Loomio Anmeldelser

1,4

Ik bestelde op 14 juli 2026 een mooi schaduwdoek van stevige kwaliteit en kreeg op 19 september 2026 een plastic netje, zoals waar mandarijnen in zitten !!! En dat voor €45,00 !!!! Heel jammer dat ik... Se mere

Bestel op 09/08 luchtkoeler en annuleer mijn aankoopovereenkomst op 18/09.Terugbetalen kunnen ze niet wegens in Transit,ze wensen te leveren en dan kan ik het terugsturen naar China op mijn kosten ( 8... Se mere

Erstmal unkorrekte Sendungsnummer, sendungsverfolgung nicht möglich. Wochenlang denen hinterhergelaufen, immer automatisierte Standardantwort. Änderte sich erst, als ich einen paypal fall öffnete. 2... Se mere

Mijn ervaring met het bedrijf zijn in zoverre goed dat men per omgaande reageert op de klacht die ik ingediend heb over het produckt dat ik bij Loomio gekocht heb. Daar heb ik medio mei borstels... Se mere

1. Landhandel

Bij Loomio geloven we in het verbeteren van jouw dagelijks leven met innovatieve, praktische en stijlvolle producten. Ons uitgebreide assortiment richt zich op het creëren van comfort en gemak in en om het huis, met speciale aandacht voor huisdieren, huiselijke accessoires, en energiezuinige oplossingen zoals zonne-verlichting. Met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat al onze producten zorgvuldig geselecteerd zijn om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar slimme huisdierenspeeltjes, duurzame buitenverlichting of innovatieve oplossingen voor een modern huishouden, Loomio biedt het allemaal. We zetten ons in voor snelle levering, uitstekende service, en een soepele winkelervaring – jouw tevredenheid is onze prioriteit! Vertrouw op Loomio voor betrouwbare, innovatieve producten die jouw leven net dat beetje makkelijker maken. 🌐 Bezoek ons op: www.loomio.nl 📦 Eenvoudige retouren 📞 Klantenservice altijd beschikbaar

Dårlig

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dit is gewoon pure oplichterij!!!

Dit is gewoon pure oplichterij!!!
Donder op met jullie site!
Ik krijg heel wat anders dan dat jullie adverteren!!
Het komt gewoon kapot aan en jullie doen er helemaal niks aan!!
jullie zijn echt een fckng schande voor deze maatschappij! Ik hoop dat jullie aangeklaagd en voor het gerecht moeten komen! Vieze vuile leugenaars/huichelaars!!

4. januar 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Eerst duurt het maanden voordat je je product ontvangt (zonder communicatie, ook niet als je contact met ze zoekt.
Vervolgens ontvangen we een waardeloos product. Terugsturen voor eigen kosten naar China!!!
MENSEN, KOOP HIER NIETS!!!!

13. januar 2026

Bloß die Finger weg…

Am 14.11.25 zwei Weihnachtsgirlanden bestellt. Am 08.01.26 geliefert! In der Zwischenzeit habe ich zwei Mal den Support angeschrieben, wo die Ware bleibt und, dass sie logischerweise für Weihnachten gedacht war. Ich habe nie eine Antwort erhalten! Und die Qualität entspricht auch nicht den Bildern. Nach all den hier gelesenen Bewertungen, und meinen Erfahrungen mit dem nicht vorhandenen Support, bleib ich wohl auf der nicht zufriedenstellenden Ware sitzen. Bloß die Finger weg!

8. januar 2026

Das ist richtige Abzocke!!

Das ist richtige Abzocke!!! Ich habe den Kalender mit Squishmallows bestellt. Die Bestellung wurde am 7.11. aufgegeben und kam erst am 4.12. an. Billiger Schrott aus China! Das sollten doch kleine Plüschfiguren sein. Es ist einfach Plastikmüll angekommen.

Keine Antwort auf E-Mails. Über PayPal habe ich einen Streitfall eröffnet. Sie bekommen ihr Geld, wenn sie es zurückschicken. Der Versand in die Niederlande kostet 17 Euro. Ich habe nach einem Versandetikett gefragt. Keine Antwort. PayPal hat den Streitfall abgelehnt. 45 Euro im Müll.

Finger weg von diesem Saftladen!!!

7. november 2025

Niks kopen!

Mensen, ik heb een blendora besteld. Water opwarmen doet het wel maar andere programmas zijn waardeloos. Bij gebruik ruikt het alsof het metaal te warm wordt waardoor het een metaalachtig geurtje afgeeft. Na meerdere gemaild te hebben kreeg ik te horen, 30 dgn termijn is overschreden dus kunnen ze niks voor mij doen. Garantie is er geen sprake van. €50 weg. Koop niks hier mensen. Bespaar jezelf hoofdpijn en koop bij en erkend bedrijf.

31. december 2025

Ich habe minderwertige Ware für 108€…

Ich habe minderwertige Ware für 108€ geliefert bekommen und bekomme keine Antwort auf meine Forderung zur Rücksendung. Stattdessen bekommt man den Vorschlag gemacht 20% erstattet zu bekommen, „damit man nicht die kostenaufwendige Retoure nach China zahlen muss“. Ich würde 200€ für eine Retoure nach China zahlen, damit ihr meine 108€ nicht habt.

28. november 2025

Oplichters

1 woord voor : oplichters
Leveren gewoon niet en als ik de andere reviews dan lees zijn degene die dan iets hebben gekregen ontevreden van de kwaliteit. Schimmig bedrijf dat met schimmige chinese bedrijven samenwerkt. Dan wil ik nog niet nadenken over de producten die ze gebruiken...volgens de EN-norm zullen deze niet zijn

30. december 2025

2x aquarel verf gekocht

2x aquarel verf gekocht. Krijg compleet verschillende kleuren dan passend bij het boekje (basiskleuren) daarnaast 3!!! Weken moeten wachten. Niks snelle levering, komt gewoon uit China

28. december 2025

Eigentlich null Sterne

Eigentlich null Sterne, erst ewig nicht geliefert,dann nicht das abgebildete Produkt lt.Shop. Rückgabe überhaupt nicht möglich ,soll nach China zurückgesandt werden obwohl lt.agb in die Niederlande. Melden sich nicht zurück wegen Rücksendeetikett. Unmöglich, nie wieder dieser Shop

28. december 2025