Lissandra Anmeldelser

1. Dametøjsbutik
  2. Herretøjsbutik

Upptäck mode för dam och herr hos Lissandra. Fri frakt till Sverige och utvalda europeiska länder. Hitta nya favoriter för garderoben och utforska vårt breda sortiment online.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kappan överensstämde inte med bilden…

Kappan överensstämde inte med bilden Kappan skulle vara lång men när den kom var den kort
Jättedåligt

29. juli 2026

Hej Monica!

Tack för att du sa som det var, du hade rätt. Kappan såg längre ut på bilderna än den är i verkligheten, och det är vårt ansvar, inte ditt.

Vi hörde av oss direkt när du kontaktade oss och löste det tillsammans: du behöll kappan och fick en kompensation som vi kom överens om, redan utbetald. Vi ser också över produktsidan så att längden framgår tydligare för nästa kund.

Tack för att du hjälpte oss bli bättre. Om det är något mer vi kan göra når du oss alltid på kontakt@lissandra.se.

Vänliga hälsningar,
Lissandra

Ett proffsigt och snabbt handling

Ett proffsigt och snabbt handling , snabba svar på frågor jag är jättenöjd

29. juli 2026

Besvarelse fra Lissandra

Tack så mycket för dina fina ord, Seija!

Vi är jätteglada att du upplevde både beställningen och våra svar som snabba och proffsiga, det är precis så vi vill att det ska kännas. Att du är nöjd betyder mycket för oss.

Hör gärna av dig igen om du undrar något, vi finns här.

Varma hälsningar,
Lissandra

Efter att väntat i flera veckor på min…

Efter att väntat i flera veckor på min klänning så valde jag att spåra den. Ser då att den har makulerats några dagar efter lagd order av företaget och jag har inte fått någon information. Mycket besviken och kommer inte försöka handla här igen.

23. juli 2026

Besvarelse fra Lissandra

Hej Sandra! Tack för att du hörde av dig, och vi är verkligen ledsna för väntan och för det förvirrande spårningsläget. Vi har kontrollerat din försändelse: den första fraktsedeln ersattes av transportören – därav "makulerad"-statusen du såg – men ditt paket är på väg. Det anlände till sorteringsterminalen i Sverige den 22 juli och beräknas levereras inom de närmaste dagarna. Vi borde ha informerat dig om förseningen, och det tar vi till oss. Vi har även mejlat dig den uppdaterade spårningen. Hör av dig till kontakt@lissandra.se om något inte stämmer – skulle paketet mot förmodan inte nå dig ersätter vi det utan kostnad eller återbetalar hela beloppet. /Ufuk, Lissandra

I’m very happy with the dress!

I’m very happy with the dress that I bought!! It fit perfectly. The dress looked exactly like the pictures and felt comfortable to wear. I received so many compliments and would definitely order from here again. Highly recommended!

21. juli 2026

Besvarelse fra Lissandra

Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that the dress fit perfectly, looked just like the pictures, and felt comfortable to wear. It means a lot to us that you received so many compliments. We look forward to welcoming you back to Lissandra again! 💛