I orded 4 solar led lamps. The packed that I recieved had only 1 piece inside. The question is, where are the other 3 pieces. It is part of my bad reading the advertisement, you have selection bu... Se mere
Ze hebben steeds weer een geweldig collectie aan kleding en accessoires. Helemaal leuk! Qua service als er een keer iets mis is (vb: Bikini beugel kapot, sluiting broek) mogen ze zichzelf verbeteren... Se mere
Dropshipper. Duurt heel lang en is gewoon goedkope Chinese goederen tegen Nederlandse prijzen. Item was prima. Maar waarschijnlijk 70% goedkoper via Alieexpress. Kwam nu na weken ook rechtstreeks... Se mere
Het fietsonderdeel voldeed geheel aan de verwachtingen. De illustratie met de maten van van de schroefgaten klopte precies waardoor montage eenvoudig was. De levertijd was uiteindelijk nog vrij vlot a... Se mere
Stel je vraag via het contactformulier: https://lovingprices.com/pages/service#/contact
Kina
Svarer typisk inden for 1 uge
Item was prima. Maar waarschijnlijk 70% goedkoper via Alieexpress. Kwam nu na weken ook rechtstreeks uit China.

Besvarelse fra Lovingprices
Hier niet bestellen ze dropshippen troep van alixpress als je dan ontevreden bent moet je het item zelf retour sturen naar hongkong heb 23 euro moeten betalen voor het retour en een maand gewacht op me item totaale onzin slecht bedrijf
Hebben niet een europees retour adres en zetten kosten op de klant

Besvarelse fra Lovingprices
loving prices is een bedrijf uit China. Dat weet je achteraf. Alie expres en Temu is veel goedkoper, dan loving prices. Het scheelt meer dan 300%. Dat weet loving prices. Dus kijk op Alie expres en Temu eerst,
voordat u uw item koopt.

Besvarelse fra Lovingprices
Bestelling geplaatst en van loving prices zwart op wit bevestiging ontvangen dat het pakket op mijn thuis adres bezorgd wordt.
Na verloop van tijd navraag gedaan waar zending was.
Blijkt dat deze bij een post nl punt ligt in een andere plaats
Hier heb ik uiteraard niet om gevraagd.
Via klanten service klacht ingediend en ik wordt gewoon doorverwezen naar post nl.
Ik bestel bij loving prices dus verwacht dan ook dat zij de verantwoording dragen voor de afhandeling van hun levering
Maar ze doen er niks mee ! Zoek het maar uit en kijk maar hoe je je pakket krijgt anders gaat deze retour is hun antwoord.
Update. Na een slechte review reageert loving prices en vragen ze voor meer info
Terwijl dit allemaal bekend is. Er zijn al meerdere e mails over het probleem verstuurd. Zonder dat het probleem opgelost wordt.
Achteraf reageren is niet de juiste manier.

Besvarelse fra Lovingprices
Ik kreeg het pakje van de buurvrouw zonder dat ik wist dat het er was.
Plus wil ik het terug sturen. om dat het te groot is en ik een kleinere wil. Heb een mail naar
Aliexpress infosite gestuurd net.

Besvarelse fra Lovingprices
Snel gevonden wat ik nodig had. Duidelijk informatie over de levertijd. De levering was sneller binnen dan eerst aangegeven.
Product is zoals ik verwacht had.

Besvarelse fra Lovingprices
Snelle levering, goed werkend product.
Ziet er mooi uit!

Redelijke leveringstermijn.
Goed product.

Besvarelse fra Lovingprices
Ik kreeg een fout hoesje toegestuurd. Jammer... Ik keek mijn bestelling nog eens na en bestelde wel degelijk correct.

Besvarelse fra Lovingprices
Eenvoudig en betrouwbaar. Track and trace netjes geleverd. perfect!

Besvarelse fra Lovingprices
Wij kregen precies wat we besteld hadden.

Besvarelse fra Lovingprices
Voor 15 euro adaptor voor carburetor gekocht, dacht dat ik zou dit in 1-2 dagen krijgen, die zegt mij nu dat die in china is en moet ik 15 dagen minimaal wachten, op temu zelfde ding 2.5 euro kost en komt in 4 dagen, echt slecht site

Besvarelse fra Lovingprices
Snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding

Besvarelse fra Lovingprices
Overzichtelijk,duidelijk,goede kwaliteit en prijs.

Besvarelse fra Lovingprices
Ik mail al 2 dagen met Lovingprices over een afstandsbediening die onmogelijk te programmeren is, met nog steeds geen oplossing noch voorstel om het product terug te nemen.

Besvarelse fra Lovingprices
Polecam tą stronę ponieważ jest szybko tanio i bezpiecznie

Besvarelse fra Lovingprices
Verzending was vrij snel en was duidelijk te volgen.
Product goed, zoals omschreven.