At søge- og vælge luft til luft varmepumpe på nettet er en jungle. Vi valgte derfor at ringe til LJ Montage A/S, og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Efter råd fra Lars valgte vi... Se mere
Fik montage udført af Henrik som ydede en god og saglig dialog gennem hele forløbet og overholdt aftaler. Rigtig godt arbejde.
Vær sikker på at aftal pris for ekstra arbejde på forhånd, så du ikke som jeg føler dig snydt. I forbindelse med installation af en Luft/luft varmepumpe efter tilbud. Jeg havde på forhånd gjort opmæ... Se mere
Søndergårdsvej 5, 8660, Skanderborg, Danmark
- info@ljmontage.dk
- www.ljmontage.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Alle aftaler overholdt og pris, produkt, installation og samarbejde 100% i orden.
Efter råd fra Lars valgte vi en Mitsubishi multisplit unit med 2 stk. Hero indedele. Mindre end 2 uger senere var anlægget installeret af deres montør Michael, professionelt, effektivt og kundeorienteret.
Anlægget fungerer perfekt.
Mine bedste anbefalinger af LJ Montage A/S.
Fik montage udført af Henrik som ydede…
Varmepumpe installeret på bosted
Min søn har fået installeret en varmepumpe hos LJ montage A/S. Der kun gik 14 dage fra bestilling til montering til trods for at det var midt i sommerferien. Teknikeren kom til aftalt tid, fik monteret anlægget uden problemer, og fik mig Koblet på Wi-Fi til anlægget og introduceret mig til anlægget. Ligeledes har sælger givet sig tid og været flink til at forklare mig om produktet. Min søn har endvidere nogle specielle hensyn - dem blev der også taget hensyn til uden problemer. Samlet en rigtig god oplevelse, tak. ☺️
Installering af varmepumpe
Jeg har juni 2026 fået installeret varmepumpe af LJ Montage. Særdeles venlig og professionel håndtering hele vejen igennem. Prismæssigt konkurrencedygtig. Stor anbefaling herfra.
Hurtig håndværkeren
Et firma man kan stole på både på pris og aftalt tid.
Har fået monteret 2 varmepumper. den sidste blev monteret 3 Februar 2026.
Jeg var overrasket over at de monterede varmepumper helt nede på Lolland.
Tak til L.J. Montage
Utrolig dårlig kundeservice.
Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg fik sidste år sat en luft til luft varmepumpe op af firmaet og fik en rigtig fin service af Leif. I år ringer så firmaets Ronnie i slut januar for at følge op på et service besøg i start februar og jeg modtager bekræftelse på mail, men på dagen dukker ingen montør op og der gives ikke besked om afbud.
Jeg sender en mail omkring problemet den 7 februar som endnu ikke er besvaret.
Ringer i dag efter arbejde til virksomheden, ikke fordi jeg forventer svar udenfor åbningstid, men for at ligge en tlf svarer besked. Ronnie besvarer mit opkald og jeg forklarer ham situationen, han mener servicebesøget ikke var ønsket, dette forstår jeg ikke og siger jeg er vejledt om at oprette klage og erstatningssag, Ronnie svarer flabet at det kan jeg bare gøre og jeg har ringet udenfor åbningstid så kan ringe igen i morgen hvorefter han ligger på.
Mere arrogant og ligeglad findes det vist ikke
Havde en montør ude og tjekke for…
Havde en montør ude og tjekke for fejler på min luft/luft. Han fik ikke engang lavet fejlen og har da aldrig mødt en mere arrogant og nedladende mand før, havde lyst til at bede ham forlade min ejendom flere gange.
Syntes det en meget upassende opførsel når man kommer ud til kunder...

Besvarelse fra L.J. Montage A/S
Stor ros til L.J. Montage
Da vores gamle varmepumpe pludselig stod af for et par uger siden og det var nær frysepunktet udenfor, var gode råd dyre.
De fleste leverandører havde 4-6 ugers leveringstid pga. sæsonen og jul. Vi fandt så L.J. Montage, som kunne rykke ud med under en uges varsel.
Michael var flink og arbejdsom og fik installeret vores nye varmepumpe på en eftermiddag.
Rigtig god oplevelse fra start til slut.
Installering af varmepumpe
Installering af varmepumpe (luft til luft). Jysk når det er bedst.
Giver god rådgivning og Service
Giver god rådgivning, levere det aftalte til tiden og prisen, monterer anlæg perfekt, efterfølgende serviceeftersyn køre som smurt, altid god service
Et ordentligt firma
Et ordentligt firma. vi fik installeret 2 luft/luft mitsubishi varmepumper (til ca 75 m2 hver), en til sommerhus og en til huset i byen. vi var tilfredse i enhver henseende, både forhandling, levering, montage, kompetance og pris. venlige og imødekommende folk, der altid holder det de lover.
Pris helt hen i vejret
Pris helt hen i vejret
Jeg kan da bare slet ikke anbefale dette firma og Ronnie der regner på priser.
Bad om pris på 2 stk Panasonic HZ25ZKE som på deres hjemmeside står til 15.700kr inkl. moms og standard montage. Jeg ved der kommer ekstra på da det er betonmur og der skal bores huller til det, men at komme med en pris på 74.310kr for de 2 pumper er da helt vildt og lige præcist dobbelt så dyrt som jeg har fået af pris fra en anden og mere seriøs leverandør.
Levering og montage af luft/vand…
Levering og montage af luft/vand varmepumpe. Kan kun varmt anbefale LJ Montage.
De er yderst behagelige, kompetente og meget hjælpesomme mennesker - båder før, under og efter montagen mht spørgsmål mm
levering og montage af varmepumpe
levering og montage af varmepumpe, udført professionelt af kompetent montør. Firmaets behandling af vores henvendelsder var venlige og imødekommende i enhver henseende. Prisen var rimelig.
Montør kom på aftalte tid
Montør kom på aftalte tid. Fjernede den gamle varmepumpe og monterede den nye. Qlima S 5435. Virkelig professionelt udført og afskaffelse af af den gamle varmepumpe. Prisen for arbejdet er som aftalt. Kan varmt anbefale LJ montage
Fantastisk service både ved første…
Fantastisk service både ved første henvendelse vedr. pris og rådgivning. Til veludført arbejde med dygtig og service orienteret montør med en kæmpe ja hat på😀 kan kun give min bedste anbefaling herfra.
Reklamation uden problemer
Oplevede i forbindelse med reklamationssag på et produkt købt hos LJ Montage en god service, lige efter bogen.
Kan varmt anbefales. Professionelt og fair pris
L.J. Montage ydede upåklagelig service hele vejen fra overvejelse af udskiftning af gammel luft/luft varmepumpe og til installation. De var meget vidende og ærlige om fordele og ulemper ved forskellige modeller og placeringer, og gav det absolut billigste tilbud på montering. Alle aftaler er overholdt og prisen den aftalte. Jeg er meget tilfreds kunde og kan varmt anbefale L.J. Montage
Hold jer fra NZ25YKE
Fik installeret en Panasonic varmepumpe NZ25YKE i 2023. Den kan varme, men bruger så meget tid på at afrime, selv ved plusgrader, at huset bliver koldt. At den varmer kræver, at blæseren blæser kraftigt, som ikke er et rart miljø. LJ Montage har været og lave et service tjek på min NZ25YKE. LJ Montage mener, det er et godt produkt og at den ikke fejler noget. LJ Montage er super venlige, men det koster kr. 1.300,- at få mine observationer bekræftiget. Panasonic vil jeg ikke købe igen. Ulla
100 % professionel montering af…
100 % professionel montering af varmepumpe.
Behagelig og tryg kommunikation.
Alt i alt en virkelig positiv OPLEVELSE.