2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Havde besøg af Livi sidste år til…

Havde besøg af Livi sidste år til eftersyn af varmepumpe. Fik ingen besked om nyt eftersyn i år, men overhovedet ingen kontakt er det muligt at få. Har kimet ham ned, skrevet på hans kontaktformular, sendt sms og lagt telefonbeskeder. Det mindste hun kunne gøre, at han måske ikke har tid. Det ville være ok. Alt andet er noget svineri.

1. september 2025

Utjekket

Først var han syg, fair nok.

Så kom han ikke til den nye aftalte tid. Der var undskyldningen at han havde smadret sin telefon.

Han prøvede at gøre det godt igen, men vendte ikke tilbage med et nyt tidspunkt tiltrods for at jeg rykkede flere gange. Har aldrig oplevet noget så utjekket.

24. marts 2025

Dukkede aldrig op

Mads foreslog selv dato og tidspunkt for service på mail, som jeg accepterede, men han dukkede desværre aldrig op. Lidt træls at køre ud i sin kolonihave og sidde og vente forgæves kl 7 om morgenen. Han får 2 stjerner da han virker rar, men det ikke ok ikke engang at ringe, eller tage telefonen, når man finder ud af at man har brændt en kunde af.

2. februar 2024

Service på luft/luft pumper

Livi, og Mads, var utroligt nemmer at kommunikere med, og Mads var hurtigt ude efter henvendelse!
Mads ydede en fantastisk service, og da vi netop har købt hus, og for første gang har varmepumper, gav Mads en introduktion til bedst brug af disse!
5 ud 5 stjerner på alle parametre, vil til en hver tid anbefale ham, og vil helt sikker bruge ham igen!

21. marts 2022

Har benyttet Mads Livi til 2 projekter…

Har benyttet Mads Livi til 2 projekter nu, et privat og et erhvervsprojekt.

Først og fremmest super service, og masser af flexibilitet.

Der er i begge tilfælde lavet nogle gode Løsninger og til fair priser.

Kan kun anbefale Livi Køleteknik

16. august 2020