Local Hero Travel Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Local Heroes kwamen we in contact met Sjors in Colombia. Na een Teams call heeft hij, rekening houdend met onze voorkeuren, een reisvoorstel gemaakt. De reis was tot in de puntjes geregeld. Chauff... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Melissa heeft ons perfect geholpen met onze privéreis naar Suriname. De route hebben we helemaal aangepast naar wens. Daarnaast heeft ze veel tips met ons gedeeld. Op locatie in Suriname was alle... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De communicatie was erg goed. De excursies waren precies zoals beloofd en de gidsen waren goed behulpzaam. Alle gidsen spraken goed Engels. De chauffeurs niet, maar dat hoeft dan ook niet. Een opmerki... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een bijzonder mooie reis gemaakt naar Laos en Cambodja. Local Hero heeft alles geregeld en het was top geregeld!!!! Iedere gids/chauffeur was op tijd, vriendelijk, service gericht, flexibel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Turistbureau

Skrevet af virksomheden

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De communicatie vanaf het eerste…

De communicatie vanaf het eerste contact moment was prima. Tijdens de reis was alles super geregeld. De taxi's kwamen op tijd, de locatie's waren volgens afspraak. De exursies waren prima geregeld. We hebben nooit ergens hoeven te wachten of klopte er iets niet. Bij het vervallen van een exursie uitstekende communicatie over een alternatief. Wilden we zelf iets anders met een tijd werdt het geregeld. Op de dag van vertrek uit Nederland werdt er een appgroep aangemaakt met de locale contact persoon. Wat hebben we een fijne reis gehad naar Cuba !

28. november 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Bedankt voor de mooie review Anneke! Leuk om te horen dat jullie zo'n fijne reis naar Cuba hebben gehad. Nu nog lekker nagenieten en hopelijk tot een volgende reis! Groetjes van team Local Hero Travel in Arnhem.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een mooie reis door een prachtig land

Een mooie reis door een prachtig land. De locaties waren mooi, de transfers en tours goed geregeld en het was eenvoudig om contact te krijgen met het reisbureau als het nodig was.

25. november 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad en het contact als prettig hebben ervaren. Geniet lekker na van de reis en wellicht tot de volgende keer! Groetjes van het Local Hero Travel team in Arnhem

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de boeking hebben we goed overleg…

Bij de boeking hebben we goed overleg gevoerd welke onderdelen we graag in onze vakantie wilden invoegen. Bij de uitvoering kregen we via whatsapp snel reactie op onze vragen.

28. november 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Goed om te horen dat het contact met de local Hero goed is verlopen en dat jullie er positief op terug kijken. Geniet lekker na van de reis. Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team in Arnhem

Prettige communicatie

Prettige communicatie, een goed luisterend oor naar onze wensen. Alles perfect geregeld.

18. november 2025

Beste Ronald en Mieke,
Hartelijk dank voor jullie reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en hopelijk tot een volgende keer.
Het team van Local Hero Travel

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Chauffeurs waren goed en steeds op tijd. Hotels waren goed tot erg leuk. De Chinese contactpersoon reageerde steeds direct als we toch nog een vraag hadden. De gids bij de geboekte excursie naar het terracottaleger was geweldig. Zij zorgde ervoor dat we een theeceremonie konden meemaken en regelde kaartjes voor een mooie show. We hebben een prachtige reis gehad.
Enig klein verbeterpuntje is dat we wel altijd erg vroeg op de stations waren waardoor we onnodig lang hebben moeten wachten.

11. november 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Wat fijn om te horen dat jullie reis en het contact goed is bevallen! Bedankt voor je puntje feedback, we zullen het meenemen. Groetjes, het team van Local Hero Travel :)

reis Suriname

goede voorbereiding reis
ter plaatse is alles vlot verlopen

14. november 2025

Hi Wim,
Wat goed om te horen dat de reis én het samenwerken met Melissa zo goed is bevallen. :) Dankjewel voor de review! Groet, het Local Hero Travel team

Prima verzorgde vakantie

Prima verzorgde vakantie, fijne accommodaties, vriendelijke hosts en heel goede service bij vragen. De excursies waren verrassend en met kundige gidsen.
Super attent de verrassing op onze dochters verjaardag! Aanrader!

12. november 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi, hartelijk dank voor jullie mooie review! We hopen dat jullie lang met mooie herinneringen mogen terugkijken op deze bijzondere reis. Hopelijk tot een volgende keer! Team Local Hero Travel

Roadtrip Zuid Afrika.

Prima informatie voorziening en hulp ter plaatse in Johannesburg. Vooral GPS coördinaten erg handig voor de afgelegen locatie. Tanja heeft ons goed geholpen met bepalen route en kiezen locaties. Advies om voor de whale watching in Hermanus aan te geven dat trips geannuleerd kunnen worden bij windkracht 4 en hoger. Gelukkig konden we de dag erop nog mee en hebben we de walvissen nog gezien.

30. oktober 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Dank voor jullie positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Ook dank voor de tip omtrent de whale watch tour. Gelukkig inderdaad dat jullie de volgende dag nog de mogelijkheid hebben gehad om alsnog de whale watch tour te doen. :-)

Groet, het Local Hero Travel team in Arnhem

Local Hero Tanja was top

Local Hero Tanja heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daar een passende reis bij gemaakt.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Dank je wel voor je reactie. We zien je graag weer terug op een van onze reizen. Het team van Local Hero Travel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was gewoon goed geregeld en de…

Alles was gewoon goed geregeld en de communicatie daar omheen ook. We hebben wat problemen ervaren welke heel netjes zijn opgepakt.

Kortom een top ervaring!

13. oktober 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hallo Iris en Bren, Hartelijk dank voor jullie mooie review. We hopen dat jullie lang met mooie herinneringen mogen terugkijken op deze bijzondere reis. Hopelijk tot een volgende keer! Team Local Hero Travel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit was de tweede keer dat ik met local…

Dit was de tweede keer dat ik met local Hero en mora travel op pad ben gegaan in Madagascar.
Ik heb werkelijk niets op de punctualiteit van mijn chauffeur,guides,spotters,en planners aan te merken.
Heel fijn om niet bezig te hoeven zijn met inplannen accommodatie en het zoeken naar fijne plekjes om te lunchen of winkels te vinden.
Naivo mijn chauffeur was heel bekwaam en efficiënt.
En een mooi mens 😁
Geweldige vakantie gehad .

30. september 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hi Peter, dank voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je wederom een positieve ervaring hebt met ons en de organisatie ter plaatse! Geniet lekker na van de reis en wellicht tot de volgende keer! Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team

top geregeld

alles was goed verzorgd. de chauffeurs waren keurig op tijd en er werd ook onderling goed gecommuniceerd. Bij problemen waren jullie zelf goed aanspreekbaar en bereikbaar. Alleen onze laatste excursie verliep een beetje gek. Wij wisten niet dat we opgehaald zouden worden met een taxi. dachten aan een gids en zijn met de verkeerde excursie meegegaan. Allemaal niet heel erg maar wel jammer dat het niet duidelijk was. Ik vond de dame aan de receptie bij de Peperpot ook niet echt behulpzaam hierin. De eigenaar (manager) s'avonds wel.

29. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boven verwachting goed – echt een aanrader!

Local Hero Travel is een ontzettend betrouwbare partij. Vanaf het eerste contact was de communicatie heel duidelijk en supersnel. Alles voelde heel persoonlijk: we kregen echt het gevoel dat er met ons werd meegedacht en dat niets te veel gevraagd was. Het hele traject verliep soepel en het resultaat was boven onze verwachtingen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding echt top. We zouden zonder twijfel iedereen aanraden om via Local Hero Travel te boeken.

29. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een indrukwekkende reis in madagaskar

Een indrukwekkende reis in een land in ontwikkeling. Goed georganiseerd met bekwame lokale medewerkers en gidsen.

18. september 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad. Vriendelijke groeten van het Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door Local hero, een prachtige rondreis gemaakt.

Wij hebben een onvergetelijk reis gehad naar Cuba, dankzij Local Hero.
Monique is een geweldige reisagente, haar passie en ervaringen met Cuba, hebben ons geweldig geholpen daar. Alles tot in de puntjes geregeld.

18. august 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hartelijk dank voor de fijne review van jullie reis. We zijn blij dat jullie een onvergetelijke reis naar het mooie Cuba hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Vriendelijke groeten van het Local Hero Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reis naar Indonesia..Chapeau.

Onze reis naar Indonesia..Chapeau.
Mooi duidelijk draaiboek...

De chaufeurs waren leuk goed en attend. En altijd op de afgesproken tijd stonden ze klaar. Zo ook de tourguides
De tourguides waren super vriendelijk en goed fijn uitleg van de fiets wandel kook tours.
De Hotels / Hutjes waren mooi en gezellig.
Maarrr....geen aanrader. Zijn
Sukamade Verblijf. Te sober....
Aranka Tempasan Mooi verbijf. Maar te ver vanalles af.
Teveel geluid van de Moskees. Dat maakte het niet meer zo mooi.
Maar met goed overleg konden we eerder weggaan.
Top....

7. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Local Hero Travel

Dankjewel voor je review! Fijn dat jullie een goede ervaring hebben met de tour guides ter plaatse. Dank ook voor de feedback wat betreft de accommodaties, dit zullen we doorgeven aan de Local Hero. Groetjes, het Local Hero Travel team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De local hero in china reageert heel…

De local hero in china reageert heel snel en probeert ook ter plaatse met ons mee te denken.

26. august 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Hartelijk dank voor je reactie Jenmy. We zien je graag weer terug op een van onze andere reizen. Vriendelijke groet, het Local Hero Team

Reis Georgië

Reisschema, info en ondersteuning van de lokale reisagent was top!

20. august 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Dankjewel voor je positieve review! Goed om te horen dat jullie de ondersteuning van onze Local Hero als fijn hebben ervaren. Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team

Een onvergetelijke gezinsvakantie in Colombia

Samen met Localhero Alban Nourtier heb ik onze gezinsreis in Colombia samengesteld. Dit verliep bijzonder vlot en prettig met veel persoonlijk contact. Onze reis was dan ook fantastisch; veelzijdig, kleurrijk, avontuurlijk en heel relaxed. Vervoer was perfect geregeld en dat voor een land als Colombia, de hotels waren leuk, kleinschalig en veelal koloniaals en de gidsen die we in Bogota en Medellin hadden waren geweldig. Colombia zit voor altijd in ons hart dankzij deze onvergetelijke vakantie via Localhero!

19. august 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Veel dank voor je enthousiaste review! Super om te horen dat jullie een positieve ervaring hebben met onze Local Hero Alban en dat jullie een onvergetelijke reis hebben gehad! - het Local Hero Travel team

Rondreis Albanië, 19 dagen

We hebben goed contact gehad vooraf en onze wensen doorgegeven. Jorik heeft een mooie reis uitgestippeld. Albanië is geweldig, onze 19 dagen waren eigenlijk veel te kort.
Als je een rondreis wilt maken dan is Local Hero zeker een aanrader.

15. august 2025

Besvarelse fra Local Hero Travel

Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige vakantie in Albanië hebben gehad en positief zijn over ons & onze Local Hero Jorik. Geniet van de mooie herinneringen aan de reis. Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team in Arnhem

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.