Local Hero Travel Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Local Heroes kwamen we in contact met Sjors in Colombia. Na een Teams call heeft hij, rekening houdend met onze voorkeuren, een reisvoorstel gemaakt. De reis was tot in de puntjes geregeld. Chauff... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Melissa heeft ons perfect geholpen met onze privéreis naar Suriname. De route hebben we helemaal aangepast naar wens. Daarnaast heeft ze veel tips met ons gedeeld. Op locatie in Suriname was alle... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De communicatie was erg goed. De excursies waren precies zoals beloofd en de gidsen waren goed behulpzaam. Alle gidsen spraken goed Engels. De chauffeurs niet, maar dat hoeft dan ook niet. Een opmerki... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een bijzonder mooie reis gemaakt naar Laos en Cambodja. Local Hero heeft alles geregeld en het was top geregeld!!!! Iedere gids/chauffeur was op tijd, vriendelijk, service gericht, flexibel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Turistbureau

Skrevet af virksomheden

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Met een gehandicapte op vakantie kan bij Local Hero

Local Hero heeft goed geluisterd naar onze mogelijkheden en beperkingen met onze gehandicapte zoon en daarop geadviseerd.

Ter plekke in Cuba voldeden de overnachtingen aan de van te voren besproken verwachtingen. Alleen konden we veel minder vaak bij de casa particulara dineren dan verwacht (alleen in Vinales en in Playa Larga; in Trinidad en Varadero kon dat niet).
Playa Larga voldeed zelfs meer aan de verwachting dan in de reisbrochure was omschreven. De uiterst vriendelijke, Engelssprekende host stond bijna dag en nacht voor ons klaar om eten en drinken voor ons klaar te maken. Bij de vraag naar witte wijn was er de volgende dag een fles geregeld. Voor het snorkelen heeft hij ons (zo bleek later gratis) snorkels, flippers en lunch mee gegeven. Ook heeft hij ons op verzoek een locaal kaartspel geleerd. Niets dan lof voor deze host.
De gidsen/excursieleiders waren verder ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Met name wil ik noemen hoe wij in Vinales geholpen zijn toen bleek dat onze zoon echt niet voor op het paard mee kon rijden. Meteen is toen gebeld en geregeld dat ik met mijn zoon in een huifkar mee kon en de andere twee te paard verder konden. Hulde hiervoor!
Mede door de vriendelijke en hulpvaardige houding van hosten en gidsen is het een onvergetelijke ervaring voor ons geworden.

13. januar 2025

Beste Mariska,

Bedankt voor je lovende woorden over jullie rondreis door Cuba. Wij zijn blij om te horen dat je local Hero passend advies heeft kunnen geven op jullie wensen en behoeften.

De gastvrije host in Playa Larga en gids van de paardrijtocht in Viñales klinken als hele fijne toevoegingen aan jullie rondreis. Leuk dat jullie zo ook meer van de Cubaanse cultuur hebben kunnen ervaren!

Geniet nog lekker na en we zien jullie in de toekomst graag terug voor een rondreis naar één van onze andere bestemmingen.

Warme groetjes van het Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Local Hero Travel heeft een mooie reis…

Local Hero Travel heeft een mooie reis voor ons verzorgd in Cuba. Lokaal zijn we ook goed geholpen.

11. december 2024

Hi Diana,

Wat fijn om te horen dat jullie terugkijken op een mooie rondreis door Cuba. We zijn blij dat je goede service hebt gekregen van onze local Hero's.

Veel plezier met nagenieten en wie weet tot in de toekomst!

Groetjes,
Mirjam

Precies wat we zochten

Local Hero Travel heeft precies gedaan wat ze zeiden. Namelijk ons in contact brengen met een lokale reisorganizatie die een fantastische reis voor ons heeft samengesteld en alles tijdens de vakantie tot in de puntjes heeft geregeld. De administratie liep volledig via Local Hero, ideaal.

16. august 2024

Hi Pim,

Dankjewel voor het schrijven van deze mooie review :) Ontzettend fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn en een mooie reis hebben gemaakt via Local Hero Travel.

Hopelijk zien wij jullie in de toekomst nog een keer terug op een van onze (verre) reisbestemmingen!

Greetz,
Julia, namens het hele Local Hero Travel team

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

de reis was fantastisch georganiseerd, maar…

de reis was fantastisch georganiseerd door getupengovietnam( een lokaal agentschap), de communicatie was prima tellens na 10 min antwoord op onze vragen als die er al waren.
maar de inlichtingen van Eric waren niet correct.
1/ gevraagd of we een visum nodig hadden voor zowel Laos, Vietnam en Cambodja. Hij stuurt ons de adressen tot daar alles prima maar hij verteld er niet bij dat we in Chau Doc een boot nemen naar Cambodja en dat het E-visum daar niet geldig is, dat kost ons extra 70 dollar
2/ bij het boeken van de reis vraag ik hem of we geen nieuwe paspoorten nodig hebben omdat ze verlopen op 4/6/2025 en ze moeten nog 6 maand geldig zijn bij aankomst in Vietnam,dat is voldoende zegt hij. Volgens programma komen we 4/12 aan in Cambodja. Problemen , we mogen niet binnen paspoort vervallen paspoorten weer 100 dollar om toch binnen te kunnen.
Dit was een spijtig einde van een fantastische reis met zeer veel afwisseling.

10. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben de Boetiekreis in Vietnam…

Wij hebben de Boetiekreis in Vietnam gedaan via Local Hero in samenwerking met Eric. De reis was fantastisch en supergoed geregeld. Alle afspraken met chauffeurs konden niet beter ze waren allemaal op tijd. De hotels waren super en het personeel zéér behulpzaam. Wanneer er vragen waren (via whatsapp) werd er binnen een kwartier gereageerd door de begeleiding.
De bevolking is uiterst vriendelijk en behulpzaam, daar kunnen we hier nog wel wat van leren.

1. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Local Hero Travel

Wat een mooie woorden en fijn dat jullie zo'n fantastische reis gemaakt hebben. Wie weet tot een volgende keer! Groetjes team Local Hero Travel

Deskundige betrokkenheid

Accuraat, betrokken, deskundig advies, prima begeleiding. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

2. december 2024

Beste Jan,
Dank je wel voor deze positieve woorden. Wie weet tot een volgende keer!
Groetjes van het Local Hero Travel team uit Arnhem

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie routes en ze waren behulpzaam als…

Mooie routes en ze waren behulpzaam als er iets is

29. november 2024

Beste klant,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt gekregen vanuit Local Hero Travel. Fijn dat de hulp van je local Hero ervoor heeft gezorgd dat je optimaal kon genieten van de mooie routes. We hopen je in de toekomst graag nog eens te verwelkomen!

Groetjes vanuit het Local Hero Travel team in Arnhem

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een hele mooie reis in Thailand gemaakt.

We hebben een hele mooie reis in Thailand gemaakt. De reisopbouw was goed afwisselend, we hebben veel gezien. Intern transport was goed geregeld. Heel prettig dat je de reis alleen maakt zonder nog veel te moeten regelen. Het zal ongetwijfeld wat goedkoper zijn als je alles zelf regelt maar we hebben niet zoveel ervaring en het heeft ons veel werk uit handen genomen en zeker bijgedragen aan een onbezorgde reis.

21. november 2024

Hi Marcus,

Wat fijn dat jullie hebben genoten van een prachtige rondreis door Thailand. We zijn blij dat het programma veel afwisseling en goed georganiseerde transfers had. Hopelijk denken jullie nog vaak terug aan de mooie tijd die jullie hebben gehad. Wie weet tot een volgende!

Zorgvuldig

Zorgvuldig en persoonlijk contact; het hotel was tijdens ons bezoek heel rustig en in alle opzichten prettig; alle afspraken zijn keurig nagekomen.

18. november 2024

Beste Gijs,
We zijn blij dat je prettig contact hebt gehad met je local Hero. Fijn dat de afspraken zijn nageleefd en je daardoor hebt kunnen genieten van je rondreis!
We zien je graag nog eens terug in de toekomst.
Warme groeten van het Local Hero Travel team

Nepal

Het was een geweldige ervaring met Local Hero Travel. Ik ben meer dan tevreden. In de offerte fase werd er snel gereageerd. Ter plekke heb ik het programma nog een beetje aangepast en niets was ze teveel. Alles werd snel en goed geregeld.

12. november 2024

Hi Jose,

Wat onwijs leuk om te horen dat je een positieve ervaring had m.b.t. het contact met je local Hero. Fijn dat er ruimte was voor flexibiliteit en je daardoor een perfecte rondreis op maat hebt kunnen maken.
We verwelkomen je graag nog eens als je een andere (verre) reis wilt gaan maken!

Warme groetjes van Mirjam

Prachtige rondreis Albanië

We hebben mede dankzij Local Hero Jorik een fantastische reis naar Albanië gehad. Last minute besloten we naar Albanië te gaan. Een onbekend land voor ons. Jorik heeft autohuur, route en hotels super snel geregeld na een telefoongesprek waarin wij onze wensen vertelden. We hebben 2 weken rondgetoerd, gewandeld en genoten in het prachtige bergachtige Albanië. Als we vragen hadden konden we appen en kregen direct antwoord. De hotels waren uitstekend met een heerlijk ontbijt. Al met al waren we heel blij met onze Local Hero Jorik. We kunnen hem van harte aanbevelen.

13. november 2024

Beste José.

Zo te lezen hebben jullie een geweldige tijd gehad in Albanië. Fijn dat de goede zorgen van Jorik ervoor hebben gezorgd dat jullie optimaal hebben kunnen genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. We hopen jullie nog eens terug te zien in de toekomst!

Prachtige reis

11. november 2024

Beste Jens,
Bedankt voor je 5-sterrenreview. We zijn blij te horen dat je een prachtige reis hebt gehad. Veel plezier met nagenieten en wie weet tot een volgende keer!

Reis zeer goed geregeld

Reis zeer goed geregeld, gidsen waren altijd op tijd, mooie hotels, Stella, welke ons hielp met regen en reis te plannen, was heel meedenkend en behulpzaam.

zeer tevreden!

7. november 2024

Beste Edwin,

Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten van de rondreis door China! Fijn dat Stella jullie goede service heeft geboden; we geven de complimenten aan haar door. Hopelijk hebben jullie vele mooie herinneringen gemaakt om aan terug te denken.
Warme groeten van het Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige reis over Java gemaakt met…

Geweldige reis over Java gemaakt met het gezin. Local Hero had alles tot in de puntjes geregeld en mooie hotels geboekt. Vervoer ook perfect geregeld en dat we vanaf Bali het zelf weer gingen regelen, was ook prima. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig en het contact via de mail liep heel prettig. Meerdere aanpassingen gedaan aan het programma vooraf, omdat we toch nog een andere tussenstop wilde maken, maar Jacqueline zorgde altijd weer snel voor een aangepast reisvoorstel.

26. august 2024

Hi Irene,

Bedankt voor je positieve review! We vinden het heel fijn om te lezen dat je een geweldige reis hebt gehad en dat je ook het contact met Jacqueline prettig hebt ervaren.

We hebben je review met haar gedeeld en hopelijk mogen wij je in de toekomst nog een keer verwelkomen op een van onze verre reisbestemmingen.

Greetz,
Julia namens het hele Local Hero Travel Team

Rondreis Zuid-Afrika

We hebben werkelijk een fantastische reis door Zuid Afrika gemaakt. Onbeschrijfelijk hoeveel en mooie dieren we in het wild gezien hebben, naast de schitterende uitzichten over verschillende valleien en watervallen.
In totaal hebben we zo’n 4000 kilometer met de auto afgelegd (naast de binnenlandse vlucht) waarbij we een zeer groot deel van het Zuid Afrikaanse landschap hebben kunnen aanschouwen. Dit alles te danken aan de inspanning van Local Travel Hero die onze verwachtingen heeft overtroffen met het boeken van al onze verblijven, de huurauto's als de lokale vlucht. Ook de tussentijdse directe afstemming met Tanja was enorm fijn, zodat we een vast aanspreekpunt hadden vooraf en tijdens onze reis. Dit om nog de laatste puntjes op de i te zetten of een activiteit (zoals een safari) te helpen boeken bij één van de lokale organisaties. Ook de manier waarop het hele reisvoorstel was toegestuurd en we op een interactieve manier van locatie naar locatie konden doorklikken om er ons verblijf en de mogelijkheden in de omgeving te aanschouwen, was echt geweldig. Dit hadden we nog niet eerder op deze manier gezien en gaf de mogelijkheid om niet alleen alle locaties vooraf al te zien, maar ook stapsgewijs onze complete reis alvast door te nemen. Bij een dergelijke volgende reis zouden we zonder enige twijfel weer gebruik maken van Local Travel Hero om deze samen te stellen.

29. oktober 2024

Beste Ron,
Nogmaals bedankt voor je fijne review! Erg leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad op een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Voor nu veel plezier met nagenieten en we hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien.
Groetjes Mirjam (namens Tanja en het gehele Local Hero Travel team)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede van begin tot eind

Goede communicatie, goed reisprogramma gemaakt, goede lokale reisorganisatie, goede prijs/kwaliteitverhouding

25. oktober 2024

Dag Wepke,
Leuk om vanochtend je enthousiaste verhalen te horen over jullie rondreis door Suriname. We waarderen het zeer dat alles zo goed naar wens is geweest en zullen de complimenten zeker doorgeven aan onze local Hero's in Suriname!
Namens Melissa en het gehele team van Local Hero Travel, dank je wel voor het reizen via onze organisatie en hopelijk tot in de toekomst.

Rondreis Zuid-Afrika

Local Hero heeft naar onze wensen geluisterd en een schitterende reis in elkaar gezet.
Fantastische accomodaties.
Wij zijn er zelf wel achter gekomen dat één overnachting eigenlijk jammer is, want je komt in de loop van de dag aan en moet eigenlijk op tijd weer verder de volgende dag.
Dus mocht je een reis laten organiseren, adviseren wij om twee nachten als minimum te doen.
Neemt niet weg dat wij een supergave en mooie goed georganiseerde reis hebben gehad door Zuid-Afrika.

23. oktober 2024

Beste John & Ellen,
Wat leuk om te horen dat jullie een prachtige rondreis hebben gemaakt door Zuid-Afrika! Fijn dat de gehele reis goed samengesteld was door jullie local Hero. Het is zeker begrijpelijk dat één nacht op een plek te weinig is om écht de schoonheid te ontdekken. Het is zeer waardevol dat jullie dit delen, voor zowel ons als toekomstige reizigers; dank daarvoor!
Voor nu veel plezier met nagenieten en wie weet tot een volgende.
Hartelijke groeten van het Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima ondersteuning bij het verder…

Prima ondersteuning bij het verder invullen van de door ons uitgestippelde rondreis in Japan. Prima en leuke aanvullende tips.

17. oktober 2024

Beste rondreiziger,
Wat leuk om te lezen dat jullie terugkijken op een goede service door onze local Hero! Fijn dat de rondreis is uitgestippeld naar jullie wensen. Voor nu veel plezier met nagenieten en wie weet tot een volgende.

Wat een super ervaring !

Wat een super ervaring hebben wij gehad met Local Hero Travel in het algemeen, en met Tanja onze local in Zuid-Afrika in het bijzonder. Vanaf het allereerste contact heeft zij op basis van één van de voorbeeldreizen op de website ons reisplan maatgesneden samengesteld. Ze had tal van zeer nuttige suggesties en/of alternatieven als een specifiek item niet mogelijk was. Dit mondde uiteindelijk uit in een reisplan waar we 100% achterstonden en blij van werden. We waren meer dan onder de indruk van het digitale reisplan dat wij vervolgens ontvingen - compleet en imposant. Net als het dossier dat op t vliegveld op ons lag te wachten.

Nog vol van alle indrukken kijken we nu terug op een onvergetelijke reis die werkelijk voor 100% (en méér) heeft waargemaakt waar we op voorhand op hoopten. Ik heb inmiddels meerdere personen geattendeerd op Local Hero ....en Tanja ! Super bedankt en tot de volgende mooie reis ! Want die komt er zeker...

12. oktober 2024

Beste Ronald,
Bedankt voor je enthousiaste woorden over je rondreis door Zuid-Afrika. Het is fijn om te horen dat jullie meer dan tevreden zijn met de service van Tanja en de invulling van de rondreis! We hebben jullie met veel plezier geholpen en hopen jullie zeker in de toekomst terug te zien voor een reis naar één van onze andere bestemmingen. Namens het hele Local Hero Travel team hoop ik dat jullie nog lang nagenieten.

Geweldige ervaring!

Geweldige, indrukwekkende reis door Madagaskar gemaakt. De hele reis hebben we van te voren met Mirindra, de local hero, samengesteld. Alle hotels/ lodges etc. waren prima. De rondreischauffeurs, hoteltransfers, locale gidsen en binnenlandse vluchten waren prima geregeld. Ook de updates over gewijzigde vluchttijden ( wat daar vaak voor komt!) werden voor ons in de gaten gehouden. Kortom, nergens omkijken naar.

11. oktober 2024

Goedendag,
Wat een fijne review, dank jullie wel! Het is onwijs leuk om te horen dat de rondreis door het prachtige Madagaskar zo goed verlopen is. We zullen de complimenten zeker doorgeven aan Mirindra! Bedankt dat jullie via ons gereisd hebben en we zien jullie in de toekomst graag terug.