Liviaandlune Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Une arnaque à 100%

Une arnaque à 100%, la robe ne correspond en rien à l'image pire que sur Shein. Je n'ai jamais vu si mauvaise qualité, couleur différente.
Pour le retour on m indique que je dois la renvoyer en Chine a mes frais! Ou il me propose 10% de remboursement soit 5€ sur 50... A FUIR!
Sans compter le délai de livraison largement dépassé !

31. juli 2026

Slechte kwaliteit en slecht retour systeem

Jurk blijkt al uit china te komen. Duurt lang. Stof is zeer goedkoop en maat niet reeel met werkelijkheid. Terugsturen is nog problematischer. Of je kunt voor 10 euro een andere maat krijgen en de oude houden of op eigen kosten terugsturen naar china. Zeer slechte behandeling. Ik bestel hier zeker niet nog een keer!

29. august 2026

Artikel is veel te klein

Artikel is veel te klein
Als je terug wilt sturen zijn ze ineens niet thuis
Maar kunnen je na aandringen wel een voorstel doen om voor wat extra geld een ander maat te kopen. Mag je de oude houden
Ja wat heb je daar nu aan. Zit je met een te kleine jurk en voor meer hoop je dat de jurk die je dan nu besteld wel past

En levering duurt veel te lang. Wachte een maand op mijn order

24. august 2026

Wat een vreselijke oplichters!!!

Wat een vreselijke oplichters! Jurken ontvangen die niet overeenkomen met de website, met allemaal stiksel los, kleuren en stoffen die anders zijn en een maat S die valt als een XL! En wat slechte klantenservice! Geen enkele verantwoordelijkheid nemen en na herhaaldelijk foto's aanleveren, toch blijven volhouden dat maat/kleur/stof/artikel overeenkomt met de website. Dus mag ik het op eigen kosten terug naar China sturen. Echt, bestel hier nooit wat!!! Dit zijn oplichters die rommel verkopen!!!

13. august 2026

Misleading and clothes don't match to what you order

I rate 0, dont't buy here it is a SCAM! Don't buy here.
The clothing received does not in any way match what was offered on the website and therefore does not conform to the sales agreement.
The model/cut of dresses is different then what you order, the color differs significantly from the advertised products;the actual dimensions do not correspond to the stated sizes. I have to return the clothes to China or I get refund of 35% for very cheap chinees clothes that don't fit and I don't want!

4. august 2026

Zeer slechte kwaliteit van kledij

Zeer slechte kwaliteit van kledij, bedrog op verkoopsfoto. Reeds meerdere malen gemaild dat ik wil retourneren en m'n geld terug wil, telkens krijg ik een vage mail terug met een antwoord volledig naast de kwestie.
Zeker een absolute afrader.

1. august 2026

Deze website is een scam

Deze website is een scam. Ze hebben geen adres staan, wat wettelijk verplicht is in Nederland. Als je de website bezoekt staat er permanent een teller voor final sale die elke dag opnieuw begint. Final sale items kun je niet retourneren. De prijzen van "afgeprijsde" producten kloppen niet met de prijs die op de factuur staat. De producten komen niet overeen met de foto's op de website. Ze doen aan dropshipping dus het duurt sws een aantal weken voor je bestelling aankomt. Maten komen ook niet overeen met de maattabel (1 artikel was groter, 1 artikel was kleiner dan aangegeven). Bespaar jezelf de teleurstelling!

This website is a scam. They don't list an address which is legally required for Dutch webshops. They don't exist in the Dutch register for companies. Products are NOT the same as shown in pictures on the website, not in design and not in size. Save yourself the disappointment.

14. juli 2026

Er dette din virksomhed?