelse har klaget til trustpilot, da jeg nævnte vedkommende med navn. Dog skal man ikke snydes for vores oplevelse med ejeren. ;-)
Flotte streger! Dyr samarbejdspartner.
Vi valgte en løsning, hvor vi ville købe tegninger på et allerede tegnet hus af indehaveren af Lundhilds- og selv styre projektet, med vejledning fra en lokal bygningskonstruktør her fra Fyn.
Vi var af den overbevisning at vi købte komplette tegninger og statiske beregninger, for 100.000,- (mit alles)
Kopier nedenstående i parentes hvis du vil se vores inspiration:
(danskeboligarkitekter
find-projekt/projekt/vis/lavenergihus-med-kip-og-hoejt-til-loftet/)
Ejeren af Lundhilds tegnestue er en charmerende fyr og en pisse dygtig arkitekt! Det er indiskutabelt!
Desværre var det ikke komplette tegninger/mål. Og beregninger på statik og energi var oveni. (27.000,-)
100.000,- for tegninger og grundplan er en ganske solid pris, så vores håndværkere ringede for at få de præcise mål/vejledninger ganske få gange, hvilket samlet set drejer sig om et par timer. Desuden havde jeg opfølgende spørgsmål. Det kostede os 8.000,- hvilket gjorde mig ganske utilfreds og den unge mand der har tilpasset tegninger og været den primære kontakt på tegnestuen, måtte stå på mål for mine utilfredsheder.
Da vores tegninger blev tilpasset, var dialogen ofte i telefon, hvor ejerens medarbejder var i transport imellem projekter - så jeg havde en fornemmelse af at vi “stod bagerst i køen”, da ejeren efterlod os med en fornemmelse af at han hjalp os til en ufatteligt lav pris. (Det smilede jeg af, da jeg har tjekket priser ved flere tegnestuer.) men ejeren havde allerede udviklet tegningerne, så det burde være en smal sag. ;-)
Ejeren af tegnestuen ringede mig efterfølgende op - og her fik jeg en anden version af ejeren.
Ejeren fik ganske tydeligt forklaret mig, at jeg var en amatør og at jeg intet begreb om noget som helst - og at jeg kun havde fået simple PDF-tegninger, så hvis jeg skulle have flere mål i 3D tegninger, så kunne jeg ikke komme udenom Lundhilds tegnestue.
Jeg forklarede at vi havde købt byggerådgivning og byggetilsyn for 29.000,- ved en lokal tegnestue. Dette grinede ejeren hånligt af, da sådan rådgivning ikke kan udføres til så latterligt en billig pris.
Alt i alt har jeg muligvis været naiv - MEN hvis du skal have tegnet et hus, med behagelig rådgivning (uden svinere og uforudsete regninger for basal rådgivning) så kan du med fordel kontakte én anden tegnestue end Lundhilds.
Vi er kommet i mål, men i bagklogskabens ulideligt klare lys, så har ejeren af tegnestuenværet en lorteoplevelse der står som den ligning vi gerne ville have pillet ud.
Hvis du går med byggetanker ala vores, så giver jeg gerne tip på tlf. 2243 0005
Mvh. (Amatør) Troels ;-)