Lunaway Anmeldelser 21

2,0

FØJ !!!! Jeg kan så IKKE ANBEFALE lunarway kinesiske bank For de er dovne og dyre og tilbyder ikke alternative løsninger - nogle dage står du op og kan ikke overføre penge eller bruge din kont... Se mere

Værste kunde service, de spærrer min konto uden varsel, man ringer på deres telefon og venter 1 time minimum hver gang.svaret kommer med at det en anden afdeling der sidder med det og skal kontakte de... Se mere

5/11 har lige haft den mest behagelige samtale med Lea fea Lunar Bank og hun løste alle de kort problemer jeg havde rodet mig ud i og fik mig forklaret på en go måde hvordan og hvorledes med de konti... Se mere

Mig en gåde at jeg skal som kunde sidde og belyse hvad et holdingselskabs formål er og et ivs selskab . Nu har det snart taget adskillige måneder og komme igennem og det ene spørgsmål efter det andet... Se mere

2,0

Under middel

Nykredits LunaWay holder ikke hvad de lover, desværre

Det nye LunaWay med kort og evt. kassekredit er et godt produkt, som er nemt at bruge. Desværre holder de ikke det de stiller i udsigt, hvilket jeg ikke synes er i orden. Jeg skiftede fra Nordea til Nykredits LunaWay for at få en mulighed en ordentlig kassekredit, som ikke er på ca. 15 % i renter om året, som er det Nordea ville tilbyde mig. Jeg har i de perioder, jeg har lånt penge altid betalt tilbage og ikke været en usikker forretning for min bank. Derfor føler jeg, at jeg er blevet snydt og dårligt behandlet af Nykredit, når de efter jeg er blevet bankkunde hos dem alligevel ikke vil yde mig den service, de har stillet i udsigt.
Da jeg beder om mulighed for at få en kassekredit får jeg afslag uden begrundelse, og da jeg kontakter dem for at forstå, hvad der er sket, svarer de ikke?!
Jeg havde håbet Nykredit havde være mere ordentlig; eller i det mindste at de ville begrundelse for deres afslag!
Jeg er ellers godt tilfreds med deres LunaWay kort og konto.

Bedste hilsner
Matthew Frandsen