Jeg bor til leje gennem LMR på snart tredje år, og tingene fungerer som de skal. Der er hurtig respons på henvendelser og fokus på lejers positive oplevelse snarere end nødvendigvis altid at tvinge s... Se mere
Kan kun anbefale LMR. Boede i en af deres lejligheder i 9 år og har aldrig haft et problem. Der er hurtig svar og hjælp at hente, hvis noget går i stykker eller der er spørgsmål til lejemålet. En sikk... Se mere
Kæmpe anbefaling Jeg havde en rigtig god oplevelse, Lotte er lyttende og fremstår ærlig og troværdig. Jeg vil helt klart anbefale hende, hvis man vil have en person, der sætter sig ind i hvad man ha... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Mere end 5 års godt samarbejde
Vi har boet i en lejlighed på Kastetvej i mere end 5 år og været meget glade for samarbejdet.
Lotte og de andre på kontoret er altid hurtige til at svare på mails og finde gode løsninger, hvis der har været udfordringer.
Vi vil klart anbefale en lejlighed hos LMR til andre.
Vi har boet i et dejligste rækkehus i…
Vi har boet i et dejligste rækkehus i Hobro udlejet af LMR. Vi har været glade for at bo der og fået hjælp hvis vi har haft brug for det. Vi flyttede da vi købte vores eget hus og det har været nemt og bekvemt både at flytte ind og ud.
Min kæreste og jeg har lejet lejemålet…
Min kæreste og jeg har lejet lejemålet Priorgade 18, 1. tv. over omtrent en toårige periode. Vi har været yderst glad for at bo i lejemålet, som er en perle i hjertet af Aalborg, og vores udlejer Lotte, har bestemt medvirket til at vores tid som beboere har været mere behagelig. Hvis vi har haft spørgsmål vedr. lejemålet, har Lotte været let tilgængelig samt altid klar med en løsning. Udlejning igennem LMR ejendomsadministration ApS kan varmt anbefales :)
Virkelig godt boligselskab
Jeg har været rigtig glad for at have LMR boligadminstration som boligselskab. De svarede altid hurtigt, og hjalp mig med at løse diverse problemer der opstod.
Kan 100% anbefale dem, og lejer gerne hos dem igen :))
Er super glad for LMR Bolig
Er super glad for LMR Bolig. Har boet i samme opgang i 18 år og tingene bliver altid fixet på en god måde og hurtigt uden kvaler 👍
Ikke serviceminded attitude
Ikke en særlig serviceminded attitude. Virker reserveret og irritabel ved henvendelser. Er åbenbart mest interesseret i, at trække så mange penge som muligt ud af lejerne.

Fantastisk og kommunikerende udlejer
Jeg har kun boet her en måneds tid men denne udlejer er den mest uproblematiske man kunne forestille sig. Mine ønsker og spørgsmål bliver altid besvaret med det samme i hverdagene, og de var super behjælpelige med mine lidt alternative behov ved indflytningen 😊
Altid ordentlighed og lynhurtig…
Altid ordentlighed og lynhurtig kommunikation. Der bliver reageret hurtigt og seriøst, hvis noget skal fikses eller lignende. Højt engagement og venlighed. Alt i alt rigtig god oplevelse :-)
Fleksibel og hjælpsom
Jeg stod i en lidt kompliceret boligsituation, hvilket gjorde LMRs enorme fleksibilitet og hjælpsomhed helt kanon! Ikke nok med at jeg fik mig en fed og velholdt bolig til god pris, så står jeg for alvor også med følelsen af at LMR er der for lejernes skyld, og vil strække sig langt for at gøre det til en god oplevelse for lejer. Alt i alt super tilfreds!
Hurtig og effektiv
Ingen gener mens man boede der, og hurtigt, effektivt og uproblematisk udflyttersyn
Jeg har boet til leje hos Lmr bolig i…
Jeg har boet til leje hos Lmr bolig i en lejlighed på Ane Dams Gade i 1,5 års tid og har været godt tilfreds med at bo der og har der været noget og skrev til Lotte og fik hurtig respons og tingene blev løst øjeblikligt så ku da godt finde på at kontakte dem igen hvis det sku blive tilfælde i fremtiden
Tak til lmr bolig og Lotte 😁
Tusind tak for en rigtig god behandling…
Tusind tak for en rigtig god behandling i den tid hvor jeg har boede i min lejlighed på Lollandsgade. Altid hurtig til at svare tilbage og god til at hjælpe når der var brug for det. Rigtig god oplevelse med både ind og fra flytning. Meget positivt 😊
Er flyttet i den nye lejlighed og efter…
Er flyttet i den nye lejlighed og efter 23 dage falder varmelegemet så ned fra ovnen, får kontaktet LMR som allerede samme dag meddeler at vi får et helt nyt komfur, det kalder jeg knagme hurtig og god service af en udlejer som fuldt ud fortjener hver en stjerne, er virkelig glad for at bo her og det er sgi dejligt at LMR er så gode mod deres udlejere, tak for det

Forsøger at svindle!
Forsøger at svindle!
LLO hjalp os.
Meget lang svartid eller behandlingstid på akutte problemer, eller slet ikke til at komme i kontakt med.
Selv i nybyg opkræver hun (Lotte) penge for maling af fodlister, pga at huller. Altså alle de sømhuller hvor listerne er skudt i, som ved indflyt ikke var spartlet og malet.
Opkræver penge for rengøring selv om det var tip top. Lotte notere ovnen som misligholdt og grundig rengøring nødvendig, på trods af at ovnen var som ny, da den blev gjort professionelt rent, bare for at hun ikke kunne sætte en anmærkning på den.
Og meget mere....
Ved fraflytningssyn kravlede hun seriøst rundt på knæ og albuer langs alle vægge, hjørner, paneler og inde i skabe og skuffer med en lygte, men dette gøres sjovt nok ikke ved indflytningssyn.
Hvis i nu alligevel vælger at leje en bolig, så anbefaler jeg at i tager billeder af ALT inden 14 dage! (alle flader, hjørner, skuffer, skabe osv. Over 50 billeder)
Så har i nemlig jeres på det rene ved fraflytning.
Første lejlighed jeg skulle flytte ud i…
Første lejlighed jeg skulle flytte ud i var igennem LMR som jeg flyttede sammen i med en kammerat. Alt gik som smurt indtil vi røg i noget knas min kammerat og jeg. Vi havde faktisk skrevet under på et års kontrakt, men allerede efter 5 måneder blev realiteten noget andet. Jeg kontaktede Lotte med den dårlige nyhed og hun var meget forstående og satte lejligheden på boligsiden dagen efter. Dette resultaterede i at jeg kom ud 4 måneder før der var gået et år. Jeg boede efter denne episode i en anden lejlighed og var fuldt ud tilfreds, altid god responds og god ved hendes kunder. Kan kun anbefales!!

Besvarelse fra Lmrejendomsadm
Havde god kemi med Lotte både da…
Havde god kemi med Lotte både da flyttede ind i min nye bolig samt ved opsigelse.
Ved afregning af lejemål, bliver jeg opkrævet rengøringsregnig samt vinduespudsning, trods alt var godkendt ved gennemsyn.
Efter utallige henvendelser, prøver Lotte først om hun kan dele regningen med mig. Efter jeg gør hende klart, hvad vi har aftalt på vores møde - malerarbejde samt en enkelt times rengøring efter håndværkere, sletter hun uden videre regningen, og sender mig en ny opgørelse, som svarer til det aftalte.
Der går nogle dage, og pengene er endnu ikke på min konto. Jeg kontakter Lottes søde sekretær, som er uforstående over for problemet, og vil derfor gå videre med sagen. Jeg modtager senere på dagen en mail, hvori der står, at der kun udbetales penge om fredagen….?!?! Jeg venter endnu en uge, og efter weekenden kan jeg stadig ikke se mine penge på kontoen. Jeg skriver til Lotte, at min tålmodighed er ved at være brugt op nu. Jeg vil kontakte ejeren Lars Tolborg, hvis ikke der snart sker noget.
Svar fra Lotte: gør du bare det, jeg har kontaktet ham i går.
Hvad er det her for noget!? Er det ikke Lotte, der står for det administrative her??

Besvarelse fra Lmrejendomsadm
Fem ud af fem stjerner. 👍
Bedste anbefalinger til LMR bolig.
Det er meget professionel service, og alle henvendelser bliver taget seriøst.
Nem og dejlig indflytning hvor det hele spillede til UG.
Er der de mindste problemer bliver der taget hånd om dem på ingen tid.
Fem ud af fem stjerner herfra. 👍

Besvarelse fra Lmrejendomsadm
I de 15 måneder jeg har været lejer hos…
I de 15 måneder jeg har været lejer hos LMR ejendomsadministration er alle mine henvendelser altid blevet taget alvorligt, seriøst og ikke mindst meget løsningsorienteret.
Både flytte ind- og frasyn har været en behagelig oplevelse.
Jeg kan kun sige, at jeg har fået en god og fair behandling hele vejen igennem.

Meget lidt troværdighed.
Meget lidt troværdighed.. 😶
Det kan være en fordel, at melde sig ind i danske lejere, hvis man har været så uheldig, at underskrive en lejekontrakt fra hende 😶
Svar til LMR ; Det er rigtigt, at vi efter mange forgæves forsøg og røverhistorier, ikke kontakter dig mere men ejeren af ejendommen istedet.. nu er jeg som sagt ikke den eneste af lejerne herude, der finder dig meget lidt troværdig.. og vi har selvfølgelig henvendt os hos danske lejere og digura som begge steder kan fortælle at de har haft sager kørende med dig.. så mon ikke der er noget om det 🙈
Du har redigeret lidt i dit tidligere svar.. men ang anmeldelse af EN tidligere udlejer, fik jeg ret og vandt sagen👌
Svar til Lotte: hvilket af det er usandt?