Ieder jaar is het weer een moeder-dochter uitje voor ons en vertrekken we beide weer met een aantal nieuwe oorbellen voor onze collectie. Doordat ze niet te veel mensen toelaten tot het tijdslot heb... Se mere

Virksomheden har svaret
prachtige vergulde bolletjes armband gekocht eind mei. 65€ Aaantal x gedragen op zomerverlof voor s 'avonds (niet mee gezwommen of in de zon gedragen) en ook in zn verpakking bewaard ..... Het... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was weer een fantastische sample sale! 🤩 En we hebben weer mooie pareltjes kunnen scoren!! Ik kijk weer uit naar jullie nieuwe collectie en naar de volgende sample sale! 🩷🫶🏼
Virksomheden har svaret
Hele leuke winkel in Den Bosch. De halfjaarlijkse sample sale is ook geweldig en goed geregeld! En altijd vriendelijke service en snelle reactie op mails of chat. En dan heb ik het nog niet over de s... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds 2010 creëert LOTT. gioielli met passie en vakmanschap sieraden die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Elk stuk uit onze collectie is handgemaakt in ons eigen atelier, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en innovatie. Wij geloven dat schoonheid in de details zit. Of je nu kiest voor een tijdloze klassieker of een gedurfd statement piece: met LOTT. gioielli draag je een sieraad dat met zorg, aandacht en liefde is vervaardigd.
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Was sneller bezorgd dan verwacht. En heel leuk ingepakt. Echt een beleving

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Bestelling werd snel geleverd.
Oorbellen waren leuk ingepakt.
Retourneren makkelijk en snel.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Snelle service en duidelijke info over de bestelling.

op zich is het wel ok.
Ik had 2 paar oorbellen besteld. er zat een kaartje bij de oorbellen waar opstond als de rode zegel verwijderd is kun je ze niet terug sturen. bij 1 paar oorbellen zat er helemaal geen zegel aan. hierover heb ik contact opgenomen en dan word er gezegd dat het door drukte komt. wat zou er nu gebeuren als ik die oorbellen zonder zegel terug zou sturen?

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Perfecte service, aan alles is te zien met hoeveel liefde aan alles aandacht is gegeven, verpakking, persoonlijke note etc.etc.
Ik ben verslaafd aan de LOTT oorbellen, eenmaal een LOTT en je wil niets anders meer (inmiddels 15 paar)

Besvarelse fra LOTT.gioielli
De service was super goed.er was een pop up voor gratis armband die werkte niet naar klantenservice gebeld en toen toch gekregen, was hun fout, maar toch. Kleinkind super blij en oma super tevreden. De oorbellen zijn ook super leuk. In een woord alles was super

Top geregeld! Mooi ingepakt en snel verzonden. Ga het zondag kado geven! Dank

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Na 1,5 jaar mijn oorbellen van LOTT. gioielli gedragen te hebben, zijn ze helaas verkleurd. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Als oplossing kon ik de oorbellen laten oppoetsen, maar hiervoor moest ik zelf €7,50 verzendkosten betalen.
Toen ik de oorbellen terugkreeg zagen ze er in eerste instantie netjes uit. Echter, na nog geen 1,5 maand, terwijl ze zelfs ongedragen waren, waren ze alweer verkleurd. Daarnaast voelde het metaal stroef aan en zaten er ineens putjes en krasjes in het metaal.
Ik heb opnieuw contact opgenomen en mocht de oorbellen kosteloos opsturen. Daarbij werd aangegeven dat het haakje vervangen zou worden. Vandaag heb ik de oorbellen teruggekregen, maar het haakje is niet vervangen. Het metaal lijkt opnieuw alleen opgepoetst. De putjes en krasjes zitten er nog steeds in en het materiaal voelt nog steeds stroef aan. Ook aan de onder- en binnenkant is duidelijk verkleuring te zien.
Voor een merk als LOTT. gioielli vind ik dit een erg teleurstellende kwaliteit en service. Helaas voor mij geen aankopen van dit merk meer. Ik ga de oorbellen verkopen, het is gewoon zonde van je geld om deze oorbellen te kopen.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Mijn partner heeft vorig jaar t.w.v. 260 euro aan armbanden gekocht als cadeau voor mij. Afgelopen jaar inmiddels 2 armbanden kwijt en nu viel vorige week de 3e armband ook ineens van mijn pols. Gelukkig gevonden op de badkamervloer. De kwaliteit is echt belabberd, de armbanden laten gewoon los door kapotte schakels. De 4e gratis armband die er als cadeautje bij zat t.w.v. 50 euro was na 3 weken verkleurd.
Na een mailtje aan hun, omdat ik het toch wel veel geld vind, kreeg ik het bericht dat ze niets konden betekenen voor me, behalve een reparatie van de kapotte armband tegen 25 euro kosten plus verzendkosten. Ik heb terug gemaild dat ik graag een andere oplossing hoop te vinden via een leidinggevende, maar ik heb geen reactie meer gehad. 260 euro aan armbanden binnen een jaar weg of kapot en dan deze oplossing vanuit de klantenservice. Wij bestellen niets meer bij jullie.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Het pakketje ziet eruit als een cadeautje, hoe het ingepakt en verpakt is, echt een meerwaarde. Product zelf is ook van prima kwaliteit.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Die Ohrringe sind wunderschön! Ich bin total glücklich. Schnelle Lieferung und sehr schön verpackt. Ich bin begeistert und werde mir noch mehr Ohrringe kaufen.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Mooie kever broche. Nog groter dan gedacht. Love it! Verpakking en levertijd perfect.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Leuke verpakking, persoonlijke noot, je voelt je al speciaal bij ontvangst van het pakketje :-). Nu genieten van mijn mooie nieuwe oorbellen en ik neem de complimenten graag in ontvangst van iedereen!!

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Gebruik al járen de earUps van Lott. Snelle levering, en smaakvol verpakt. Een cadeautje!

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Mooie oorbellen, maar ze zijn te zwaar om comfortabel te kunnen dragen.
Bovendien worden zeer hoge verzendkosten aangerekend: 10€ +6€ retour.

Besvarelse fra LOTT.gioielli
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.