Lisbethshundehus Anmeldelser

4,4

Er altid glad og meget tilfreds med levering af mine snack til mine hunde, men er nu mest imponeret over den fantastiske kundeservice! Du gør et kæmpe stykke arbejde og det fortjener ros ❤️ Vi k... Se mere

En dejlig hjemmeside. Havde ikke hørt om den før. Men blev positivt overrasket. Første bestilling var pakkekalender til hund. Den blev leveret godt pakket ind. Alle ting var pakket fint individuelt in... Se mere

Jeg kommer ned i butikken, hvor jeg bliver mødt af en mand som stod ved kassen. Jeg fortæller om en problematik som jeg har med min hund, her for jeg af vide at jeg er dyremishandler fordi jeg giver m... Se mere

Jeg er rigtig ærgelig over at den fysiske butik er lukket - der var så fantastisk betjening og altid godt humør. Og det mest fantastiske udvalg af naturgodbidder og høj kvalitet af hundemad og... Se mere

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God vare, fri fragt og hurtig levering!

Købte Dog Copenhagen hundesele. Bestilte i weekenden og kunne hente pakken tirsdag, endda med en lille godbid til min firbenede ven!! Varen blev sendt fragtfrit, da beløb var over 300 kr. Så alt i alt en meget positiv købsoplevelse!
Selen er også fantastisk. Sidder helt perfekt!

15. august 2023

Fantastisk købsoplevelse! Ordre: 3038

Jeg købte en del blandet til hund og kat og det blev sendt hurtigt afsted!

Super lækre mærker i god kvalitet! Absolut ikke sidste gang jeg handler der!
Og fantastiske priser!

Kun positivt herfra! Tak for en rigtig lækker pakke 😍

30. maj 2023

har købt 3 poser Brit fresh great life…

har købt 3 poser Brit fresh great life med kylling til voksne hunde, de 2 af dem til mine hunde chili, simba og misha de er super vilde med det.
Det skal lige siges at chili normalt ikke er så glad for tørfoder men det foder er hun meget glad for. Sidste pose tørfoder fik min mor til sin hund mille og hun spiser det med det samme når hun får det så i alt 4 hunde der er super vilde med det

1. maj 2023

Helt fantastisk god service

Helt fantastisk god service, kan varmt anbefale andre at handle her. Havde fået en forkert størrelse hjem på et dækken, skrev og spurgte efter mulighed for at bytte, der blev svaret samme aften! Fik en returlabel med i pakken med det nye dækken, så det var mega nemt at sende den anden retur. Pakkerne er kommet mega hurtigt begge gange, og mine returpenge stod på kontoen dagen efter jeg havde sendt dækken retur. Jeg er stor fan, og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.

8. marts 2023

FANTASTISK

Aldrig har jeg i mit liv fået så fantastisk en service! Hele butikken er fantastisk! Jeg fik købt stort ind til mine 2 unghunde og de er lykkelige for hvad jeg kom hjem med! Vi er hermed permanente kunder i jeres butik! 😍❤️

11. november 2022