De beste verse bonen van nl. Fijne website met smaakprofielen goed toegelicht. Enige dat het geen 5 sterren maakt is de prijzen. Ik begrijp dat je betaald voor kwaliteit maar ik kan het me simpelweg n... Se mere
Little Roastery is a small company with a soul. Their coffee selection might be not the biggest on the market but it's clear it has been carefully put together and will fullfill wishes of wide range o... Se mere
Binnen het grote aanbod van koffiebranders bij Little Roastery uitgekomen en mijn bonen besteld. Vind de website zeer fijn en de uitleg bij de koffie sprak mij het meeste aan. De eerste levering ontv... Se mere
De allerlekkerste koffie !! Ruime keuze, probeer pakketten, supersnelle levering. Punten spaarsysteem en een koffietest zodat je een goed advies krijgt als je voor de eerste keer iets besteld. Ko... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wij branden verse slow roasted koffie op bestelling.
Amersfoort, Holland
- littleroastery@gmail.com
- littleroastery.nl
Helaas geen fietsbezorging meer
Jullie hebben het zoals gewoonlijk heel goed gedaan alleen nu de fijne en persoonlijke fietsbezorging er niet meer is, heeft DHL het overgenomen, helaas wacht ik nog steeds op de bestelling
Goede feedback over levering en…
Goede feedback over levering en persoonlijk kaartje wordt door hen bijgeleverd als bedankje
Hoi lieve Little Roastery
Hoi Little Roastery, we hebben diverse koffie bonen van jullie geprobeerd.voor ons is de beste: no1 brazil. Ik heb net 2 kilo bijbesteld. Ja we zijn echte koffie drinkers hier. Als ik meer dan 5 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Maar helaas dat kan natuurlijk niet.lieve groetjes nicole Peters uit s-Heerenberg
Heerlijke koffie
Super lekkere koffie, snelle verzending en altijd een leukkaartje erbij. Klantenbinding at its finest!
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
We blijven terugkomen!
Ik drink al jaren de koffie van Little Roastery thuis en zal dat ook zeker blijven doen. Goede service, de koffie wordt snel met de fiets thuis bezorgd en het belangrijkste natuurlijk: elke keer weer écht goede koffie in je mok. Als de nieuwe locatie straks op zaterdag ook koffie schenkt komen we zeker weer een keer langs!
Bestelling is snel en gemakkelijk…
Bestelling is snel en gemakkelijk gedaan. Koffie smaakt erg goed! Zeker een aanrader!
Goeie support en heerlijke koffie
Ging iets fout met de toevoeging van mijn adres, keurig opgelost en de koffie is van erg goede kwaliteit!
Goed verpakt en snel geleverd
Goed verpakt en snel geleverd.
Ook de koffie zelf zit in goede hersluitbare verpakking.
Daarnaast leuke attentie ontvangen.
Deze brander heeft mooie koffie
Deze brander heeft mooie koffie , goede service en een top assortiment! Ga zo door !!
Ik heb lang gezocht naar goede bonen
Ik heb lang gezocht naar goede bonen, meerdere specialty branders geprobeerd. Ik had het eigenlijk al opgegeven en mij neergelegd bij de supermarkt Illy bonen. Ik hou van dark roasts en daar heeft Little Roastery gelukkig ruime keuze in. De India monsooned malabar is een openbaring!
De allerlekkerste koffie !!
De allerlekkerste koffie !!
Ruime keuze, probeer pakketten, supersnelle levering.
Kortom de beste plek om de lekkerste koffie te bestellen.
TIP probeer de Brasil en/of Nostro (de dark roast).
Good quality coffee and very fresh
Good quality coffee and very fresh , which is important for a good espresso.
I would have wished for an Amsterdam location so I could visited the shop easier
Heel warm bedrijf!
Heel fijn bedrijf! Ontzettend warme service in de branderij/koffiewinkel, maar ook aan de telefoon en via de persoonlijke kaartjes van de (vrijwillige) fietskoeriers. En natuurlijk weer heerlijke, vers gebrande koffiebonen.
supersnel en superkwaliteit
supersnel en superkwaliteit! Heerlijke decaf koffie, echt een aanrader!
Beste uit alle branderijen voor donker gebrande bonen
Ik heb bonen besteld van meer dan 30 branders in Nederland. Ik hou van een donker branding en dat is lastig te krijgen in de laatste jaren. Terwijl sommige hadden 1 optie dat ik lekker vond, Little Roastery hadden meerdere en de bonen waren meer mijn smaak dan alle anderen, met meer punten in alle mijn categorieën. Een aanrader!