Se, hvad kunderne siger
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
zware dozen over een parketvloer schuiven...
Slecht. Er waren twee mannen i.p.v drie. Een een van de twee droeg een mitella: hij kon niets doen met zijn rechterhand! Dus in feite één persoon, die een zware bank uit moest pakken en op zijn plaats moest zetten. De twee grote kartonnen dozen werden over onze parketvloer geschoven. Geen karretje of i.d. Wonder boven wonder geen beschadigingen aan de vloer. Binnen tien minuten waren ze weer weg.
Goede service, vriendelijke mensen. Goed geholpen, erg tevreden!
Goed bedrijf.
Ik had eerst mijn twijfels omdat je van te voren moet betalen. Tegenwoordig is er zoveel rottigheid. Maar???? Echt top hoor. Na wat verwarring ook van mijn kant, is alles zo goed verder verlopen. Vriendelijke en nette bezorgers. Hebben netjes het bankstel in elkaar gezet. Wat de afspraak ook was. Ik ben echt verrast. Dank je wel voor alle service.
Gewoon afspraak is afspraak
Gewoon afspraak is afspraak. Netjes op tijd. Duidelijke tarieven. Doen waar ze voor komen en nergens omheen praten. Gewoon toppers.
alles netjes op tijd geleverd.
alles netjes op tijd geleverd.
wist van te voren al wat het ging kosten.
Vakkundig
Vakkundig, professioneel en vriendelijk. En dat alles op de afgesproken tijd!
Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak. Zeer goede service en komen afspraken goed na. Zeer tevreden.
Bank bethes bezorgd door lmd
Bank bethes bezorgd door lmd, vriendelijke bezorgers. Ivm de regen hebven ze onze bank netjes in de garage gezet. TOP!!!
Super service
Wij zijn top geholpen met het kopen van een bankstel, ook de service is top👍
Ondanks verkeerde maat opgave aan…bedrijf
Ondanks verkeerde maat opgave aan bedrijf LMD bv, zoals mast gang en deur, werden met zorg en nauwkeurigheid mijn gekochte goederen in de woning gebracht. Dit nadat er enkele deuren waren verwijderd door mij en men moest wachten
Heel behulpzaam en goede service
Heel behulpzaam en goede service
Bankstel netjes binnen gezet,
Bankstel netjes binnen gezet,
Vriendelijke bezorgers.
Keurig geholpen!
De heren hebben mijn bank keurig naar binnen gebracht en zelfs de lastige hoekjes waren geen probleem :)
Seats and Sofa`s en LMD Transport!
Wij hebben een bank gekocht bij Seats and Sofa’s, waarbij LMD Transport was ingehuurd om de bank te bezorgen. Tijdens de levering, die plaatsvond in de regen, ontstond er een klein probleem. Dit is echter keurig opgelost. We zijn dan ook zeer tevreden over zowel de bank als de verdere afhandeling.
Ik herken mij niet in de negatieve reviews die anderen hebben geschreven. Mensen zouden best wat vaker een positieve ervaring mogen delen in plaats van alleen negatieve reacties te plaatsen.
Goede service en heel vriendelijk .
Goede service en heel vriendelijk .
Klasse service.
Klasse service.
Bank netjes binnen gezet.
En tevens oude bank netjes buiten gezet.
Het slechtste bedrijf ooit
Het slechtste bedrijf ooit. Op de dag van levering kreeg ik een sms'je dat ik vanaf 9:30 uur kon bellen om te vragen hoe laat de levering zou zijn. Niemand nam op. Om 13:00 uur nam de man eindelijk op en zei dat hij niet wist hoe laat het zou zijn. Toen hij aankwam, bracht hij me dezelfde twee artikelen. Nu heb ik de bank niet, en natuurlijk heeft hij daarna nooit meer de telefoon opgenomen.
Ordinaire dieven
Ordinaire dieven. Vanuit Seats and Sofas een bank besteld, duidelijk aangegeven dat de bank 3 hoog moet zonder lift. Hier moest ik 220 euro voor betalen. Bezorgers komen aan, kijken 2x, en komen tot de conclusie dat ze geen zin hebben om te sjouwen dus pleuren de bank neer in de gang. Niet eens 1 poging gedaan om de bank naar boven te krijgen.
Om dit op te lossen zouden ze een verhuislift voor mij regelen. Maar in werkelijkheid moet ik dit zelf regelen én betalen. Oh en die 220 euro krijg ik ook niet terug want "ik had zelf moeten meten of het zou passen".
Top levering en service
Nieuwe bank werd vandaag geleverd in de regen. Thomas en zijn compagnon kwamen langs en ze waren binnen een uur weer weg. Alles in elkaar gezet en we zitten nu op een droge mooie bank die ze voor ons in elkaar hebben gezet. 10/10
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.