Lumichart Anmeldelser 33

2,2

Awful DO NOT TOUCH!!! Still waiting for help to withdraw my funds ! Shame on you people!! Any positive reviews must be fake. I’ve noticed anyone with a positive review doesn’t mention they’ve managed... Se mere

At first, I thought there were no such things as reliable trades but I decided to join a trade channel. I don't know about others but lumichart has been highly accurate for me, predicting almost 100%... Se mere

JOined about a month ago and after a couple of days changed my mind as I became suspicious of the hard sell and constant pressure to trade. So left. However have had phone calls (all different numbers... Se mere

C'est impossible d'être constructif pour une compagnie, supposée, d'investissement qui ne tient pas parole, mais qui continue à faire des appels. Selon, mon tableau d'investissement, j'aurais une som... Se mere

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

The company can improve by stop calling…

The company can improve by stop calling people thousands of times although they made it clear they are not interested!! Do not leave your phone number on their website, you will never get rid of their phone calls, it;s the third month in a row when I get a few phone calls a day, to ask the same stupid questions. Every time is a different phone number.

6. februar 2025

DO NOT TEUST THEM WHATSOEVER

DO NOT TEUST THEM WHATSOEVER

CRIMINAL HARASSMENT

CONSTANT AND CONTINUOUSLY CALLS.

SEEMS TO VE ONLY AN I TIMIDATION TACTIC AND TACTICS

SO THAT THEY CAN BASICALLY AND ONLY (REALLY)Z

STEAL YOUR MONEY AND MONIES

CROOKED YET PURE BUT PURE BULLSHIT

30. januar 2025

I looked into company and stupidly put…

I looked into company and stupidly put my details down, then decided I changed my mind.
I have spoken to three individuals told them no longer interested.
I have had continous calls from various mobiles at certain times of day for last 2 weeks
This company is nothing but ongoing harrassment.

Update ......still constant harrassment calls, lost count number of blocked numbers.
Spoke to some idiot who was rude ...
What a bunch of losers.

Uodate.
These idiots still calling and ultimately hatrassment, never come across anything like it.

16. januar 2025

Excellent service

Excellent service. Reliable trades with good communication. If you have questions, they respond quickly and truly seem to care about every client.

10. juni 2024