Vandaag gaan eten bij lunch Garden Ternat. Vast personeel was vriendelijk, een meisje dat ik daar nu voor het eerst zag was heel onvriendelijk, keek me niet aan toen ik tegen haar sprak en was nog te... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goed gegeten maar schandalig dat je wanneer je ergens gaat eten dat je moet betalen voor het toilet en dan nog cash! Dus geen cash geld op zak is niet naar toilet gaan. Dit is een regelrechte schande!... Se mere
Wat ging er niet mis in Waregem. - Frietjes gingen ze aan de tafel brengen omdat het vet nog niet warm genoeg was, dit waren ze vergeten dus toen in het ging vragen was het eten intussen... Se mere
Ik had tomaat garnaal genomen maar ontdekte dat er toen ik het hoedje er af nam, er maar enkele zeer kleine garnaaltjes op een niet uitgeholde tomaat lagen. Tijdens klacht bij personeel, kreeg ik te... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
wansmakelijk vuil
Op vrijdagnamiddag, 25 augustus 2023, bezochten we The Leaf in Ternat voor de lunch. Bij aankomst aan de kassa viel ons op dat er verschillende medewerkers waren die in de omgeving van de kassa, gezellig met elkaar aan het praten waren. De kassierster leek geïrriteerd toen ze naar haar kassa moest komen om ons te helpen.
We zochten een tafel die er op het eerste gezicht schoon uitzag. Maar al snel merkten we rommel op verschillende zitplaatsen. Toen we onze tafel van dichterbij bekeken, zagen we dat deze ook vies en plakkerig was. Dit was nogal verontrustend, wat achter de schermen? Helaas bleek de vloer ook allesbehalve schoon te zijn.
Bij de koffiebar was de situatie niet beter. Het vuilbakje zat vol met lege melkverpakkingen en peulde uit, de tafel was eveneens vuil en vies. Ondertussen bleef het personeel ongestoord doorkletsen, alsof er niets aan de hand was.
Voor ons was dit een teleurstellende ervaring en we zijn niet van plan om hier ooit nog terug te komen. We hebben zelfs foto's genomen om de situatie vast te leggen, maar helaas kunnen we die hier niet delen. Deze ervaring heeft ons een zeer negatieve indruk achtergelaten. Is daar een management aanwezig?
Niet aan te raden
Keuken: frieten waren niet goed doorbakken,stoverij gevraagd maar was goulash ( dus met paprika).
Aan de kassa stond een onbeleefde arrogante kassierster
Choix varié
Choix varié, très bon accueil. Première fois mais pas la dernière. Prix très raisonnable.
Wijnegem.Te weinig personeel,1 persoon…
Wijnegem.Te weinig personeel,1 persoon bie alles moest serveren en bakken voor de klanten.De macaronie met "kaassaus" was ni te eten ,deze dreven in het water,slecht afgegoten waardoor het een pap was. De kip sate in curry ,de curry was vast gekeefd en onsmakkelijk een blok op je maag.De frieten half warm tot koud,de steak was zeker ok. Spijtig maar mij ga je hier niet meer tegen komen met de familie.
Werknemers te kort
Werknemers te kort , 1 persoon moet alles alleen doen en dat is te veel , heb veel respect als ik haar was zou ik ander werk zoeken het is een slaven job , ik mag maar 1 data invullen maar het er alle dagen zo
De plus en plus souvent déçu...
De plus en plus souvent déçu...
Plats en train de sécher dans les bains marie (poulet, ...)
Bonnes carbonnades de boeuf mais mini-mini portion alors que les prix ne font qu'augmenter (vive le COVID !)
Quant aux légumes permanents ...
Kwaliteit gaat er serieus op achteruit.
Kwaliteit gaat er serieus op achteruit.
Vroeger werden de wokschotel vers bereid. Nu staat het klaar in bakken en zijn er geen groentjes in te vinden en de rijst die ze erbij geven is niet gaar.
Tafel gebarricadeerd door andere bezoeker
Mijn moeder gaat een aantal keren per week gezellig koffie drinken in de lunch garden van het Wijnegem Shoppingcenter. Een 3 tal dagen per week. Daar werkt tof personeel.
Elke zaterdag moet er blijkbaar een gigantische rolstoel parkeren aan haar tafel. Haar tafel is dan bijna gebarricadeerd. Ze kan dan niets meer zien en blijkbaar mag ze er ook niets over zeggen van andere mensen.
Met alle respect naar gehandicapten maar er zijn nog andere mensen op de wereld die ook als mens aanzien mogen worden.
Toen ik erbij was zijn we gewoon vertrokken toen we de rolstoel zagen binnen komen
Aanschuiven ,........
Mensen moeten daar zeer lang aanschuiven aan koffiezetapparaat,,
Echt schandalig !!!
1 koffie automaat voor zo,n groot restaurant , mij zien ze daar niet meer 😡
In kwaliteit serieus gezakt...
De kip vd videe was super droog, jammer genoeg geen balletjes meer in en smaak was niet super, de xl portie is ook kleiner dan vroeger. Balletjes in tomatensaus: de smaak vd balletjes is te vergelijken met die van een Italiaanse schotel (in blik). De frietjes waren zeer hard, 2de portie jammer genoeg ook... Niet direct voor herhaling vatbaar. Alhoewel ik hier vroeger regelmatig kwam eten.
Hartelijk dank.
Wij zijn regelmatig klant bij Lunch garden in Brugge.
Na ons bezoek vandaag vergat mijn echtgenote haar handtas mee te nemen dewelke aan haar stoel hing. Deze werd terug gevonden door de werknemers David en Eva. Omdat mijn echtgenote geruime tijd later de vergetelheid vaststelde zijn wij meteen terug gekeerd. Haar handtas werd door hen gevonden op een veilige plaats achtergelaten en werd haar terug bezorgd. Ik wil bij deze de beide medewerkers van harte bedanken. Ik wilde hen een drankje aanbieden, maar weigerden dat en kreeg te horen dat ze deden wat ze moesten doen naar de klant toe.
Met vriendelijke groeten.
Een zeer tevreden klant.
Klantvriendelijkheid en service 0,0
Verschillende mails gestuurd voor een probleem met mijn klantenkaart nul komma nul reactie terug gekregen , ongelooflijk niet klantvriendelijk het lijkt erop dat we blij mogen zijn daar in hun locaties te mogen komen eten , problemen lossen ze niet op , service 0 , opvolging 0,
Ik hoop dat er verbetering komt naar de toekomst toe want zie het anders sober in 😞
Lunch garden 16.04.2023
Lunch garden 16.04.2023
Een paasmenu bij Lunch Garden te Kuurne gaan eten , blijkt bij aankomst deze niet verkrijgbaar te zijn , wensend als alternatief het weekend genieters menu scampi in gele curry-kokos saus a volonté er ook niet te zijn , dus ander gerecht dan maar , het orlofgebraad op Italiaanse wijze en ja dat ging nog net , de student die achter het buffet stond vroeg aan mij of er frietjes of puree bij moest waarop ik antwoordde ‘’ zoals voorgesteld op de buffet foto . Helaas verstond de jonge man die nauwelijks Nederlands sprak mij niet , dus vraag ik hem nogmaals of er geen saus en pasta bij het gerecht moet ? . ja antwoord hij me ‘’ met puree of frietjes ‘’, ja doe maar met puree want pasta was blijkbaar ook niet verkrijgbaar , nu nog de saus op italiaanse wijze zoals afgebeeld zeg ik hem , maar nogmaals verstond hij me niet . Vraag ik in het Engels waar de chef is waarop hij wijst naar de kassa , en de vrouw (de filiaal verantwoordelijke ) aan de kassa naar ons kijkt en vraagt wat het probleem is .
Na alles tegen haar te hebben uitgelegd antwoord ze dat de foto’s niet bindend zijn en ik maar het gerecht moet aanvaarden zoals zij het aanbieden , uiteraard hier niet mee akkoord gaande zegt zij tegen me dat ze het zal doorgeven aan de kok en daarna richting keuken vertrekt .
Ondertussen heeft mijn vrouw haar ‘’ lauw ‘’gerecht al afgerekend en vertrekt naar de eetzaal.
Terwijl ik wacht op het gerecht neem ik aanstalte voor een tas tomaten soep die stond te pruttelen op een inductie kookplaat , maar deze was zo volledig aangekookt tegen de wanden en bodem van de pot dat er geen sprake meer kon zijn van soep maar eerder een niet eetbare brij die eigenlijk eerder thuishoorde in de vuilbak dan op het buffet . Ook dat had de verantwoordelijke gezien en zij me dat ze nog geen tijd had gehad om deze te verwijderen en haar verdere antwoord luid over het restaurant riep ‘’ als ik het beter kon dat ik de zaak maar moest overnemen
En ze haar personeel niet de baas kon ‘’ ,duidelijk niet gemotiveerd dus .
Uiteindelijk na 25 minuten komt mijn koud orlofgebraad met warme Italiaanse saus en zonder pasta uit de keuken en reken ik af aan de kassa waarop ik nog een laatste commentaar krijg als
‘ sorry maar dat is nu eenmaal het concept van Lunch Garden wat de menu’s en personeel betreft ‘.
Helaas zijn deze problemen te Kuurne niet de eerste maal en komt het zeker niet overeen en ten goede wat betreft de mooie voorstellingen op de website van Lunch Garden ( zie foto’s ) .
Helaas kan ik hier geen foto's uploaden
Ik heb vol-au-vent gekocht om mee te…
Ik heb vol-au-vent gekocht om mee te nemen.
25 euro.... schandalig duur.
Smaakt naar niets
25 euro in de vuilbak
Triestig
nooit meer lunch garden
ongeoorloofd wachten aan "ontvangst" "a volante" gaan voor de mensen die aanschuiven voor maaltijd
mensen van " vreemde origine" bekijken je met hun nek aan...ondanks melding "dat er geen tassen voor de koffie meer zijn toch eerst zeer arrogant eerst nog lepels en andere atributten aanvullen ..NOOIT MEER
Gaan eten in lunch garden .
Gaan eten in lunch garden .. Wilrijk
In vergelijking met Borsbeek .. zeer slecht ... kaaskroketjes zonder garnituur... Kip nog rauw .. Frietjes niet goed gebakken .. Vol au Vent zeer weinig en papperig... en uiteindelijk ook zeer duur voor hetgene je krijgt... Dit was voor ons al zeker de laatste keer ...
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Hier in brugge 1 ste keer ontbeten met bongobon en is laatste keer dat wij hier komen.wij Hadden bijna niks Meer en wat wij nog konden nemen was echt slechte kwaliteit. Geen aanrader. En een tip als je aan de late kant bent eerst kijken als ze nog wel iets kunnen aanbieden voor je betaald
Nooit hier bestellen via Too Good to…
Nooit hier in vestiging Lier bestellen via Too Good to Go!
Voor 4,99 ontvangen:
- 1 ijskoude uitgedroogde bakje basic noodles
-1 zompige ooit gemarineerde kipfilet
-aangegeten chocodessertje incl topplaatje afgegeten.
Ook gaan we er nooit meer eten. Vuil restaurant, overal etensresten op tafels, stoelen grond etc. Niemand komt er opruimen.
Ni te eten,
Ni te eten,
Frieten waren zeker half uur reeds gebakken volledig koud.
Rumsteak taai als leder.
Bearnaise die geen bearnaise is....
Vol eau vent lauw geen gehakt en bijna geen kip.
Sla volledig uitgedroogd.
Bijna geen volk in Wilrijk op de middag,ik schrik er niet van
Lunch garden Waterloo. Pfffff !
Boulettes liégeoises frites. Comme d'habitude servi sur assiette froide. Une des deux boulettes était presque froide. Chaque fois décu.
Læs mere om andre typer anmeldelser.