Lovebox.se Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kontaktar de via chatten för att få tips om 3,5-årig produkt som lagt av. Ingen garanti så klart, ingen reklamationstid. Ville få tips om något nytt, som är bra och kan komma hålla längre. På chatten,... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super hjälpsam vid min order som jag lyckats klanta mig med och hamnat på villovägar. Inte bara hjälpte mig med vad som blivit fel, kontaktade PostNord utan även erbjöd olika alternativ vi kunde lösa... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

paketet kom otroligt snabbt, trots att det va precis efter jul (skulle ha till innan nyår!) Och allt kom fram på kortare tid än jag trodde var möjligt! superbra service och eftersom paketet var under... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hallå. Jag tycker att det var diskret och bra. Kanske lite för långt att gå från mig för att hämta paketet, men DHL leverar bara där så det får va. Det var generöst av er att skicka glidmedel och k... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sexlegetøjsbutik
  2. Erotisk tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ditt köp är tryggt hos Lovebox.se Här handlar du tryggt, anonymt, snabbt och säkert. Välj själv att betala med säker kortbetalning, via faktura eller i förskott. Du kommer bli mycket väl omhändertagen hos oss. I vårt sortiment hittar du alla typer av sexleksaker, massageoljor, glidmedel och mycket mer. Välkommen in!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Nätets bästa sida!

Handlade från denna sida torsdag kväll och fick hem det redan på måndagen. Så otroligt snabb leverans som uppskattades. Dock så var en av varorna skadade vid leverans men med kontakt med kundtjänst så löste det sig jättesnabbt med jättesnabba svar. Utan tvekan en av de bästa sidorna jag handlat på, och detta komma från en stor nätshoppare. Rekommenderas till alla som söker lite spänning i vardagen!

3. november 2014
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Full pott bland erotikbutiker!

Har beställt två gånger från denna butik. Snabb leverans, bra och ordentligt packat och lite smågodis i paketet. Man ser att man bryr sig hur man packar. Bra prissatt dessutom.

Tyvärr gick en Lelo produkt sönder från första köpet. Skickade in garantiärenden en söndag och fick fraktsedel samma dag. Ersättingprodukten kom extremt snabbt. Det kallar jag service, till skillnad från butiker där man väntar i veckor för att få garantiärendet ordnat och ny produkt.

30. april 2013
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Välj en annan nät-butik!

Helt uselt, slarvade bort/snodde mitt paket värt ca 2000 kr. Fick ingen som helst ursäkt eller kompensation. Verkar inte bry sig ett dugg om sina kunder när man väl betalat. Åh så ledsen jag blev. Det finns mängder med liknande företag/nätbutiker - välj en annan om du vill få bra service!!

25. april 2013
Lovebox.se-logo

Besvarelse fra Lovebox.se

Hej Carin,

Tyvärr så vet du att det inte är sant. Du returnerade varor för ca. 1500-1600 kr, från två beställningar. Redan vid returen skrev vi tydligt i vårt mail att vi rekommenderar att skicka spårbara paket som REK, postpaket eller Skicka Lätt för returer av höga värden. Vi gör det inte för vår skull, men REK-tillägget på de ca. 50-60 kr, kan ha stor nytta inte bara om paketet försvinner, men även om det skadas/mosas under postgången.

Du valde att skicka med Posten med vanligt brev, förmodar vi, och ditt paket kom inte fram till oss - första paketet någonsin. Nu i efterhand förvånar det oss att man skickar detta som brev, då det är stor summa och då tar man normalt inte sådana chanser att skicka det ospårbart.

Under tiden har vi ett flertal gånger kontaktat Postens ombud och bett de leta igenom sina hyllor efter ditt paket. Under hela ärendet har vi även hållit kontakten med dig via mail vid över 10-tal tillfällen. Du hörde inte av dig efter vårt sista mail.

Det är inte det att vi inte bryr oss, men vi kan inte göra mer än Posten, dvs. be de leta på sina hyllor. Jag kan gärna publicera alla de mail vi skickade till dig och hur mycket vi letade efter paketet hos ombudet. Att påstå att vi inte brydde oss är något som jag verkligen tycker är tråkigt att du skriver. Vi har nog inte spenderat mer tid på något annat ärende i butikens historia.

Du skickade ett ospårbart brev med Posten och om Posten inte hittar det, så kan vi tyvärr inte göra mer än så heller. När vi ringde till Posten, så var svaret att de inte kan göra något - "bara vänta och se".

Vi kan tyvärr inte heller kompensera dig för varor som inte har kommit till oss. Det fanns sedan andra oklarheter angående din retur och hur du påstod det skickades, vilket man kanske inte skall gå in på här.

Nedan finns en del av informationen som vi skickar till kunder när det gäller ångerrätt och dyrare varor. Även du fick detta.

"Vid dyra produkter rekommenderas att skicka tillbaka dessa med spårbar (och kanske försäkrad) frakt, då kunden har ansvar att produkterna kommer tillbaka. Det rekommenderas att använda REK, postpaket eller liknande tjänster. Skicka gärna spårningsnumret till oss, så kan vi kontrollera när försändelsen kommer fram. Det är dock kunden som har ansvaret och det är klart upp till kunden att bestämma hur man skickar tillbaka produkterna. Skickas det inte spårbart, så tar man risken att de kan försvinna i postgången. Vid ångerrätt står kunden för fraktkostnaden."

Allt var kanonbra!

Beställde en vibrator , bra pris var det, snabb frakt, dom ringde t.o.m och frågade vilket ombud jag ville hämta paketet på!
Det kallar jag kundservice!
Har bara positivt att säga!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

6. januar 2012

Jättebra service!

Man får sitt paket hemskickat snabbt och väldigt bra med anonymitet! Även bra service och ett väldigt bra utbud. Kommer verkligen återvända och handla på denna sidan :-)

3. januar 2012
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra pris! Inte snabb frakt.

De var billigast i sverige på det jag skulle köpa, däremot hatar jag DHL.
Paketet kommer till ett serviceställe på andra sidan stan med dåliga öppettider och dessutom tog det lite väl lång tid. Posten brukar vara snabbare och dessutom har de fler servicepunkter.

3. januar 2012
Lovebox.se-logo

Besvarelse fra Lovebox.se

Hej Anonym norrlänning,

I detta fall tar frakten 2-3 dagar oavsett fraktbolag, då paketet går från söder till norr, praktiskt taget från ena kortsidan av landet till andra. Till storstadsregioner och upp till ca. Gävle tar frakten oftast endast 1 dag. Kommer vi högre upp tar det 2 eller 3 dagar. Vårt mål är alltid att få ut paketen snabbt.

Vi skulle gärna vilja erbjuda frakt med Posten, men vi kan inte göra det till det låga priset, samt med spårbara paket. Postens avgifter är tyvärr mycket dyrare för spårbara försändelser och med högre fraktavgifter skulle vi heller inte kunna erbjuda gratis frakt över ett lågt belopp, som var fallet för din paket.

Vänlig hälsning, Lovebox.se

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Häftigt!!

Spännande och häftigt! Snabb leverans,så man behövde inte vänta länge med att prova :P . Är jätte nöjd med min beställning!

2. januar 2012

Perfekt

Jag fick jätte bra hjälp, när min dator inte ville vissa sista sidan för att genomföra orden. Så ringde jag och fick hjälp att beställa produkterna. Genom att dom la orden åt mig och jag behövde bara maila mina uppgifter så såg dom till att jag hade produkterna dagen efter. Som räddade julen för tjejen och hjälpte mig att inte hamna i klistret. Hjälpen jag fick kunde inte ha varit bättre. Stort tack.

Mycket nöjd med Lovebox.

Konkurrenskraftiga priser, bra urval och väldigt snabb leverans. Dessutom fick vi lite bonusprylar :) Jag kommer definitivt handla hos Lovebox igen.

Första klassens webb-butik

Vill att ni och alla Era tidigare och kommande presumtiva köpare skall veta att upplevelsen med Er fantastiska kund- och mailservice var/är helt fantastisk. Vem kan då uttrycka sig så, jo, jag som är en flitig kund på internet i så motto att här handlas tämligen mycket avseende såväl litteratur som elektronik. Hade nu nöjet att att av Er köpa en liten "leksak" till min förtjusande fästmö och mig själv.
Så därför tack för god och snabb, samt diskret service!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.