Vi er meget tilfredse. Vi bruger virksomhedens hjælp for anden gang og bestemt ikke sidste. Jeg anbefaler det for professionalisme, rigtig god kontakt og flotte resultater.
Vi fik anbefalet Lukasz og LO Byg ifm. med renovering af nyt (gammelt) hus. Vi har oplevet super professionel rådgivning både før og i processen. Lukasz og hans crew har hele vejen igennem været utrol... Se mere
Jeg har brugt LO byg til alle mine projekter de sidste 5 år, herunder renovering af et sommerhus på Nordkysten, lejlighed på Østerbro og hus i Hellerup i 2021. De er højt specialiseret og tilby... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
LO Byg er en virksomhed som garanterer en høj kvalitet og fleksible arbejdstider, så kunder hurtigt kan få et flot resultat. Vi tilbyder: TØMRERARBEJDE MALERARBEJDE MURERARBEJDE NEDRIVNING GULVAFSLIBNING. Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.
Gjerdesager 5, 3540, Lynge, Danmark
- info@lobyg.dk
- lobyg.dk
Ny terrasse...
Helt igennem veludført arbejde. Styr på alle detaljer og tidsplan holdt.
Resultatet er vi virkeligt tilfredse med... De bedste anbefalinger herfra til LO Byg
5 stjerner for flot og effektivt…
5 stjerner for flot og effektivt maler-arbejde
Tak og på gensyn!
Fik fjernet en væg. Meget fornuftig rådgivning, rent og udmærket arbejde til rimelig pris. Nu glæder mig til at få ombygget depotrummet! Tak Lukasz & Co!
5+ stjerner til LO Byg
Vi blev anbefalet LO Byg, og Lukasz og hans ansatte har været intet mindre end fantastiske. Lukasz har både en faglig stolthed og pertentlighed, som har gjort os trygge i hele processen.
Vi fik renoveret vægge, fuldspartlet og malet vægge, lofter mm. i hele huset, og Lukasz er opmærksom på selv den mindste detalje. Har vi i processen haft en bemærkning til noget, har han været der som et bøjet søm. Desuden er han meget sympatisk og har en skøn energi.
Vi har andre fremtidige projekter, og vi er ikke i tvivl om, at det er Lukasz, vi vil kontakte, når vi når dertil.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Punktlige, overholdt tidsplan, grundige og et flot stykke arbejde. Vi fik spartlet, malet vægge, lofte mm.i hele huset samt slebet gulve og sat køkken og bryggers op. Alle detaljer var iorden og god tæt dialog undervejs.
Kan varmt anbefale Lukasz og hans team.
Arbejde i topklasse
Et super stykke arbejde fra Lukas og hans medarbejdere. God dialog gennem hele byggeprocesen. De varmeste anbefalinger herfra
Super dygtige
Super dygtige. Vi har fået skiftet alle indvendige døre og det er så fint arbejde.
Den bedste maler vi har prøvet og næste…
Den bedste maler vi har prøvet og næste projekt bliver helt sikkert også LO
Vi blev tilfreds med jeres arbejde
Vi blev tilfreds med jeres arbejde. Super kvalitet, hastighed og fleksibilitet. Det var en super oplevelse fra start til slut. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger!
Altid i orden, til tiden og til prisen
Lukas og drengene leverer top professional service og sparring til alle projekter vi har samarbejde omkring. Tingene er altid i orden, til tiden og til prisen. Varm anbefaling herfra
Firmaet lægger stor vægt på at føre en…
Firmaet lægger stor vægt på at føre en god dialog med kunden, så der opstår en stor tilfredshed med det udførte arbejde i forhold til det forventede.
Anbefales
Mvh
Johnny
Jeg har oplevet en fantastisk service
Jeg har oplevet en fantastisk service, overholder alle aftaler, og leverer efterfølgende et uovertruffen stykke arbejde.
Jeg vil til hver tid anbefale LObyg til venner og familie.
Super kvalitet til tiden
Super flot arbejdet !!
Jeg er fortsat yderst tilfreds med resultatet og kan give firmaet de bedste anbefalinger.