Lokalboligvalby Anmeldelser 7

4,1

4,1

God

Yderst professionel indsats.

Helt igennem en professionel indsats af Kian og Benjamin fra Lokalbolig Valby. Hele processen fra det første møde, samt forventet salgstid og pris blev indfriet 100%. Hertil har Kian og Benjamin en fin balance mellem det forretningsmæssige og personlige. Hvis man kunne give flere stjerner, ville jeg have givet dem det
Mvh. Jørgen

13. april 2026

Fantastisk oplevelse med Mads fra…

Fantastisk oplevelse med Mads fra Lokalbolig Valby. Alt fra forventningsafstemningen til salget var super professionelt og gennemsigtigt.

De kom med en markant højere vurdering end de andre, og leverede præcis hvad de sagde.

Varm anbefaling herfra!

24. januar 2025

Super-fantastisk mæglerteam

Vi solgte en lejlighed i Valby, og har været meget tilfredse med hele sagsforløbet. Vi blev konstant holdt opdateret, og mæglerteamet var meget engagerede. Tak til Nanna, Mads og Signe.

22. december 2024

Elendig overdragelse af ejendom!

Har overtaget et rækkehus købt igennem Lokalbolig Valby - af mægler Mads Hedegaard. Ved overdragelse havde sælger ikke flyttet alle deres ting på ejendommen samt fik jeg ikke udleveret alle nøgler tilhørende huset. Fik af vide at jeg måske ville modtage resterende nøgler om en uges tid. Selvfølgelig skal jeg have alle nøglerne på overdragelses dagen! Ejendomsmægler - Mads Hedegaard, afviste dette og der var ikke meget hjælp og hente! Virkelig uprofessionelt.

Har handlet en del boliger gennemtiden, og kundeservicen fra Lokalbolig er klart den dårligste!

Handel ikke med Lokalbolig Valby, så snart handlen er underskrevet er de ligeglade med dig som køber!

15. december 2023

Uerfarne sælgere

Uprofessionel ejendomsmægler der har ansatte til at sælge boliger, der ikke er uddannet ejendomsmæglere, men har unge praktikanter ansat til at sælge, der slet ikke er sat ind i ens boligsag. Pinligt!

24. december 2022

Verdens bedste mægler-team!

Vi havde haft vores hus til salg i næsten to måneder, og vi havde MEGET travlt med at sælge, for vi havde forelsket os i et hus, der kunne blive solgt til anden side når som helst og vi ville ikke sælge, hvis vi ikke fik det hus. Vi havde til en start valgt en anden mægler og troede vores hus ville ryge med det samme – men vores hus blev desværre vurderet for højt fra start af og tiden gik, mens intet skete og timeglasset langsomt randt ud…
Vi havde hørt om @benjamin.hansen.lokalbolig, og en aften ringede vi til ham for at høre, om han kunne hjælpe os. Vi var jo egentlig mæglertrolovet til anden side, men vi rakte alligevel ud – og har ikke fortrudt et sekund siden.
Fra første opkald var Benjamin på opgaven med samme dedikation som os selv. Selv om vores hus havde været på markedet i et par måneder og interessen var faldet, fik han med sin tilgang skabt ny begejstring for huset via storytelling på Instagram, og huset blev solgt på under en måned - også selv om vi lige ramte ind i to ugers juleferie. Et historisk salg der endte med at sprænge lydmuren med områdets med afstand højeste M2 pris nogensinde - og vi fik vores drømmehus i allersidste øjeblik.
Med til historien hører, at vores drømmehus nåede at blive solgt for næsen af os - men fordi @benjamin.hansen.lokalbolig solgte vores hus så hurtigt, nående vi alligevel at komme med i en budrunde – godt rådgivet af @benjamin.hansen.lokalbolig, så vi lukkede handlen og vi fik sgu huset! Vi troede, at alt lys var slukket. Lokalbolig tændte det igen med intet mindre end en flammekaster.
Man får det ikke bedre end hos @benjamin.hansen.lokalbolig! Vi havde behov for at være helt tæt på processen hele vejen igennem, og han skabte så utrolig meget tryghed, troværdighed, inddragelse og ikke mindst ærlighed – hele vejen igennem. Vi anbefaler @benjamin.hansen.lokalbolig og @kian.jensen.lokalbolig af hele vores hjerte – man kan ikke være bedre stillet end med dem i ringhjørnet, og vi er dem evigt taknemmelige for at de fik en umulig drøm, til at blive til virkelighed på det absolutte faldereb!

27. januar 2022

Er dette din virksomhed?