Lokalepark Aarhusnord Anmeldelser 7

4,3

1. Kontorfællesskab

Lokalepark Aarhus Nord er en ny businesspark som tilbyder moderne faciliteter i professionelle og inspirerende omgivelser. Her er der rig mulighed for at lade kreativiteten flyde og skabe de bedste rammer for dine behov. Vi har høje ambitioner om, at lokaleparken er et sted som summer af entusiasme og motivation på tværs af lokalerne, hvor der er plads til alle og enhver.

4,3

Service i højsædet

Jeg har haft min webshop i Lokalepark Aarhus Nord siden april 2024 og er glad for både beliggenheden, netværket med de øvrige lejere og ikke mindst udlejers fantastiske tilgang til både service, fleksibilitet, nytænkning mm.
Jeg sender mine bedste anbefalinger i Lokalepark Aarhus Nords retning hvis du er på jagt efter et lokale (eller en del af et lokale) til din webshop, værksted, lager mm.

7. august 2024

Ideelle rammer til både små og…

Ideelle rammer til både små og mellemstore virksomheder, der har fysisk varelager, ligesom jeg selv. Der er det hele, så man ikke selv skal tænke på tyverisikring, leje af p-plads, videovervågning, adgang 24/7 m.m. Lokalerne kan indrettes efter eget ønske. Med fem minutters kørsel fra min bolig er det nemt at komme til og fra. De store porte gør det nemt for godstransport at levere varer. God og professionel service fra udlejer.

15. maj 2024

Jeg har været i praktik ude hos…

Jeg har været i praktik ude hos Lokalepark Aarhusnord - Et professionelt team som har det sødeste personale. Jeg har haft en utrolig god oplevelse, ved at være en del af Lokalepark Aarhusnord - de har lært deres vigtige erfaringen fra sig, og jeg har fået lov til at komme med ud til kunderne, hvor jeg har set hvor serviceminded de er og at de sætter kunden i første række.

En troværdig og professionel virksomhed!

15. februar 2024

Jeg har haft min virksomhed (webshop) i…

Jeg har haft min virksomhed (webshop) i lokalerne hos Lokale Parken siden september 2023 og jeg er SÅ glad for at være i lokalerne. Der er højt til loftet, lyst og ikke mindst masser af plads. Lokalerne har masser af indretnings muligheder alt efter hvilken virksomhed du driver.
Min første sal er indrettet med overblik ned over lagret, kontorplads, mulighed for at filmen content og afholde event aftener for kunder.
Jeg er solo selvstændig, og jeg elsker muligheden for at være sammen med andre selvstændige som holder til i de andre lokaler.
Så hvis du ønsker at drive din forretning fra dine egne lokaler, men stadig gerne vil være en del af et fællesskab så kan jeg varmt anbefale at tag et kig på lokalerne hos lokale parken. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

15. februar 2024

Flotte store lyse lokaler og en super udlejer.

Hos Lokalepark er der klare linjer. Det vi aftaler, det er det, de gør. Desuden føler man sig utrolig velkommen, der er hjælp med det samme man spørger. De er lydhøre og opmærksomme på eventuelle udfordringer. Hos Lokalepark der bare utrolig god service og godt naboskab. Lokalerne er store og lyse.

29. januar 2024

Perfekt for min virksomhed

Lokaleparken i Århus N er simpelthen en perle af et sted! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i lokalerne, blev jeg mødt af en udlejer, der ikke blot udstrålede professionalisme, men også en ægte vilje til at hjælpe. Lokalerne selv var fremragende vedligeholdt, praktiske og var for mig perfekt for at drive mine virksomheder.

Det, der virkelig skiller sig ud, er den utrolige service fra udlejeren. Uanset om det var spørgsmål om faciliteterne eller behov for assistance, var de altid tilgængelige og imødekommende. Det gav mig virkelig ro i sindet at vide, at der altid var nogen til at hjælpe, hvis der opstod udfordringer.

Men Lokaleparken er mere end bare en arbejdsplads. Det er et sted, der dyrker fællesskab. Der er en særlig varme i miljøet, hvor naboen altid er parat til en venlig samtale, råd eller endda bare en hyggelig kop kaffe. Det er så berigende at være en del af et sted, hvor man føler sig velkommen og en del af noget større.

13. december 2023