Living Flowers Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 51 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte produkternes flotte og unikke design, den luksuriøse indpakning samt buketternes imponerende holdbarhed, der ofte overgår seks måneder. Bestillingsprocessen beskrives som nem og hurtig, med effektiv levering og en hjælpsom kundeservice, der professionelt håndterer eventuelle fejl. Dog nævner nogle kunder, at buketterne kan have en ubehagelig lugt, der gør dem svære at have indendørs. Enkelte oplever også, at størrelsen eller udseendet ikke altid lever op til forventningerne fra billederne, eller at blomsterhoveder er knækket ved modtagelse. Derudover har der været få tilfælde af leveringsproblemer, såsom forsendelse til forkert adresse eller transportskader.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange roser de flotte buketter, der lever op til... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, idet mange roser buketternes udseende, der ofte lever op til billederne... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering og de flotte... Se mere

Order

Kunder deler positive meninger om bestillingsprocessen, og mange fremhæver den som nem og hurtig. Anmeldere... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, hvor mange oplever, at medarbejderne er søde og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik den flotteste og håndbundet buket fra LIVING FLOWERS, og allerede ved modtagelsen, fik jeg følelsen af dette var mere luksuriøst end hvad jeg plejer. Min buket blev leveret i flot gaveæske,... Se mere

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at købe buketter og dekorationer hos Living Flowers. Buketterne holder længe (over 6 mdr.), og dufter også længe! Jeg har p.t. købt 1 buket til mig selv, mo... Se mere

anledning af min 30-års fødselsdag, og jeg kunne ikke have ønsket mig et smukkere resultat. Buketten var lavet i de fineste brune nuancer og var utrolig elegant og harmonisk sammensat. Man kunne vir... Se mere

Vi har idag været forbi Living Flowers for at hente vores to købte buketter.. Hold nu fast de er flotte!😃 Endelig et ordentligt firma hvor ord på hjemmesiden passer med virkeligheden.. Det har været... Se mere

1. Blomsterbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Butik med tørrede blomster

Living Flowers is a Danish-owned company that has been selling long-lasting flower bouquets to both retail and corporate customers since 2020. We also offer matching vases for our bouquets. Our flowers are grown outdoors in Southern Europe without the use of pesticides or other environmentally harmful substances. All bouquets are hand-tied by our skilled florists, ensuring high quality and a beautiful aesthetic at home or at offices. Our long-lasting flowers last for a minimum of six months and require no water. Choose Living Flowers and reduce your carbon footprint compared to buying traditional fresh flowers. Together we make a difference - one bouquet at a time. --DK: Hjemmelevering 34 DKK / Fri fragt til pakkeshop og erhvervsadresse / Click & Collect i Hinnerup ved Aarhus-- SE: Hemleverans 79 SEK / Leverans till ombud 29 SEK / Företagsleverans 49 SEK NO: Hjemlevering 99 NOK / Levering til utleveringssted 29 NOK / Levering til bedrift 99 NOK--Phone number --DK: 27 85 44 44 -- NO: +45 27 85 44 44--SE: 0406 688 54

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

113 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super fin buket

Super fin buket. God indpakning og god i strukturen til at arrangere buketten. Meget tilfreds.

10. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse af oplevelsen.
Henrik

Modtog en meget smuk efterårsbuket

Modtog en meget smuk efterårsbuket, som lever helt op til mine forventninger. Buketten blev leveret som lovet og i en fornem emballage. Så alt i alt er jeg særdeles tilfreds. 👏😀

10. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er er vi meget stolt af.

Flot buket til prisen

Flot buket til prisen.
Blomsterne var sikkert pakket ind klasse så de ikke kom til skade ved levering.
Vil helt sikkert købe en anden gang.

18. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Mange tak for din skønne anmeldelse, den er vi super glade for.

Altid flotte buketter

Altid flotte buketter, og god service når man selv afhenter.
Denne gang var den ikke klar, men blev lavet på 5 min. 🙏
Og så holder de virkelig godt - vi havde allerede en, og den har holdt virkelig længe.

7. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, dejligt at hør om dine tidligere køb også.
Henrik

Jeg modtog en buket i gave, størrelsen levede dog slet ikke op til mine forventninger. Jeg skrev med deres kundeservice, som anerkendte det fuldstændigt og tilbød at sende en ny, på trods af at jeg allerede havde klippet den til. Det er virkelig god kundeservice. Buketten fejlede intet andet end at den var lidt lille, farverne er smukke og den er så flot.

15. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre at du sammen med vores kundeservice fandt en god løsning. Glade kunder er vores fokus, for derigennem kan vi sammen gøre en forskel.

En fantastisk buket

Det var meget let at bruge hjemmesiden og to dage efter var der leveret en fantastisk buket som er blevet beundret lige siden.

3. oktober 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for den skønne anmeldelse, og den fine beskrivelse.

Ubehagelig lugt!

En virkelig smuk buket kom ind i mit hjem i går formiddags. Det første jeg lagde mærke til ved udpakning, var en meget kraftig og ubehagelig lugt der gik lige i næsen. Jeg klippede stilkene til og satte buketten i en vase i min stue. Men kun ganske kort, for jeg kunne ikke holde lugten ud. Prøvede så at stille den lidt udenfor, men det hjalp ikke. Her til aften har jeg givet op og den står pt. i mit bryggers - og bare jeg går forbi den åbne bryggersdør, kan jeg lugte den og jeg tvivler på at buketten kan blive i mit hjem ret længe, for det er yderst ubehageligt for hoved og næse. Ærgerligt, når man har givet 400 kr. Jeg er simpelthen så skuffet.
Havde den ikke lugtet så fælt, så havde der været 5 stjerner, for pakken kom hurtigt og var forsvarligt pakket ind. Og buketten er virkelig flot.

29. september 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tak for din anmeldelse, vi er ked af at du oplever for kraftig duft, det sker nogen gange, men så løser vi det altid.

Jeg kan forstå på vores kundeservice, at de har skrevet med dig og sendt dig en retur fragt seddel, så vi kan få buketten tilbage og du kan vælge at bytte til en anden eller få pengene tilbage.

Vi elsker glade kunder, så vi finder altid en løsning. Vi kan altid fanges på hello@livingflowers.dk eller 27854444.

mvh

Skuffet

Jeg er ret skuffet over buketten, jeg modtog fra living flowers. Var ellers vild med konceptet.

Jeg kontakter kundeservice, da buketten lugter fælt (af kloak som min voksne datter siger), og den er meget beige og lys og uden meget farve, på trods af at den hedder grøn harmoni. Jeg synes slet ikke den ligner den på billedet. Men kundeservice anerkender ikke forskellen og kommentarer istedet på den måde jeg har arrangeret buketten (hvilket jeg egentlig var fint tilfreds med). Det virker som om vedkommende som svarer mig ikke vil følge mig i den skuffelse jeg har over buketten, og jeg føler mig som forbruger slet ikke hørt. Så selvom jeg er skuffet over bukettens lugt og udseende er jeg endnu mere skuffet over kundeservices manglende forståelse.

De får 2 stjerner, da de trods alt tilbyder, at jeg kan returnere den i samme stand. Men det er slet ikke en mulighed for mig uden at det koster en del tid og penge, og det er jeg ikke villig i at investere i det.

Alt i alt en skuffende oplevelse.

4. september 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Dufter af kloak, den buket vil vi meget gerne have retur, for hvis det er rigtigt, så er der sket noget på vej fra os til dig.
Blomster skal så absolut ikke dufte af kloak!

Jeg har tjekket kundeservices mail tråd med dig, tror det beror på en misforståelse, når du skriver vi ikke forstår dig.

Man skal selvfølgelig ikke være skuffet over duft og udseende, så der er ingen tvivl om at vi gerne tager buketten tilbage.

Vi elsker glade kunder, og det du oplevere med buketten er absolut ikke sådan som vi ønsker oplevelsen skal være.

Jeg har lige sendt dig en returlabel, så håber jeg du finder tid til at smutte forbi en pakkeshop og aflevere den, det er jo sådan det fungere når man køber på nettet :-)

Dbh
Henrik

Hurtig levering og virkelig flotte buketter

Har handlet hos Living Flowers 2 gange og begge gange har været super effektiv og hurtig levering - buketterne lever bestemt op til hvordan de er vist på billederne, på deres hjemmeside. Derudover holder buketterne fantastisk godt. Kan absolut anbefale Living Flowers!

21. august 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din fantastiske anmeldelse, den er vi meget glade og stolte over.

Overvejer allerede næste buket

Nu har jeg haft min buket i en lille måneds tid, og den står virkelig smukt.
Leveringen var hurtig og til tiden.

Jeg havde læst nogle kommentarer om duften, og var heldigvis villig til at prøve selv.
Synes, duften er et frisk pust i vores hjem - ikke noget man lægger mærke til hele tiden.

Har allerede anbefalet det videre, og overvejer selv, hvilken buket der skal være min næste.

8. august 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din skønne anbefaling, og dejligt at du lave en anmeldelse efter et stykke tid, så du har haft tid til at vurdere buketten.

Stjernerne taler for sig selv
Alle…

Stjernerne taler for sig selv
Alle mine 5 funklende stjerner til Jer
 Har kun rosende ord at sige
Fantatisk service🤩

12. august 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak, sikke da en fantastisk anmeldelse, vi bliver så glade og stolte. Vi elsker glade kunder.
Henrik

Bestilte 2 buketter i går lige før…

Bestilte 2 buketter i går lige før middag og har modtaget dem i dag, kl ca 9 var blomsterne i pakkeshop.
Rigtig flotte buketter, som jeg glæder mig til at have med til værtinde gaver.

27. juli 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at høre din oplevelse.
Henrik

"Købte en af de små buketter til ca 400…

"Købte en af de små buketter til ca 400 da jeg lige ville se hvordan de så ud. Den havde en fin stor størrelse, og levede fuldt ud op til billederne på deres side. Kom i flot stor æske. Meget tilfreds."

4. juli 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glad for.
Henrik

Fantastisk koncept men lugtende blomster og selvretfærdig kundeservice

Det er et fantastisk koncept med overholdelse af klimamål og bæredygtighed.

Det er så skønt at man nu igen kan have en buket blomster, uden at skamme sig over at have købet unødvendig luksus der er mega klimabelastende og absolut ikke bæredygtigt. Det i sig selv er nærmest 5 stjerner værd og jeg kan kun støtte op om konceptet.

Jeg fik den skønneste morsdagsbuket (maj 2024) i rosa/lyserøde farver. Den var sendt i den fineste og lidt lukseriøse pakke så jeg følte mig virkelig forkælet og værdsat allerede da jeg stod med pakken.

Desværre var der nogle af blomsterne i buketten der ikke duftede så godt som andre af dem. Man kunne lugte dem når man trådte ind i vores hjem. Så enten måtte buketten ud eller jeg måtte finde ud af hvilke af blomsterne det var.
Ergo blev bukette splittet ad og alle typerne kom udenfor og dunste af.
Efter 14 dage i frisk luft kom de forskellige typer ind en efter en, med et par dages mellemrum, og blev samlet i én buket igen. Det havde hjulpet, men bukette havde stadig en skarp lugt.

Flere af blomsterne mistede en del farve af den behandling udenfor, da jeg ikke kunne beskytte dem mod alt direkte sollys.

Jeg er dog stadig (juli 2024) rigtig glad for min smukke bæredygtige buket. Den lugter stadig ret specielt her godt 2 måneder efter og er jo som sagt falmet. Men jeg elsker den og kan varmt anbefale de smukke buketter fra Living Flowers.

Men lad endelig være med at give en dårlig anmeldelse af deres produkter eller virksomhed. Tonen de tager til genmæle med her på trustpilot for at refærdiggøre sig selv, er ubehagelig, belærende og selvhævdende. Desværre holder de sig heller ikke tilbage med eller for gode til at udlevere korrespondance fra anmelderen til deres kundeservice. Jeg synes det er utrolig dårlig stil.

12. maj 2024

Jeg bestilte en vase og en buket til…

Jeg bestilte en vase og en buket til receptionen på arbejdet. Jeg har aldrig set disse buketter i virkeligheden, så jeg var meget spændt! Bestilte en lille vase og den mindste størrelse buket - som slet ikke er lille i virkeligheden. Jeg er meget positivt overrasket - både vasen og buketten er simpelthen så flotte, så det er ikke sidste gang jeg besteller her!

24. juni 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse og forklaring, dejligt at høre dine overvejelser og oplevelse. Vi står klar til at hjælpe dig med flere buketter i fremtiden :-)

Smukke blomster

Smukke buketter og hurtig service. Jeg kommer glædeligt tilbage og køber buketter her igen!

20. juni 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjerte tak for din smukke anmeldelse, den luner. Vi vil se frem til også at hjælpe dig med buketter i fremtiden.

God oplevelse

Havde en god oplevelse ved at handle hos Living Flowers! - Buketten var som forventet og leveret lynhurtigt. Så krydser jeg bare fingre for at de også holder li så længe som de siger! :)

25. juni 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, jeg kan godt love dig at de holder lige så længe som vi lover og nok også længere :-)
Henrik

Har bestilt 2 buketter som gaver og…

Har bestilt 2 buketter som gaver og modtagerne blev meget glade og overraskede over de flotte, langtidsholdbare buketter. Bestiller snart en til os selv 😉"

17. juni 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Tusind tak for din skønne anmeldelse, den er er vi super glade for. Vi står klar til at hjælpe dig, med en buket til dig selv også ;-)

Vanvittigt smukke buketter!

Jeg elsker simpelthen buketter fra Living Flowers.
Det er anden gang nu, jeg bestiller derfra. Buketterne holder altså længere end et halvt år og er så vanvittigt smukke 🙂
Kan KUN anbefales!!

5. juni 2024

Besvarelse fra Living Flowers

Af hjertet tak for din fantastiske anmeldelse, den er vi super stolt af :-)