Parfait ! Prise en charge rapide, retour idem. Ai pris option "NO RISK" (assurance accident, vol, pas de caution). Tu prends la voiture avec le plein, Fiat Panda en l'occurrence; tu te balade à t... Se mere

Super nemt via appen direkte til P plads og få din bil i super stand hurtigt gennem både ved udlevering og ind levering Ingen tidsspild eller bøvel her 100 % kundeservice Lejet i Catania l... Se mere
Vi har lejet en bil igennem LOC. Det var en flot og godt kørende Peugeot 208. Der tog lidt tid med papirarbejdet i lufthavnen, med udleveringen gik godt. Fin gennemgang af bilen før aflevering.... Se mere
Alt var nemt. Vi lejede en bil i Catania Lufthavn på Sicilien. Det var hurtigt at komme ud til parkeringspladsen fra lufthavnen. Vi kom 1 time før vi havde bestilt bilen. Vi kunne vente 1 time... Se mere
Presso l'ufficio Locauto Rent di Catania Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020405. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Aeroporto Fontanarossa, 95121, Catania, Catania / Sicilia, Italien

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ingen tidsspild eller bøvel her
100 % kundeservice
Lejet i Catania lufthavnen

Besvarelse fra Locauto Group - Catania Aeroporto
Vincenzo was very funny and good!

Besvarelse fra Locauto Group - Catania Aeroporto
Vi betalte på forhånd hjemmefra for en god, stor bil, men modtog en meget mindre og end ringere type end aftalt ved ankomsten. Dette accepterede vi dog.
Ved afleveringen af bilen på vej hjemad blev vi mødt af en meget uhøflig LOC auto-mand, som råbte af os (foran vores små børn!) fordi, vi spurgte ham, hvordan man skulle aflevere nøglen! Under al kritik! God opførsel og en høflig tone burde altid være muligt, når man arbejder med kunder. Under al kritik at råbe af en kunde, der blot har en venlig efterspørgsel.

Besvarelse fra Locauto Group - Catania Aeroporto
Super Fin og venlig service ved udleje i Lufthavn og ved afhentning og aflevering af bil.

Besvarelse fra Locauto Group - Catania Aeroporto
Vi lejede en VW T-Roc i 28 dage til en rundtur på Sicilien. Desværre manglede motoren olie, og bilen lugtede ilde på grund af manglende og meget slidt olie.
Efter kontakt med kontoret i Catania kort efter afhentning aftalte vi, at vi købte olie og fyldte efter, hvorefter Locauto/Alamo ifølge aftalen skulle refundere udgiften ved aflevering af bilen 28 dage senere.
Det nægtede firmaet, som tilmed fik halvanden liter overskydende frisk olie retur sammen med bilen. Det skete med henvisning til en ifølge Locauto mangelfuld kvittering, som fik på tankstationen i Taormina ved køb af olien.
Uforståeligt og virkelig tyndt at stjæle kundernes penge på den måde og indirekte antyde, at vi skulle prøve at fuppe.
Det gav en ekstraregning til os på 30€ oven i en i forvejen velvoksen regning. Jeg finder det stærkt kritisabelt, at dårlig vedligeholdelse af bilen endte med at koste os penge.

Besvarelse fra Locauto Group - Catania Aeroporto
Vi lejede bil hos Locauto, Catania lufthavn, til en tur Sicilien rundt. Vi lejede gennem Norwegian og troede derfor ikke det skulle være nødvendigt at undersøge firmaet nærmere. Det har vi fortrudt. Vi fik en fin næsten ny bil, firmaet var dog noget utilfreds med at vi ikke ville tegne ekstra forsikring hos dem. Turen gik uden problemer lige indtil bilen skulle afleveres. Ham der modtog bilen var kun interesseret i at prøve nøglen i bildøren og hævdede at nogen havde forsøgt at bryde døren op og derved ødelagt låsen. Vi er helt sikre på at det ikke er sket mens vi har haft bilen, da den konstant var parkeret under opsyn og der var da heller ingen mærker at se på låsen. Skaden ville koste 220 Euro og hvis vi ikke ville godkende det, ville vi blive trukket yderligere 50 Euro til sagsanlæg. En sidste anbefaling vi fik med på vejen: for fremtiden køb forsikring hos os.