Lumea Daily Anmeldelser

4,7

Ik was eerst een beetje sceptisch, maar de Lumea Daily Superfood Gummies hebben me echt verrast. De smaak is heerlijk het voelt meer als een traktatie dan een supplement. Ik merk ook duidelijk verschi... Se mere

De gummies zijn mega lekker zitten veel goeie stoffen in en lijkt net of je snoepjes eet:)

Oprecht gewoon snoepjes deze gummies! Zo lekker en makkelijk in te nemen. Ik haat normaal echt vitaminegummies omdat ze toch wat naar.. ja.. vitamines smaken maar deze dus niet. Een dikke aanrader!

In 1 woord top. De gummies van LUMEA zijn makkelijk in gebruik omdat je per dag 1 zakje eruit kan halen. Ik hoef er niet meer dubbel bij na te denken of ik alle vitamines heb ingenomen. Alles wat... Se mere

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Echt super fijne gummies

Echt super fijne gummies, handige verpakking om overal mee naartoe te nemen, zelfs op reis nam ik ze mee. Je weet gewoon dat je al je vitamientjes binnen krijgt zonder teveel moeite. En de smaak is ook top!

20. februar 2026

Lumea is dé oplossing als je moeite…

Lumea is dé oplossing als je moeite hebt met het slikken van vitamines of supplementen in een pil vorm. Het smaakt ook nog eens naar een snoepje, dus met tegenzin zal je het nooit nemen! Alles wat je nodig hebt zit in de gummies en het is ook nog eens makkelijk om mee te nemen! Ik ben super tevreden en blij dat ik op deze manier mijn vitamines en supplementen binnen krijg!

5. februar 2026

Update

Update,
Ik heb de gummies nu 1 maand gebruikt en ik voel echt verschil in mijn energie level, mijn spijsvertering voelt ook echt soepelere aan. Heel erg tevreden mee

3. februar 2026

Een supplement in de vorm van een…

Een supplement in de vorm van een gummiebeertje, wat wil je nog meer. Ze zitten per dag verpakt en zijn makkelijk en leuk in te nemen. Ik vergeet mijn supplementen niet meer. Heel blij mee!

29. januar 2026

Echt top!

De gummies van Lumea zijn heel handig en fijn. Het komt in kleine zakjes die je makkelijk dagelijks kan innemen. De gummies smaken best lekker, wat ik helemaal niet had verwacht. Al met al ben ik enorm tevreden :)

28. januar 2026

Lumea gummies

Ze zijn heel erg handig verpakt in zakjes, en je krijgt alles binnen wat je nodig hebt! Ontzettend fijn en kreeg er veel energie van!! Heerlijk😍

21. januar 2026

Aanrader!

Het is super handig dat ze in aparte zakjes komen. Zo kun je ze gemakkelijk meenemen.
Smaken ook prima, en je kunt erop kauwen ipv dat je dikke pillen moet slikken.
Zeker een aanrader om eens te proberen!

So handy

The gummies come in daily packets which makes it super handy to take with you. And now I never forget to take my supplements because they actually taste good and are like a sweet treat😋

Geweldige gummies

Geweldige gummies
Smaken echt lekker. Net een zakje snoep, maar dan gezond.

Ik voel me energieker, heel fijn dus.

Aardige klantenservice medewerkster.

In 1 woord top

Healthy treat

Top! Zo handig dat het verpakt zit per dag, zo neem ik het overal mee naar toe en hoef ik het nooit te vergeten! Ze smaken ook nog eens naar snoepjes, een soort healthy treat!

21. januar 2026