Til grin
Tyveri 🤮Latterligt lidt mad det burde ikke være lovligt at servere så små portioner uanset pris.
SANCHEZ is the first restaurant by ROSIO SANCHEZ opening at Istedgade 60 - 1650 Vesterbro in Copenhagen, Denmark by November 30th
Copenhagen, Danmark
Sanchez Nordhavnen. Ufattelige små portioner til en dyr pris. Det er ikke et måltid man får kun snacks/forret. Gik skuffet derfra og sulten.
Min datter og jeg spiste Mexicansk på restaurant Sanchez på Istedgade forleden og det var en enorm skuffelse. Retterne var pinligt små og uden smag, og totalt overprized. Vi betalte 755kr og gik sultne fra restauranten, det er helt uanstændigt, i bør skamme jer. Jeg føler mig totalt til grin og der er intet ved denne restaurant jeg vil anbefale, udover….find en anden Mexicansk restaurant
Absolut dårlig madoplevelse. Alt for små portioner og alt for dyrt i forhold til mængde, kvalitet og smagsmæssig oplevelse. Kedeligt anrettet.
Sød og venlig betjening, som desværre ikke kompenserer for den middelmådige og kedelige mad.
Dyreste og dårligste restaurant oplevelse nogensinde. Holde jer væk fra deres afdeling i kødbyen 🤮🤮
Kan absolut ikke anbefales
Maden smagte godt, men det var 5 meget små portioner vi fik for 500 kr. Vinen var af meget ringe kvalitet men kostede stadig over 500 kr. for en flaske.
Kommer ikke igen....
Velsmagende mad, ser dejligt ud, men der er altså for lidt mad til prisen på en klapstol i Istegade
Maden var fantastisk imponerende lækkert og service var mega hyggeligt. Jeg og min søn var der i går. Vi er meksikaner og er vant til at spise den originale mekaniske mad, og maden fra Sanchez var så sofistikeret og med original meksikank mad. Jeg vil komme tilbage igen, det er helt sikkert.
Vi bestilte i sidste uge 2x3 tacos takeaway. Hjemme konstaterede vi, at der manglede én, gjorde opmærksom på det, og foreslog at vi kunne få en ekstra taco næste gang. Men nej - sådan blev det ikke. Derimod fik vi en invitation til 2x3 tacos næste gang vi kom forbi! Og dermed en ny stamkunde. Glemte næsten at fortælle at de som sædvanlig var rigtig lækre! Lasse
Alt I alt en dyr overpriced fornøjelse og en stor skuffelse – vi blev mødt af ’Fully booked’ skilt på døren, men det var desværre var dagen før – så vi gik ind
Menu kort med få starters og to hovedretter at vælge imellem - Bestilte to hovedretter – prisen på 2 små tortilla hovedret (15 cm diameter) med pulled pork var160kr og de smagte som ordinært streetfood – tjenerens forklaring på pris er ’…labour intensive tortillas base on wheat from Mexico …’ – man burde nok overveje at ændre på dette – Sanchez prøver at være noget som Sanchez ikke er – pris og kvalitet og volumen hænger ikke sammen
Vi var 4 personer som købte 3 øl og og en vand, men på regningen blev vi krævet betaling for 4x25,- for vand på flaske – røveri ved højlys dag – snakkede med andre gæste som også havde en dårlig oplevelse – heldigvis var selskabet rigtig godt
Vil helt anbefale alle andre mexikanske restauranter i København
Meget besværligt at gøre en booking af bord. Ved kontakt til restauranten, blev man mødt af dårlig service. Booking af bord kan kun ske online og ovenikøbet skal man give sine kreditkort oplysninger.
Nej nej der kommer jeg aldrig.
Servicen var fin, men maden absolut ikke noget st skrive hjem om.
Og så var det alt alt for dyrt i forhold til hvad man fik.
25 kr for vand???? 70 kr for en alkoholfri øl. Vi følte os taget et vist sted
Fantastisk aften på Sanchez. Vi havde ingen forventninger ud over en corona og chilli con carne. Men vi gik flyvende derfra med smagsløgene udfordrede, maven ful og sanserne mætte. Personalet var super søde, imødekommende og på dupperne. Vil bestemt komme igen en anden gang👌🏻
Vi havde glædet os til at spise på Sanchez på min kærestes fødselsdag. Vi valgte ikke menuen, da vi gerne ville have tacos. Vi bestilte først to snacks, som var fine. Da tacos kom, lå der tre små tacos fyldt med olie på en tallerken. Det lignede mere en forret og var bestemt ikke pengene værd. Der var meget lidt mad og du får ingen garnish eller lime til, som du ellers får i rigelige mængder i Mexico. Da vi havde været på stedet i 45 min. havde vi spist både snacks og hovedret/tacos, og det havde ikke været en god oplevelse. Vi valgte derfor at gå uden yderlige drinks eller dessert. Vi betalte knap 800 kr., og var slet ikke mætte. Vi kommer der ikke igen, det er ikke pengene værd.
Jeg har fornyelig besøgt Sanchez og synes det var en virkelig god oplevelse.
Maden var super lækker, det samme med de drinks vi fik og betjeningen var god. Jeg vil helt sikkert komme tilbage og prøve mere fra menukortet.
Stedet kan anbefales
Optrækkeri, siger jeg bare !!!
Bestiller mad til ca. 350/400 kr per person på anbefaling af tjeneren (2xsmaller bites og 1xlarger bites per person ) og får mad i en mængde, der minder om en meget lille forret (og vi er ikke storspisende !)
Vi måtte alle ha’ en rugbrødsmad, da vi kom hjem ... efter en restaurations regning på ca. 2000 kr for 4 mand - et måltid overstået på en god time.....
Oveni i alt for opskruede priser for ingenting (dog smukt anrettet og god smag) tager restauranten så også 25 kr/person for at servere vand - der røg min overbærenhed over min egen dumhed, at ville prøve det over-hypede Sanchez
God mad, men efter en 5 retters menu måtte vi i Kødbyen og købe en Johns Delis Hotdog!
Dette var mildest talt en MEGET skuffende aften!
Jeg og min gode ven havde glædet os over flere uger til at komme og smage den lækre mad. For det var det, - det var en ypperlig sanse oplevelse at smage made.
Men betjeningen, JESUS!!! Magen til højrøvet, arrogant og afvisende/bedrevidende opførsel skal man lede længe efter!
Tror sågar det var restaurant chefen vi var seated overfor (i baren), Lørdag d. 09.02 kl 21:30.
Vi bestiller et glas af husets rødvin, vi bliver IKKE informeret om at vinen serveres kold. Jeg tillader mig høfligt at anmode førnævnte personage om, at det næste glas vin vi bestiller, vil vi gerne have tempereret.
Til det får jeg nok det mest uforakammede svar ever - "Altså her sammensætter vi vinen så den passer til maden" Sådan nærmest med himmelvendte øjne.
Resten af betjeningen var særdeles sparsom!
Virkeligt ærgerligt, da maden var en sublim oplevelse.
Har selv arbejdet i branchen, - og der er sgu noget om "Kunden har altid ret". Man kan IKKE stille sig bedrevidende, arrogant og nedladende op overfor en kunde. Man kan guide og vejlede, men aldrig dømme.
Ikke med mindre at folk opfører sig sådan, at de skal bedes om at gå... Men vi er dog trods alt rimeligt dannede mennesker, men åbenbart ikke hip-ster smarte nok til køkkenchefen.
Så alt i alt, maden sad i skabet, men oplevelsen var særdeles nedslående.
Dyreste og dårligste restaurant (mexikansk mad) oplevelse nogensinde.
Kan absolut ikke anbefales