LUMBAYA Anmeldelser

4,7

Mijn bestelling is snel toegekomen. Het is een mooie, ruime tas van goede kwaliteit waar veel in kan. Bovendien zitten er verschillende handige accessoires bij die perfect aan de buggy bevestigd kunne... Se mere

We zochten een draagzak voor onze prematuur geboren zoon. Via een draagconsulent met lumbaya in contact gekomen. Verschillende draagzakken geprobeerd maar voor ons bleef de lumbaya eruit springen.... Se mere

Ik kocht de luiertas en deze is echt geweldig! Zeer praktisch, genoeg ruimte, vakken, verschoonmat, ... kortom alles wat nodig is! En bovendien is hij ook gewoon prachtig - zeker in vergelijking met d... Se mere

Alles was heel netjes verpakt mijn dochter is er heel erg blij echt hele goede service en hoop dat er nog veel mensen zeggen echt jullie zijn TOPPERS

1. Babyudstyrsbutik

Om LUMBAYA

Over LUMBAYA

LUMBAYA (voorheen KIDDLY) is een Nederlands lifestylemerk dat stijlvolle en functionele essentials ontwerpt voor het moderne ouderschap. Vanuit de visie dat comfort en design hand in hand kunnen gaan, biedt LUMBAYA een zorgvuldig samengestelde collectie van draagzakken, luiertassen en accessoires die ouders helpen om met gemak, stijl en vertrouwen door elke dag te gaan.

Elk product wordt met aandacht ontworpen, met oog voor ergonomie, kwaliteit en tijdloze esthetiek. LUMBAYA werkt met natuurlijke en duurzame materialen, zoals katoen en linnenmixen, en combineert deze met doordachte details die het leven van jonge ouders net wat eenvoudiger maken.

Gemaakt met liefde, draag met trots.

Onze belofte

Toegewijd aan kwaliteit & klanttevredenheid
Bij LUMBAYA behandelen we iedere klant met respect, zorg en oprechte aandacht. Wij streven ernaar om elke ervaring zo soepel, eerlijk en vriendelijk mogelijk te laten verlopen, omdat ouderschap al druk genoeg is.

Gratis & Snelle verzending

Met liefde wordt jouw pakketje ingepakt & verstuurd

Geniet van gratis en snelle verzending. Jij bestelt, wij zorgen dat jouw pakket snel en zorgeloos wordt bezorgd, zonder verzendkosten.

Veiligheid & Kwaliteit

LUMBAYA is gecertificeerd, veilig en ontworpen met stijl en comfort.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Superblij met deze draagzak

Superblij met deze draagzak! Het materiaal voelt stevig en zacht aan en biedt goede ondersteuning. Mijn baby zit er duidelijk comfortabel in. De bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt. Absoluut een aanrader.

20. januar 2026

Mooie luiertas

Hele mooie luiertas. Stevig materiaal en heel veel vakjes. De levering was ook super snel en de tas was netjes verpakt! Helemaal tevreden en kijk er naar uit om de luiertas te gebruiken!

13. januar 2026

Na lang zoeken hebben we de Taupe…

Na lang zoeken hebben we de Taupe draagzak besteld van Lumbaya. Wat is dit een ergonomische, prachtige en degijke draagzak, wauw!
Zowel mijn man als ik maken graag gebruik van de draagzak en ons zoontje vind het heerlijk om erin te chillen!
Tevens ook een fijne tip wanneer baby’s krampjes hebben en geborgenheid zoeken, dan is dit super fijn.

17. januar 2026

Ik heb de nylon zwarte luiertas besteld…

Ik heb de nylon zwarte luiertas besteld en er ben onwijs blij mee!

Hij is erg ruim met genoeg vakjes. Ook zitten er veel accessoires bij om hem aan de kinderwagen vast te maken. Zelf hang ik hem met de schouderband aan de kinderwagen.
Hij oogt heel kwalitatief! En blijft mooi in vorm ook met veel spullen erin.

Ik zou deze luiertas zeker aanbevelen!

15. januar 2026

Ik dacht dat ik een draagzak kocht……

Ik dacht dat ik een draagzak kocht… maar ik kocht blijkbaar een baby-uitschakelknop. Zodra m’n kindje in de Lumbaya zit: rust. Knus. Tevreden. En ik heb ineens weer twee handen. Zit heerlijk, voelt stevig en ziet er ook nog eens mooi uit. Echt een topper!

8. januar 2026

Ignored for 2 months 😡

2 months has passed and Lumbaya hasn’t given any attention to our conversation of me not accepting their store credit because i refuse to waste more money to a company whose not taking baby safety at all. But they completely decided my opinion doesnt matter at all and if i dont accept their offer then i just go get lost. 😡 please be careful with this company. Its an absolute disaster when it comes to communication. They only care about your money.

7. januar 2026