Luna Valora Anmeldelser

1.670

4,2

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Se mere

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Se mere

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Se mere

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Se mere

1. Smykkeforretning

Gemaakt om lang van te genieten. ✨ Tijdloze sieraden en accessoires, met liefde ontworpen en met oog voor kwaliteit. Voor elke dag, én voor de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Welkom bij Luna Valora.

God

2 t anmeldelser

(1.670)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Das Material ist nicht wie angegeben…

Das Material ist nicht wie angegeben aus Silber sondern Plastik. Trotz Rücksendung ist bisher keine Rückerstattung eingegangen.

21. oktober 2022

Besvarelse fra Luna Valora

Please contact our German agency.

Het was een aanbieding twee ringen voor…

Het was een aanbieding twee ringen voor 1 prijs
Helaas ook 1 gekregen en lijkt zelfs of ie gedragen is
Dus niet meer voor mij online kopen maar liever in de winkel

15. august 2022

Besvarelse fra Luna Valora

Hoi Sylvia, dat is zeker niet de bedoeling. Heb je al contact opgenomen met de klantenservice? Zij lossen het graag direct voor je op!

Verloren steen

Ik heb het setje ringen besteld en deze zijn netjes afgeleverd. Een van de ringen heb ik aan mijn zus gegeven. Na twee weken verloor ik het steentje uit de ring. Ik heb toen een mailtje gestuurd en het uitgelegd. Binnen de kortste keren had ik niet 1 maar 2 nieuwe ringen. Dat heet service!!

26. juli 2022

Besvarelse fra Luna Valora

Hoi Berry, heel fijn om te horen. Zo hoort het! Veel draagplezier gewenst.

Heel ontevreden!

Wel 1x ben ik tevreden geweest van Luna Bodin. En sinds toen niet meer. Ik heb 1 ring gekregen die 2x kapot gegaan is en dan zwart afgaf op mijn vinger. Als oplossing mocht ik een andere juweel kiezen maar opnieuw wordt het juweel rood en gaat het zwart afgeven op mijn vinger. Ik heb een mail gestuurd naar Luna Bodin zoals de vorige keer maar geen antwoord gehad.

15. september 2022

Besvarelse fra Luna Valora

Hoi Carolien. Mail even naar Amber@lunabodin.nl, dan wordt er binnen twee werkdagen gereageerd op je mail en dan wordt er voor een oplossing gezorgd.

Goede service

Ik was laatst een steentje verloren uit mijn ring. Teruggestuurd en kreeg 2 nieuwe ringen toegestuurd. Ook vriendelijke e-mail contact.

15. marts 2022

Besvarelse fra Luna Valora

Goedendag. Fijn om te horen. Bedankt en graag tot de volgende keer.

Hele mooie ring

Hele mooie ring. Heb er 1 aan mijn dochter gegeven. Bij mijn dochter was het steentje er na een paar dagen uit. Een mailtje met een foto was voldoende om een nieuwe ring te krijgen. Super service.

16. september 2022

Ringeling

Een besteld, twee ontvangen! Verrassing. Gelijk een aan mij dochter gegeven. Het werd voor ons een moeder/dochter ring. Bedankt! Hij wordt nagenoeg dagelijks gedragen.

4. august 2022

Prachtige sieraden. Bestelde een mooie ring en kreeg er een bij om weg te geven.mijn vriendin er blij mee gemaakt.. dag later de steen uit mn ring verloren..na een berichtje kreeg ik de volgende dag gewoon weer 2 ringen..deze draag ik alweer maanden met veel plezier.. top service van dit bedrijf.. bestel er zeker weer! Ga zo door.

5. september 2022