Loomio Anmeldelser

1,4

Ik bestelde op 14 juli 2026 een mooi schaduwdoek van stevige kwaliteit en kreeg op 19 september 2026 een plastic netje, zoals waar mandarijnen in zitten !!! En dat voor €45,00 !!!! Heel jammer dat ik... Se mere

Bestel op 09/08 luchtkoeler en annuleer mijn aankoopovereenkomst op 18/09.Terugbetalen kunnen ze niet wegens in Transit,ze wensen te leveren en dan kan ik het terugsturen naar China op mijn kosten ( 8... Se mere

Erstmal unkorrekte Sendungsnummer, sendungsverfolgung nicht möglich. Wochenlang denen hinterhergelaufen, immer automatisierte Standardantwort. Änderte sich erst, als ich einen paypal fall öffnete. 2... Se mere

Mijn ervaring met het bedrijf zijn in zoverre goed dat men per omgaande reageert op de klacht die ik ingediend heb over het produckt dat ik bij Loomio gekocht heb. Daar heb ik medio mei borstels... Se mere

1. Landhandel

Bij Loomio geloven we in het verbeteren van jouw dagelijks leven met innovatieve, praktische en stijlvolle producten. Ons uitgebreide assortiment richt zich op het creëren van comfort en gemak in en om het huis, met speciale aandacht voor huisdieren, huiselijke accessoires, en energiezuinige oplossingen zoals zonne-verlichting. Met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat al onze producten zorgvuldig geselecteerd zijn om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar slimme huisdierenspeeltjes, duurzame buitenverlichting of innovatieve oplossingen voor een modern huishouden, Loomio biedt het allemaal. We zetten ons in voor snelle levering, uitstekende service, en een soepele winkelervaring – jouw tevredenheid is onze prioriteit! Vertrouw op Loomio voor betrouwbare, innovatieve producten die jouw leven net dat beetje makkelijker maken. 🌐 Bezoek ons op: www.loomio.nl 📦 Eenvoudige retouren 📞 Klantenservice altijd beschikbaar

Dårlig

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend, herbal pen besteld via Instagram maar krijg heel iets anders opgestuurd.
Het is troep uit China wat daar 6 euro kost en bij dit bedrijf 30 euro.
Het is gewoon dropshipping,had het kunnen weten , ben er zelf in getrapt !

17. oktober 2025

Ze vragen om een foto te sturen van je…

Ze vragen om een foto te sturen van je ontvangen pakket. Indien het ongeopend is dan mag je het terugsturen.
In hun retourbeleid staat een adres in Amsterdam.
Nu zeggen ze dat ik het moet terugsturen naar China en dat het mij veel geld zal kosten.
Dus hebben ze mij een voorstel gedaan van 20% 🙄.
Hoef geen Chinese rommel nog hun 20% dus wil het gewoon retourneren en mijn geld terugkrijgen.
Zo simpel gaat het jammer genoeg niet!! Heb een hekel aan zulke praktijken. Nooit iets bestellen op deze website!

7. oktober 2025

Uitstekende service

Uitstekende service. Mijn bestelling was binnen 4 dagen in huis. Netjes verpakt en duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Niets op aan te merken.

3. oktober 2025

Na 9 maanden nog niks ontvangen!!! SLECHT

Ik had 11-01 een bestelling geplaatst (€84). Ik had na een aantal weken niks gekregen, klantenservice is slecht te bereiken. In juni kreeg ik opnieuw een mail dat de bestelling bevestigd zou zijn? Echter is het nu oktober en heb ik nog niks binnen 🤡. Pure clownerij! NIKS KOPEN.

2. juni 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Is echt fake. Niet eens aangekregen wat er besteld is. En antwoorden niet eens op een mail

17. september 2025

Ik was een beetje sceptisch

Ik was een beetje sceptisch, maar betaald met Klarna. Maar kreeg gewoon binnen een paar dagen netjes mijn product binnen, en gebruik de diffuser elke dag!

30. september 2025

Loomio Pure Lungs

Loomio Pure Lungs gekocht. Ruim 30 euro voor betaald, anderhalve week gewacht en het is NIKS. Geen damp zoals in clipje. Vieze smaak en cheap gemaakt. Een dikke SCAM waar ik ben ingetrapt.

22. september 2025