Fijne draagzak, eerst even wat opstartproblemen met de juiste afstelling, maar het snelle contact met de klantenservice en de gebruiksaanwijzing erbij snel opgelost. Ook mijn vriend draagt de kleine... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn bestelling is snel toegekomen. Het is een mooie, ruime tas van goede kwaliteit waar veel in kan. Bovendien zitten er verschillende handige accessoires bij die perfect aan de buggy bevestigd kunne... Se mere
We zochten een draagzak voor onze prematuur geboren zoon. Via een draagconsulent met lumbaya in contact gekomen. Verschillende draagzakken geprobeerd maar voor ons bleef de lumbaya eruit springen.... Se mere
Ik kocht de luiertas en deze is echt geweldig! Zeer praktisch, genoeg ruimte, vakken, verschoonmat, ... kortom alles wat nodig is! En bovendien is hij ook gewoon prachtig - zeker in vergelijking met d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om LUMBAYA
Skrevet af virksomheden
Over LUMBAYA
LUMBAYA (voorheen KIDDLY) is een Nederlands lifestylemerk dat stijlvolle en functionele essentials ontwerpt voor het moderne ouderschap. Vanuit de visie dat comfort en design hand in hand kunnen gaan, biedt LUMBAYA een zorgvuldig samengestelde collectie van draagzakken, luiertassen en accessoires die ouders helpen om met gemak, stijl en vertrouwen door elke dag te gaan.
Elk product wordt met aandacht ontworpen, met oog voor ergonomie, kwaliteit en tijdloze esthetiek. LUMBAYA werkt met natuurlijke en duurzame materialen, zoals katoen en linnenmixen, en combineert deze met doordachte details die het leven van jonge ouders net wat eenvoudiger maken.
Gemaakt met liefde, draag met trots.
Onze belofte
Skrevet af virksomheden
- Toegewijd aan kwaliteit & klanttevredenheid
- Bij LUMBAYA behandelen we iedere klant met respect, zorg en oprechte aandacht. Wij streven ernaar om elke ervaring zo soepel, eerlijk en vriendelijk mogelijk te laten verlopen, omdat ouderschap al druk genoeg is.
Gratis & Snelle verzending
Met liefde wordt jouw pakketje ingepakt & verstuurd
Kontaktoplysninger
Holland
- info@lumbaya.com
- lumbaya.com
Veiligheid & Kwaliteit
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne draagzak
Fijne draagzak, onze kleine meid komt helemaal tot rust. Zeker de moeite waard om aan te schaffen!
Super snelle bezorging
Super snelle bezorging . En kwaliteit helemaal top!
Snelle levering. Goede kwaliteit. Leuk kraamcadeau !
Ziet er heel mooi uit
Ziet er heel mooi uit, ook heel stevig qua materiaal en biedt hierdoor veel vertrouwen om de kleine hierin te dragen!
Hele mooie stevige kwaliteit draagzak
Hele mooie stevige kwaliteit draagzak. Fantastisch voor ons kleintje straks!
5 sterren draagzak
Een mooie, handige draagzak die je zelf om kunt doen en waar je kleintje geborgen in zit. Ik zou hem iedereen aanraden.
Super mooie luiertas!
Mooi design en comfortabel in het…
Mooi design en comfortabel in het gebruik!
Het was een cadeau voor mijn beste…
Het was een cadeau voor mijn beste vriendin. Voor de babyshower en ze is er enorm happy mee.
Comfort en gemak, de perfecte combi!
Waarom ik een fijne ervaring heb met het bestellen én gebruiken van de draagzak? Ik lees een eerlijk verhaal op de website waarbij ik de antwoorden vind die ik zoek tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar een geschikt model. Hij was super snel in huis en ik gebruik ‘m iedere dag. Comfortabel voor onze dochter en makkelijk in gebruik, precies wat je wilt als ouder. Heel erg blij met deze keuze!
Verliefd op de mooie luiertas
Erg mooie luiertas gekocht! Snel binnen en met veel opbergruimte. Momenteel aan het rondkijken voor ook een leuke draagzak van kiddly omdat de kwaliteit prijs verhouding echt top is!
Geweldige eerste ervaring!
Ik heb mijn luiertas bij KIDDLY besteld. Het was mijn eerste bestelling en ik ben er echt verliefd op! De kwaliteit is top en hij ziet er schitterend uit. Ik kan KIDDLY oprecht aanraden!
Prachtige draagzak
Prachtige draagzak! Erg makkelijk in gebruik, hij is gemakkelijk op de juiste wijze te bevestigen zonder hulp van anderen. Kindje kan er heel fijn in hangen, lekker dicht tegen je aan. Comfort voor zowel moeder als kind: deze draagzak is een gigantische aanrader!
Duidelijke website en…
Duidelijke website en productinformatie. snelle levering.
Snelle levering en super fijne draagzak!
Comfortabel, stijlvol en super praktisch!
De draagzak besteld en de volgende dag had ik hem al. Het is een super fijne draagzak die je makkelijk kan verstellen. Ook zit de draagzak mega comfortabel.
Ook zijn de leuke, modebewuste printjes erg leuk. Mijn zoontje vindt het heerlijk om in de zak te zitten en we gebruiken de zak dagelijks. Zeker een aanrader!
Prachtige draagzak!
Snel bezorgd. Prachtige draagzak. Fijne instructies op de website
Læs mere om andre typer anmeldelser.