Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Iowa wandel schoen gekocht in Duitsland bij schupallast in Gensingen 4 maande oud zool versleten binnenkant hiel kapot en geen garantie koop geen Iowa zeer slechte schoen een ster is nog teveel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende adviezen van LOWA tijdens de 4Daagse op de Wedren voor schoenen, zooltjes en sokken. Inmiddels heb ik 3 paar LOWA's (Renegade GTX mid, Ferrox pro GTX mid en Innox evo GTX lo). Loop hiermee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lowa renegade gekocht bij Tredeinn.com De eerste stappen op mossige heuvels ben ik geslipt , deze schoenen de hele dag moeten dragen spijtig genoeg ...terug gestuurd naar de webshop , omdat ze lev... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Deze schoenen in middels 5 jaar gehad, comfort prima, loopt lekker licht en soepel. alleen met nat weer of natte ondergrond is deze schoen niet zo lekker. Zelfs op een natte asfaltweg , glijdt de sc... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vind het een fijne ervaring

Ik vond het een hele goede ervaring want de schoenen helpen me heel goed met lopen ze lopen goed en de sokken zitten lekker vind het een goed merk.
Door lowa is lopen makelijker en fijner
En vaak zijn er ook leuke kleuren.
Dat vind ik wel leukk.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voordelen

Voordeel: Fijne schoenen om op te trainen èn de Vierdaagse te lopen.
Nadeel: na een jaar trainen èn lopen ben je wel echt toe aan een nieuw paar.
Of we dat als vrouw nou zo vervelend vinden 🤷🏽‍♀️
Als je een nieuw paar koopt op de Wedren, krijg je er wel een paar sokken bij.

Lowa Maddox

In juni juni. Nieuwe Maddox Pro mid Wide fit gekocht. Heerlijk lichte schoen. Doel is om er in september een kenedy mars mee te lopen. Ik heb er vertrouwen in

Miskoop

Ik ben bijzonder ontevreden over de Lowa Innox schoenen die ik heb gekocht.
-de zool heeft slechte grip op natte stenen en boomwortels.
- na een paar honderd meter door het natte gras had ik natte sokken
- één zool piept bij elke stap.
Mijn advies: niet kopen!! bijzonder slechte prijs/kwaliteit verhouding en gevaarlijk op natte harde ondergrond.

25. juni 2025

Lowa renegade gekocht bij Tredeinn.com

Lowa renegade gekocht bij Tredeinn.com
De eerste stappen op mossige heuvels ben ik geslipt , deze schoenen de hele dag moeten dragen spijtig genoeg ...terug gestuurd naar de webshop , omdat ze levens gevaarlijk waren . Ze terug gekregen , niks aan veranderd + uitleg op papiertje in t Spaans .
Deze zolen zijn levensgevaarlijk !!!
Ik raad het iedereen af
Deze zouden ze moeten verbieden

3. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn partner en ik hebben de Lowa innox…

Mijn partner en ik hebben de Lowa innox gekocht. Te laat de recensies van anderen gelezen helaas. De zolen zijn spekglad op vochtige harde ondergrond. Het was levensgevaarlijk om over rotsen en zelfs een gewone straat te lopen. Voortdurend gleden we uit. Belachelijk dat deze zolen nog steeds gebruikt worden, ook omdat er al zo lang over geklaagd wordt. In 40 jaar wandelen noit eerder op zulke gladde zolen gelopen.

1. juni 2025

Ongeschikt

Wandelschoenen van Lowa gekocht.
Tenminste dat dacht ik. Voor wandelen zijn ze ongeschikt. Ze lopen niet prettig en vermoeiend.
Bij schelpenpaadjes komt extreem veel gruis in de schoenen.
Daarnaast zijn de schoenen duur vergeleken met de kwaliteit

10. maj 2025

Lowa Renegade slechte kwaliteit

Lowa Renegade
Kwaliteit is gewoon slecht binnen een jaar
Veel scheuren in zijkant zool,gewoon een slechte
Kwaliteit rubber
Mijn vorige paar ook Lowa het hele Pieterpad
Meegelopen en die zien er nog beter uit!
Bel je de klantenservice,wordt je afgewimpeld!
Voor mij geen Lowa meer!
Wordt meindl of Hanwag
Groeten een ontevreden klant!

28. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lowa is niet meer wat het was.

Lowa is niet meer wat het was.

Inmiddels ben ik erachter door een aantal paar evo’s gtx te kopen en testen dat de schoen een flop is en niet doet wat het zou moeten doen.

Geen drukte punten hebben , en nog beter zitten en lopen !

Problemen met de Renegade Evo gtx waarbij men beweert dat het nog betere schoen is waarbij ze naar allerlei zaken hebben gekeken. Je krijgt druk punten op de grote teen, een zool die veel te veel buigt. Kortom de schoen voldoet niet aan wat zei beweren waaraan hij zou moeten voldoen.

Hier men op gewezen, dat ik dit bij meerdere paren heb ervaren. maar men beweert bij TCK group, “ dat is de importeur benelux voor Lowa” dat het niet aan de schoenen ligt maar aan mijzelf.

Eerste paar met deze klacht kreeg ik mijn geld terug,

Tweede paar niet ???

Vreemd, ze blijven ook bij hun standpunt.

Ik zeg nooit meer Lowa, met deze merkwaardige werkzijze.

25. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb de Lowa Renegade GTX.

Heb de Lowa Renegade GTX.
Gewoonweg een miskoop.
Loop vaak door nat gras en standaard natte voeten.
Ben nu al zeker 50 euro aan wax/spray/reinigingsmiddelen verder en nog steeds natte voeten.
Lowa lost niets op.
Voor mij dus nooit Lowa meer !

22. november 2024

Lowa damesschoen gekocht voor 159 euri…zeer slecht

Lowa damesschoenen gekocht voor 159 euri s.
Superrrrrr slechte schoen. Binnen een jaar versleten. Hak / achterkant liep iets naar binnen waardoor van het begin af aan blaren werden veroorzaakt.
Lowa belooft veel. Zeer slecht merk. Voor het geld vele malen beter een abder merk kopen.

10. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.