Leveren maar een gedeelte van de bestelling in december 2025, zetten op de pakbon nalevering. Ondertussen april 2026, vele mails en berichtjes verder die genegeerd worden en de armbandjes ook nog stee... Se mere
Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... Se mere
Geen contact te krijgen Een bestelling geplaatst als cadeautje, per ongeluk verkeerde formaat koordje erbij. 6 berichten gestuurd via hun contactformulier, Instagram en e-mail, gewoon geen antwoor... Se mere
Al meerdere keren een bestelling gedaan. Super tevreden over! Zelfs mijn ring weer helemaal als nieuw gemaakt nadat deze was verbogen. Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site.... Se mere
Noorddijk 8c, 3142ED, Maassluis, Holland
- infoaboutlou@gmail.com
- lou-bijou.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Ik vond de track en trace een beetje…
Ik vond de track en trace een beetje onduidelijk. Zou fijn zijn als je meteen kon zien waar de bestelling was ipv op mailtjes afwachten. Verder helemaal top!

Besvarelse fra LOU BIJOU
Leverings tijd was veeelste lang en…
Leverings tijd was veeelste lang en kwam niet ingepakt aan.

Besvarelse fra LOU BIJOU
Mooie kwaliteit en leuk als cadeau!
Prachtige armbandjes en zeer mooie kwaliteit! Als cadeau gekocht, dit is zeker een aanrader! De kwaliteit blijft ook mooi met douchen en zwemmen.
Echter duurde het wel minimaal 1,5 week voordat ik mijn bestelling binnen had……

Very bad
After a week I didn’t receive a shippingconfirmation and even after reaching out I didn’t hear anything. I want the products or my money back, but they don’t respond. Their policy is to ship in 1-5 working days. Well they don’t and they won’t let you know as they tell on their website. Just a bed experience and waisted money.

Snelle levering, goede kwaliteit
Ik wilde graag een armbandje bestellen voor de verjaardag van een vriendin. Deze verjaardag was alleen al over een paar dagen! Ik stuurde Loubijou een DM op Instagram en zij heeft geregeld dat het armbandje op tijd voor de verjaardag bij mij afgeleverd werd! De vriendin was super blij met de armband en de kwaliteit is ook super. Ik zou hier zeker vaker iets gaan bestellen!

Super mooie armbandjes
Super mooie armbandjes, helaas een foutje met graveren. Zonder enige moeite is het opgelost en een nieuwe gekregen! Zeer tevreden!