Hjælpsomt personale
Har haft stand der flere gange, og jeg elsker at sælge mine børns brugte tøj og legetøj.
Jeg køber selv mange fine kjoler og brugt legetøj♻️💚
Jeg kommer igen
Jeg køber selv mange fine kjoler og brugt legetøj♻️💚
Jeg kommer igen
Fantastisk sted at sælge sit brugte tøj videre. Personalet er ligeså fantastisk :)
Velbesøgt butik, især eftermiddag/ aften. Jeg solgte noget hver dag, og kom ud med overskud.
Hyggeligt er det også at gå på opdagelse hos de andre stande.
Spild af tid og energi. Der var ingen salg. De gange jeg har været forbi min stand, var der ingen kunder i butikken. Centret er også generelt dødt hvilket også har effekt på butikken. Desværre anbefaler jeg ikke stedet. Dog er medarbejderne super søde og hjælpsomme.
Jeg havde en fed oplevelse i Loptimisten i Hvidovre centeret.
Jeg havde et super godt salg i min loppestand, og personalet er venligt og hjælpsomme. Jeg vil varmt anbefale at du besøger, bliver stand lejer hvis du har en masse tøj , børnetøj og børneting
Super god butik både at være køber og standlejer i.
Personalet er meget behjælpelige ved behov.
Dejligt at de “opper” salget ved at reklamere for lejernes varer på Instagram.
Fin og stor butik med kæmpe udvalg. Har haft en stand et par gange (nemt og overskueligt) og kigger tit ind og gør altid et godt køb. Masser af fint dametøj, sko, tasker og børnetøj samt legetøj. Medarbejderne i butikken er så super søde og hjælpsomme, at det er en fornøjelse.
Virkelig hyggelig butik med en masse fint genbrug til både kvinder og børn 👍🏻
Har både solgt og fundet gode loppefund 💚♻️
Jeg har kun stor ros til loptimisten,fantastisk personale altid søde,rare og hjælpsomme .
Butikken er pæn, de gør ,at det er indbydende, at både komme som kunde og have stand hos dem.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse som lejer af stand hos Loptimisten. Personalet er meget søde og hjælpsomme, der er mange kunder i butikken og alt er overskueligt. De har et rigtig godt udvalgt af vare til børn og voksne i flere prisklasser.
Mange gode designer brands.
Super fin butik. Med godt udvalg og billige priser. Personalet er SÅ søde og hjælpsomme. Kan kun anbefalede dem og er tilfreds med mit salg af tøj og sko. Kommer helt sikkert igen.
Utroligt personale, som altid er hjælpsomt og giver gode råd til indretning af standen! De leverer uden tvivl en kæmpe service!
Fantastisk personale - smilende og hjælpsomme. Skønt koncept.
Lidt dyrt når der både skal betales leje og kommission.
Super godt koncept, nemt at komme igang og helt enormt serviceminded personale.
Er vild med konceptet og kommer helt sikkert igen!
Fantastisk butik både at være køber og standlejer i! ☺️ Personalet har et fantastisk serviceniveau - og de står altid klar med hjælp og vejledning! Jeg har næsten haft stand siden åbningen, kun afbrudt af små pauser, og jeg har kun positive ting at sige. Priserne er gode, som lejer tjener du pengene ind, personalet i top, og butikken er simpelthen så pæn og ryddelig. Og så er de fantastisk gode til at promovere standlejernes varer på de sociale medier. Kunne jeg give jer 10 stjerner, havde I fået det! Tak for en fantastisk butik! 💫
Fantastisk koncept!
Dejligt personale!
Flot butik!
Det er skønt med en lækker og flot genbrugsbutik i Hvidovre!
Super nemt system og fine og lyse stande 🙂
Kan varmt anbefales 🙌✨
Simpelthen de sødeste og mest forstående mennesker der arbejder der! 🙏🏼
Og butikken er så hyggelig og intim, bestemt ikke sidste gang jeg har stand der 🥰
Absolut et besøg værd!❤️
Fantastisk koncept, service og udvalg !. Kan på alle måder anbefale Loptimisten, og vælge den frem for andre second hand børnebutikker.
Som “førstegangsloptimister” havde vi brug for lidt hjælp undervejs - og det fik vi masser af. Supersøde folk, virkelig god stemning, gode varer både til børn og kvinder og plads til børn i butikken. Salget gik rigtig fint og vi fik gode råd og hjælp undervejs. Vi kommer helt sikkert igen!
Mange tak for denne gang!