Luna Juwelen Anmeldelser 24

1,6

Nep website, dropshipping, artikelen komen van Amazon of Aliexpress. Heb bij Luna juwelen 1 piercing voor 20 euro besteld, op Alie en Amazon 6 voor 4 euro waar deze ook bij zat. Afzetterij dus!! Lev... Se mere

China troep!!!! 4 piercings besteld voor 60,- Plastic rommel En zich dan voordoen als een nette Nederlandse site. Oplichterij

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nep website

Levering duurt lang en antwoord op mail netzo.

3. april 2026

Oplichter

Oplichter! Komt rechtstreeks uit China. Maten kloppen niet. Retourneren is niet mogelijk gezien er niet wordt gereageerd op mail met retourverzoek

18. januar 2026

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY, YOU WILL LOSE YOUR MONEY. My daughter spent 30 euros of her own birthday money on earring from this company. They are a dropshipping company, there is no Dutch company registered in the the Netherlands. We received one earing (not even a pair) and that was sent from China, it was the wrong color and to be honest the quality is terrible. The only way to contact them is through the online form and they do not respond to any request for refunds or contact. This company has scammed us.

19. september 2025

Voor €30 aan troep besteld

Voor €30 aan troep besteld. Stond dat het vanuit CHINA onderweg was?!? Lekkere Chinese kwaliteit dus. Vervolgens stond er bezorgd maar er is niksssss bezorgd! Eerste mailtje reageerde ze op nu al weken stil na herhaaldelijk mails van mij

31. august 2025

Slecht slecht en nog eens slecht

Slecht slecht en nog eens slecht! Helft ontvangen slechte kwaliteit. Heb gemaild dat ik het wil retourneren en het adres wil maar wordt nergens op gereageerd. KOOP HIER NIKS!! OPLICHTERS .

23. juli 2025

Brol

Piercings waren verpakt vanuit China. Kwaliteit slecht. Ik bestelde twee piercings voor mijn conch en kreeg twee dat veel te klein waren. Er stond bij dat deze piercing 10-12mm was maar degene die ik aankreeg waren maar 8mm dus veel te klein. Een van die beide piercings gaan zelf niet meer toe, na een keer te open (was een ring). De helix piercing was ok maar duidelijk goedkope brol.

27. april 2025

Opgelicht!

Bestelling geplaatst op 7 maart 2025, nog niets ontvangen. Bedrijf reageert niet op mails en berichten.

7. marts 2025

Pure oplichterij!

Pure oplichterij!
Geld kwijt, artikelen nooit ontvangen!!! hun e-mail bestaat zelf niet! Schandalig! Iemand een idee hoe wij ons geld terug kunnen krijgen?

8. marts 2025

Werkelijk oplichterij

Werkelijk oplichterij! Doen zich voor als een betrouwbare zaak in Brugge met foto´s en al! Gewoon een online shop met adres in Nederland en de troep komt uit China. Volgende week publiciteit onder een andere naam. Echt schandalig!!!

6. marts 2025

Goedkope oorbellen uit China

Het is erg teleurstellend dat de oorbellen uit China komen en dat ik daar zo lang op moet wachten. Als ik iets uit China wil dan bestel ik het zelf wel op aliexpress en dan heb ik het veel sneller in huis tegen lagere kosten.

Ik heb een klacht ingediend per e-mail maar geen reactie gehad.

11. februar 2025

Waardeloos bedrijf!!

Reageren niet op mails. Wanneer je een order terugstuurt krijg je geen bericht en geen terugbetaling. Producten zijn gewoon precies hetzelfde als die van SHEIN maar durven €20 voor een oorbel te vragen welke op SHEIN €1 kost!!

16. februar 2025

Juwelen komen van China

Juwelen komen van China en wordt niet duidelijk meegedeeld op hun site. Bestelling geplaatst en na het ontvangen van track and trace was het duidelijk waar de producten vandaan kwamen. Pakje nooit toegekomen. Mails werden wel altijd goed en tijdig beantwoord. Heb ook geld terug ontvangen.
Dus al bij al correct afhandeling.
Was het van in het begin duidelijk wat de origine was van de producten, had ik nooit een bestelling geplaatst.

12. april 2024