Velkommen til Loofers, hvor hver dag præsenterer en chance for at vinde i vores spændende lotteri, og hvor du hver uge får gratis coins! Hos Loofers handler det om at bringe glæde til vores brugere gennem en række forskellige produkter du kan dyste for. Fra gadgets til gavekort er der noget for enhver smag. Men vent, det handler ikke kun om gaver - det handler om spændingen ved jagten! Her er hvad der gør Loofers specielt: - Daglige Gaver: Start din dag med et smil, når du opdager nye produkter, der venter på dig. Vores daglige præmier sikrer, at der altid er noget spændende at se frem til. - Ugentligt Coins: Vi tildeler coins hver uge du kan bruge til at købe billetter til vores daglige konkurrencer. Du kan bruge dine coins til LIGE hvad der passer dig, om du er til mode, tech, gavekort mm. Men sørg for at bruge alle dine coins! De bliver ugentligt sat til et basisbeløb bestemt af os. Dette gælder ALLE spillere. - Interaktivt Gameplay: Deltag i vores sjove spil for at sikre din plads i lotteridragningen. Vis dine færdigheder og overgå konkurrencen for at blive en af vores heldige vindere. Du vil dyste i sjove spil du allerede kender! - Løbende Opdateringer: Vi er dedikerede til at holde spændingen i live ved regelmæssigt at opdatere vores udvalg af produkter. Fra nyeste mode til innovativ teknologi fra brands du kender, vi stræber efter altid at have de mest spændene produkter tilgængelige! - Sikker Login: Din sikkerhed er vores prioritet. Log ind med MitID og vær sikker på, at dine oplysninger er sikre hos os. Derudover skal brugerne være over 17 år for at deltage, hvilket sikrer en sikker og behagelig oplevelse for alle. Gå ikke glip af muligheden for at vinde fantastiske præmier og oplev spændingen ved Loofers! Download appen nu og bliv en del af vores vinderfællesskab i dag. Lad spændingen begynde!
Hammerholmen 18, 1., 2650, Hvidovre, Danmark
- support@loofers.dk
- loofers.dk
Andre kiggede også på
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.