Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er pensjonist, var helt hvit i håret, nå kommer min opprinnelige farge på håret tilbake, fint men rart :) Opplever også etter hard trening at restitusjonen går raskere uten for mye stølhet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har bruk NMN pulver noen måneder. Meget fornøyd allerede etter få uker. Var spent fordi jeg er pensjonist, og slitt med ME og andre utfordringer. Energien er helt forandret, orker mye mer i hverdagen... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Sportsernæringsbutik

Skrevet af virksomheden

Live Longer er en norsk nettbutikk for premium kosttilskudd med fokus på kvalitet, renhet, sporbarhet og dokumentasjon. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter innen blant annet NAD+, NR, resveratrol og kreatin, og legger vekt på en trygg, enkel og profesjonell kundeopplevelse i Norge.

Kontaktoplysninger

4,5

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

NAD+ og parkinson.

Min mann har brukt NAD+booster 500 mg i ca.1/2år og sover bedre om natten.Han har også blitt roliger i kroppen om kvelden. Han har hatt parkinson-diagnosen i 6 år.

21. februar 2026

Gjelder kun TMG

Gjelder kun TMG. Jeg har lest om anti aging i noen år, men hadde ikke lest om TMG før jeg kom over det på Live Longer. Det er et av to produktet som har en oppløftende mental endring som jeg ahr prøvd. Det andre er Tyrosine. Anbefaler TMG fra LL.

17. december 2025

Jeg er utrolig fornøyd

Jeg er utrolig fornøyd med kreatinen! Pakken kom ekstremt raskt, noe som gjør hverdagen mye enklere. Jeg slipper å stresse med å bestille i siste liten. Produktet er også helt topp. Jeg har prøvd mange varianter tidligere, men dette er definitivt blant de beste. Anbefales

5. november 2025

Great product and service

Great product and service. My wife and I are very pleased with NMN from Live Longer Norway. Apart from the company name being our goal, they are also very easy to work with. We travel quite a bit for work and family and it is easy to pause our subscription and restart it again. Not something that all companies can actually deliver these days despite the claims. But we find the flexibility of Live Longer to be great for us.

20. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Live longer leverer, og lever faktisk opp til forventningene !

Det har gått en mnd siden jeg begynte å ta NMN og TMG om morgenen, og jeg må si at disse supplementene later til å levere akkurat det de lover!
Jeg er positivt overasket over effekten, da jeg helt ærlig ikke var sikker på om jeg kom til å få noe ut av dette.
Jeg har bare en mnd bak meg med Live Longers produkter men kommer til å prøve ut enda flere av deres produkter og ikke minst fortsette på disse to jeg nå er godt igang med. Effekten NMN og TMG har gitt meg i kombinasjon er klarere sinn og mer overskudd både fysisk og mentalt, noe jeg drar godt nytte av på jobben. I tillegg til dette har jeg merket en kraftigere og sunnere hår, skjegg og negl-vekst samt at jeg synes jeg fått noe sunnere hud. Det later til at Live logers produkter gjør akkurat de de påstår enn sålenge, så jeg er spent på å se hvordan det vil føles videre! Takk for kickass produkter LL !

4. juli 2025

Tror de funker.

Jeg har slitt med manglende energi i flere år. Jeg har tatt NMN kapsler i to mnd nå, to pr.dag, og har merket at jeg har fått mer energi, men kan ikke si med sikkerhet at det er pga NMN. Jeg har også gått ned 4-5 kg siden jeg begynte å ta de. Det som jeg reagerer litt på er at jeg skulle ha et månedlig abonnement, men når jeg gikk inn på min side og sjekket kommende utsendinger så lå de med 3 ukers intervall. Jeg måtte derfor endre datoen på alle.

23. juni 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.