Lolas Rengøring ApS Anmeldelser

1. Rengøringsfirma
  2. Rengøringsservice
  3. Erhvervsrengøringsservice

Welkommen til Lolas Rengøring. Hos Lolas Rengøring har vi over 20 års erfaring inden for professionel rengøring,og vores virksomhed har serviceret kunder i Denmark i 12 år. Vi er en familieejet virksomhed med fokus på kvalitet,pålidelighed og personlig service.Vi tilbyder professionel rengøring til virksomheder,kontorer,sommerhuse,udlejningsejendomme og private kunder.Vi ved,at et rent og velholdt miljø skaber tryghed og et godt førstehåndsindtryk. Derfor arbejder vi grundigt,effektivt og med stor respekt for kunders ønsker og ejendomme.Vores mål er ikke blot at levere rengøring-men at skabe langvarige samarbejder,hvor kvalitet,tillidog stabil service altid er i fokus.Vi ser frem til at hjælpe dig medprofessionel rengøring i Sønderborg og omegn.

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kan anbefales

Altid god service og kvaliteten er i top,
Kan godt anbefales herfra.

4. august 2026

Besvarelse fra Lolas Rengøring ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med både vores service og kvalitet. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen.😊

Lolas Rengøring

✨ Et rengøringsfirma, der fortjener de varmeste anbefalinger❤️

Jeg kan kun give Lolas Rengøringsfirma mine varmeste anbefalinger. 🌸❤️

❤️Fantastiske, søde og imødekommende mennesker, som virkelig sætter en ære i ordentlighed og kvalitet. Det er en skøn følelse at komme hjem til et rent og flot hjem, der dufter dejligt, og hvor man tydeligt kan se, at der er gjort grundigt rent – også de steder, der ofte bliver overset.

Tak for jeres store engagement og flotte arbejde. Jeg kan kun anbefale både firmaet og de dejlige mennesker bag❤️

11. juli 2026

Kære Vivi Brit. ❤️

Tusind tak for dine utroligt varme og smukke ord. Det betyder virkelig meget for os at vide, at vores arbejde gør en forskel, og at du føler dig godt tilpas, når du kommer hjem.

Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig, og vi glæder os til at passe godt på dit hjem også fremover.

De varmeste hilsner
Lolas Rengøring ApS 🌸

TOP KVALITET

TOP KVALITET, fåes ikke bedre. Vi har haft fornøjelsen af Lola’s erhvervsrengøring i 5 år, er MAX tilfredse og anbefaler det varmt og gerne. Lola og co er i en klasse for sig. Og så er de super søde og venlige oveni. Man kan ganske enkelt ikke ønske sig mere. Tak!

8. juli 2026

Besvarelse fra Lolas Rengøring ApS

Kære Heléna ❤️ Tusind, tusind tak for de utrolig flotte ord. Det betyder mere, end du aner. Tak fordi du har været en del af vores rejse gennem de sidste 5 år og for den tillid, du har vist os hele vejen. Det er kunder som dig, der gør vores arbejde til noget helt særligt. Vi glæder os til mange flere gode år sammen. De varmeste hilsner fra hele teamet hos Lolas Rengøring. 🌸😊

Super rengøringsfirma👍

Super rengøringsfirma👍
Virkelig godt arbejde og super søde medarbejdere.
Jeg anbefaler dem gerne😊

7. juli 2026

Besvarelse fra Lolas Rengøring ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde, og vi ser frem til at hjælpe dig igen. 🌸

Fantastisk service

Fantastisk service. Stabil og grundig. Jeg kan kun anbefale Lolas rengøring.

7. juli 2026

Besvarelse fra Lolas Rengøring ApS

Tusind tak, Halina, for din fantastiske anmeldelse og de varme ord. 💚 Det betyder meget for os, at du værdsætter vores arbejde. Vi glæder os til at hjælpe dig igen. 🌸

Super dygtig og fin arbejde

Super dygtig og fin arbejde. Anbefaler! Mange års samarbejde 👍🏻

2. juni 2026

Besvarelse fra Lolas Rengøring ApS

Tusind tak, Debora, for de flotte ord og for din tillid gennem alle disse år. 💚 Det betyder meget for os, og vi glæder os til mange flere års godt samarbejde. 🌸