Livegps Anmeldelser 10

2,3

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig telefon service/support

Har modtaget login/adgangskode fra LiveGPS, men det fungerer ikke. En henvendelse pr. telefon var nytteløs, personen kunne ikke oplyse, hvilken App som man skal downloade, og han kunne ikke løse problem med at login/adgangskode ikke fungerede, jeg skulle vente på at blive ringet op af en person som kunne svare på mine (simple) spørgsmål.
Jeg venter stadig på en opringning

3. oktober 2024

Upålideligt firma

Venlige og høflige personer der tager telefonen når man ringer, derfor én stjerne. Herefter slutter pålideligheden og troværdigheden til firmaet.
Vi overtog tracker og abonnenemt fra tidligere ejer af camper, og ingen problemer i det, fik vi en mail om, fra en navngiven medarbejder hos Livegps. Denne lovede at sende velkomstbrev og vejledning vedr. brug af tracker. Det er nu mere end 2 måneder siden, og vi har stadig intet hørt. Vi har mailet en rykker - intet retursvar. Vi har ringet 3 gange, hvor vi blot får at vide der vil blive lagt besked til pågældende medarbejder - intet retursvar. Vi har endda spurgt 2 gange om den pågældende medarbejder overhovedet arbejder i firmaet, siden vi intet hører. 'Det ved jeg ikke' siger de venlige personer der tager telefonen.
Nu er denne slags firmaer ikke de største af slagsen, så det undrer os, at man ikke ved hvem der arbejder i butikken.
Vi vil gerne have en tracker i vores camper, det er desuden også et krav fra forsikringen. Men det kan ikke lade sig gøre via Livegps, på trods af at de allerede har installeret en tracker i bilen, og abonnement er betalt.
Det burde være et professionelt firma, det reklamerer de i hvert fald for, men det oplever vi ikke. Vi oplever upålidelighed og grov ligegyldighed overfor deres kunder.

17. september 2024

Virkelig gode at snakke med

Virkelig gode at snakke med.
De kommer over og sætter hele pivtøjet på og så kører det bare der fra.
De er gode at snakke med hvis der er noget man ikke lige forstår.
Og så er de rimgelig Large.
Er glad for min erfaring med dem.

9. september 2024

De bliver ved med at sende rykkere på…

De bliver ved med at sende rykkere på manglende betaling, selvom jeg flere gange har sendt den mails omkring at min betaling ikke kan gå igennem deres system.
Jeg har endda fået svar fra dem om at det kunne de godt se, og det vil de kigge nærmere på, men hører derefter ikke fra dem. Dog bliver de ved med at sende rykkere.
Det er hvad jeg kalder dårlig og manglende service!

6. juli 2024

Livegps holder ikke deres aftale

En advarsel.
Når du lejer en gps tracker hos denne virksomhed vil du få at vide at du lejer for 1 år.Og du får at vide at hvis du ønsker at tilbagelevere trackeren inden året er udløbet vil du få pengene tilbage for de resterende måneder.
Det passer ikke,og de nægter ethvert kendskab til en sådan aftale,selvom de lover dig det mundtlig på telefon.Vær på vagt....

17. marts 2020

Yderst professionel

Professionel løsning af professionelle folk. Vi har kørt med livegps i 2 år, og med en flåde på 50 køretøjer er vi yderst tilfredse. Vi kom fra en anden udbyder hvor alt sejlede til livegps som klarede montering, opsætning og drift på ingen tid. Billigere og bedre end mange på markedet.

12. juli 2019