Alt spillede til UG. Flinkt personale. Hurtig og effektiv udlevering af bil, og absolut intet bøvl ved aflevering igen.

Hurtig og venlig ekspedition både ved afhentning og aflevering. Bilen var lidt slidt men den klarede perioden uden problemer. Jeg ved ikke hvordan locauto reagerer i situationer med uheld eller proble... Se mere
Alt var perfekt, jeg var lidt bange efter at have læst andre negative anmeldelser, men personalet var venligt og smilende. Overgik mine forventninger, jeg anbefaler stedet.
Presso l'ufficio Locauto Rent di Bergamo Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020415. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Via Aeroporto, 13, 24050, Bergamo, Bergamo / Lombardia, Italien

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har lige haft den dårligste oplevelse med at leje bil nogenside, det siger noget for jeg har lejet mange. Bilen jeg fik udleveret var så smadderet at hende der udleverede den ikke ville notere flere skader. Hun sagde bare du får ingen problemer med den, når du returen den. Det var så løgn !!!!
For da jeg sku returner bilen påstod en medarbejder at jeg havde lavet en skade på bilen, hvilket jeg ikke havde, men jeg har billeder af bilen der viser der var en skade i forvejen !!! Locato ignorer min klage på mail. Og trækker bare hele selvrisikoen.
Bruger aldrig det uhæderligt Firma igen

Besvarelse fra Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Rigtig god oplevelse. Trygt, konkurrencedygtige priser og intet problem ifm. aflevering af bilen! Kan stærkt anbefales

Besvarelse fra Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Good service generaly but the most of the times the rental car was not cleaned

Besvarelse fra Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Easy booking. Quick car pickup and easy and quick car return.
Friendly staff.
I can recommend them.

Besvarelse fra Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Normalt kan det være en temmelig dårlig oplevelse at hente udlejningsbiler i en lufthavn, hvor man som hovedregel presses til at købe alverdens ekstra forsikringer, selvom man allerede er forsikret. Dertil kommer en sur, ligegyldig behandling og kundeservice.
Det er normalen. Indtil nu. For os.
Baseret på de positive anmeldelser på Trustpilot havde vi valgt Locauto i Bergamo Airport, og det var virkelig en anderledes positiv oplevelse.
Vi havde i forvejen oprettet os som kunde hos Locauto og tilsluttet os selskabets service Elefast – en salgs "fast track", hvor Locauto i forvejen har modtaget alle nødvendige kundeoplysninger m.m.. Med Elefast foregår afhentningen ikke i lufthavnens normale kaos og lange køer foran skranken men derimod direkte ude på det store område, hvor udlejningsselskabernes biler holder. Man tager en gratis shuttle dertil.
Vi blev modtaget af Lili, en virkelig sød og hjælpsom medarbejder, og indenfor 5-8 minutter modtog vi nøglen til vores bil. Der blev venligt spurgt ind til vores forsikringsdækning, men det var også det eneste.
Afleveringen af bilen tre uger senere gik ligeså smertefrit. Igen var det samme servicemindede Lili, som tog imod os.
Mine varme anbefalinger til et super professionelt udlejningsselskab, som jeg helt klart vil benytte fremover, når turen går til Italien.

Besvarelse fra Locauto Group - Bergamo Aeroporto
Hurtig og venlig ekspedition både ved afhentning og aflevering. Bilen var lidt slidt men den klarede perioden uden problemer. Jeg ved ikke hvordan locauto reagerer i situationer med uheld eller problemer.