1. Alternativ behandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

4,5

Lisa har magiske hænder💥

Lisa har magiske hænder💥
Det er den mest afstressende behandling jeg har fået.
Hun nærmest snakker med kroppen med sine hænder og bruger sin intuition.
Meget magisk og helbredende🤩
Har fået flere behandlinger.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Lisa Okking-Dam

Anne af ♥️ tak for de fine ord.

Shine Your Light ✨Bright
Lisa

Kæmpe anbefaling!

Jeg begyndte hos Lisa for 1.5 års tid siden, da jeg døjede mig migræne og spændingshovedpiner der varede mellem 10-14 dage ad gangen. Så jeg bookede tid til ALT og siden jeg begyndte har jeg næsten ikke haft hovedpine-anfald i samme liga.

Lisa har ikke bare hjulpet med hovedpinerne, men vi har brugt tid på at tale årsagerne til dem igennem og arbejdet med det sammen lige siden.

Jeg er så glad for at være startet hos Lisa, da det har givet mere ro i hverdagen og jeg får muligheden for at passe bedre på mig selv.

Lisa er en dygtig og meget empatisk behandler som tager sig god tid til en og som altid er nærværende i at give den bedste behandling. Jeg valgte Lisa da jeg også så at hun havde arbejdet i modebranchen og da jeg selv arbejder i den kreative branche, så var det rart at blive behandlet af en der kender til stress og kulturen i branchen.

Jeg kan klart anbefale en behandling hos Lisa, det har virkelig været en gave 🤍

11. januar 2025

Besvarelse fra Lisa Okking-Dam

Tusind tak. Af ♥️tak for de fine ord.

Super oplevelse!

Jeg har været så heldig at få flere behandlinger ved Lisa og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Hendes tilgang er både nænsom, dybdegående og holistisk, og hver behandling har givet indre ro og balance -- selv de gange, hvor jeg er kommet ind med et indesluttet humør, er jeg gået derfra med løftede arme -- klar til at møde verden. Jeg har især været begejstret for healing og ALT som føles lidt mere praktisk... Jeg må nok også indrømme, at jeg selv er lidt overrasket over, at hvad, der for min indre kritiker kunne lyde som 'magi', rent faktisk har givet 'virkelig' styrke til at håndtere situationer, som har været praktisk og mentalt krævende og ret udfordrende at stå i. Lisa har en unik evne til at skabe en rolig atmosfære, hvor både krop og sind kan finde tilbage til en naturlige balance -- men også en evne til at give en værktøjer og kræfter med videre. Hun skaber en tryg og afslappende ramme, og man mærker tydeligt hendes store erfaring, intuition og magi. Jeg vil varmt anbefale hendes behandlinger til alle, der ønsker at finde eller opretholde ro og balance.

1. juni 2024

Tusind tak❤️❤️.

Kortlæsning

Jeg har fået en kortlæsning hos Lisa Okking-Dam, hvilket var en helt særlig oplevelse. Jeg mærkede noget unikt og kom i kontakt med noget, jeg havde længtes efter. Lisa besidder nogle særlige evner, som vi andre kan være heldige at opleve og bruge i vores individuelle proces. Hendes intuitive forståelse og evne til at skabe et trygt rum gjorde, at jeg følte mig set, hørt og guidet. Det var en rejse ind i mig selv, hvor jeg fik klarhed over mine udfordringer og nye perspektiver på min vej fremad. Jeg vil varmt anbefale en kortlæsning hos Lisa til alle, der søger dybere indsigt og støtte i deres personlige udvikling.

26. september 2024

Besvarelse fra Lisa Okking-Dam

Tusind 💗tak for den flotte anmeldelse.

Helt igennem fantastisk

Lisa og hendes behandlinger er bare helt fantastiske. Tiden flyver afsted, fordi man er i et rum hvor alt er skønt og utroligt afslappede både for psyke, krop og sjæl.
Lise har nærmest magiske hænder når hun behandler.
Man bliver afhængig, så se at få booket en tid hvis du vil opleve skønne Lisa ♥️

13. maj 2024

Besvarelse fra Lisa Okking-Dam

Tusind tak 💗 for de fine ord.

Stedet jeg altid vender tilbage til

Dejligste oplevelse. Lisa formår at skabe et rum, hvor tiden står stille og sindet slapper af. Hun ser og behandler kroppen på en måde, der har direkte forbindelse til forløsning og stimulering af indre ro og klarhed.
Jeg fik denne gang en kombineret ALT og en (ny) behandling af fødderne, som jeg varmt kan anbefale. Gennem tryk og massage blev områder aktiveret og en energi flød gennem kroppen. Det var en dejlig afslappende og stressforløsende oplevelse. Det er ikke sidste gang, jeg får den behandling.

6. maj 2024

Tusind tak 🥰

Vil anbefale Lisa til alle som ønsker behandling

De behandlinger jeg har modtaget af Lisa, blev givet med megen blødhed, nærvær, menneskelig varme, dygtighed og professionalisme.
Virkelig behageligt og med fine resultater.
Det var Fascia behandlinger jeg fik, og jeg vil anbefale
Lisa - og Fascia til alle interesserede :) :) :)

24. april 2023

A.L.T

Hos Lisa er der ro og nærvær. Lisas hænder finder og løsner spændinger helt fysisk samtidig med at man bliver 'nulstillet' psykisk. Kæmpe anbefaling herfra!

23. april 2023

Organmassage Terapi

Jeg har i længere tid døjet med spiserørsbrok som i næsten 2 år har udfordret mit helbred, som medførte at jeg ikke kunne spise meget og dyrke sport uden komplikationer, som sure opstød og opkast.
Men efter 3 behandlinger med Organmassage Terapi hos Lisa, hjalp det en del og kan nu spise meget mere og har næsten aldrig komplikationer længere.
Under Lisas behandlinger føler man sig meget sikker og hun har styr på hvad hun laver!
Det var ikke kun en super god behandling men en vidunderlig oplevelse!

18. oktober 2020

Alle mennesker har brug for Lisa

Alle mennesker har brug for Lisa. I en oase af ro, nænsomhed og nærvær får disse magiske hænder bragt orden tilbage i krop og sjæl. Jeg aner ikke, hvad det er hun gør, jeg ved bare at det virker. Bonus info: hun spillede Nina Simones udgave af Bowies ‘Wild is the Wind” sidst jeg var der. Så bliver det ikke meget større.

11. september 2020

Lisas behandlinger er en livs-nødvendighed!

”ALT er en nærmest magisk oplevelse, hvor jeg oplevede både fysisk og psykiske
forandringer. Det er så blid en behandling, at jeg blev blæst omkuld af et løftet humør,
lettede spændinger, forhøjet energiniveau og en frisk glød. Lisa er, som behandler, helt
utrolig intuitiv og virkelig god til at skabe en tryg og tillidsfuld stemning. Det er en meget
intim oplevelse at opleve ansigtsberøringens effekt, og Lisas facon gør, at det på intet
tidspunkt føles invasivt, men som det mest naturlige i verden. Jeg kan kun anbefale ALT
og Lisa!”

2. september 2020

Jeg har været til behandling hos Lisa…

Jeg har været til behandling hos Lisa Okking i flere forskellige forløb, blandt andet: Organmassage Terapi, Healing og Naturlig face lifting.
Jeg er fyldt op af energi, hver gang jeg går derfra, selv om jeg er udkørt og flad for energi, når jeg kommer til hende. Det skyldes Lisa’s ro og fantastiske energifyldte hænder - efter en behandling føles det som om, jeg har sovet 12 timer, og er udhvilet og energifyldt.

22. august 2020

Blid bliss

Hvordan så blide tryk i ansigtet kan få hele ens krop til at koble af, er mig stadig lidt af en gåde. Men følelsen af dyb ro og indre solskin er indtruffet hver eneste gang, jeg har fået en af de skønne ansigtsbehandlinger hos Lisa Okking-Dam. Lisa har en utrolig fintunet fornemmelse for mig, når jeg er kommet styrtende fra hverdagen og ind i hendes rolige sfære. Hun forklarer, hvad hun gør, så intet føles forstyrrende undervejs. At mit ansigt har haft sprød glød efter behandlingerne har kun været en bonus. Det er det svævende behag i hele kroppen, der for mig gør behandlingerne til noget helet særligt.

CHARLOTTE

20. august 2020