Anmeldelser af bedste online casino uden ROFUS Anmeldelser 12

3,7

1. Online casino eller bookmaker

loes-market.dk er en uafhængig review- og oversigtsside, der samler strukturerede vurderinger og sammenligninger af internationale spilplatforme i et klart og informativt format. Indholdet fokuserer på gennemsigtighed, funktionalitet og brugeroplevelse og inkluderer blandt andet Anmeldelser af bedste online casino uden ROFUS, hvor centrale aspekter som platformens opbygning, tekniske løsninger og overordnede rammer bliver analyseret sagligt. Formålet er at give besøgende et samlet overblik over markedet gennem redaktionelt indhold, der prioriterer fakta og struktur frem for markedsføring.

3,7

Middel

Fedt koncept

Fedt koncept

Har først opdaget denne butik nu, men de kører med en super ide. Man køber kun det, man skal bruge og sparer emballage og et væld af plastik. I butikken fandt jeg et stort udvalg af dagligdags varer og super friske og gode grøntsager. De har også lækre nødder, tørrede blåbær og slik 🙂 stor anbefaling herfra.

18. oktober 2021

Et nyt bæredygtigt supermarked

Stor udvælgelse af økologiske varer uden nogen emballage, perfekt til dem, der går meget op i bæredygtighed og/eller kvalitet af produkter. Personalet er derudover sødt og behjælpeligt. Varmt anbefales!

14. oktober 2021

Bæredygtig dagligvarehandel

Bæredygtig dagligvarehandel, ja tak! Hyggelig købmandsbutik og hjælpsomt personale. En masse lækre varer. Prøv deres dampede hasselnødder - nutella som nød:) En anderledes butik og indkøbsoplevelse end det normale supermarked - men måske som vi kommer til at handle i femtiden, med minimal emballage, økologiske varer og næsten ingen animalske produkter..?

13. oktober 2021

Corona-angst er next level sh** i LØS

Jeg ved ikke, om det er den samme ubehagelige ejer, jeg har mødt, som andre anmeldelser refererer til. I butikken på Nørrebro blev jeg i dag smidt ud, fordi jeg havde mine egne handsker på, istedet for dem, der var stillet til rådighed foran butikken.

Jeg tager corona ekstremt alvorligt, imidlertid er niveauet af alvor i LØS i Jægersborggade next level sh**! Der er mange forskellige måder at bede sine kunder om at handle anderledes: Vidt opspilede øjne, og mansplaining af, hvilken forskel afsprittede hænder gør for spredningen af corona, er ikke én af dem.

BTW: Der er ingen præcedens for, at corona smitter igennem virus på fødevarer. Men hvis man er bange for, at nogen skal sprede virus i LØS, så burde man stille masker til rådighed i døren, og ikke hansker.

Et godt tip til at overleve denne krise, er ikke at skræmme potentielle kunder væk med røvhulsagtig opførsel. Vi ses aldrig igen!

2. april 2020

Hej Stine.
Vi er kede af det sene svar, men grundet udskiftning i personalegruppen, så har trustpilot ikke været optimeret.
Vi er utrolig kede af din oplevelse i butikken, og du har selvfølgelig ret i dine argumenter. Medarbejderen du havde den ubehagelige oplevelse med er ikke ansat ved os længere.
Håber at se dig igen i en af vores andre butikker, så du kan få den negative oplevelse vendt til en positiv.

Ubehagelig og uforskammet personale

Ubehagelig og uforskammet personale - ejeren af butikken er super ubehagelig og terroriserer flere hundeejere i området. Desuden er det så sindssygt dyrt, og mange af grøntsagerne er slatne og ikke særlig friske.

4. december 2019

Hej Laura
Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse forrige år.
Kom ned og kig i en af vores butikker og vi er sikre på at du vil få en anden oplevelse. :-)

LØS market

Jeg er blevet meget skuffet over løs…

Jeg er blevet meget skuffet over løs market, hvor nul emballage betyder at personalet pakker varene ud af plastik i gården og smider plastikken ud i skraldespand. Så bliver det solgt som øko, emballagefri varer. Jeg kalder det for snyd, og synes ikke jeg kan stole på at andre varer end grøntsagerne er det som man lover de skulle være. Udover det så blev jeg udsat for butikmandens sure opførsel, som jeg synes er uakceptabelt. Han kunne gemme sin irritation til sig selv og ikke skælde mig ud for noget der ikke virkede i hans butik. Kommer aldrig igen

26. marts 2019

Kære Agnieszka
Vi forstår din frustration, og hvis det stod til os var der intet emballage overhovedet. Vi gør alt for at få det minimeret så meget som overhovedet muligt. Alle vores logistiske bestillinger bliver tiltænkt i så store mængder som muligt, pakket en gang og vi gør alt for at handle lokalt og emballagefrit og vi sorterer det og det bliver genbrugt så meget som muligt.
Vi håber, du vil komme ned i en af vores butikker og få en dejlig oplevelse.

LØS market

Et virkelig hyggeligt sted med …

Et virkelig hyggeligt sted med kompetent hjælp og en skøn Vesterbro-nyttehave-følelse.

5. maj 2017

Hej Kirstine

Tak for din skønne tilbagemelding :-) Vi håber, at se dig i en af vores skønne butikker meget snart igen.

LØS market

Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)