Zeer snelle en correcte communicatie Had pech bij de levering (staking Bpost). Uiteindelijk alles in prima staat ontvangen. Eerste bestelling: - neutrale shampoo - extreme beads - dry me craz... Se mere
Virksomheden har svaret
Het product is zoals beschreven, de levering verloopt correct en bijkomend is het resultaat van het product ook top! Ik ben een tevreden klant, de volgende aankoop staat al te wachten in m’n winkelma... Se mere
Virksomheden har svaret
Met roze of aperol -kleurige schuim, ‘n blinkende auto na de carwashbeurt door de scouts van Merksem! Knap gewerkt
Op zondag besteld en dinsdag al geleverd. Alle producten netjes ingepakt. Vandaag ook de producten gebruikt en sta versteld van de werking

Besvarelse fra Liquid Rebel
Ik ben een tevreden klant, de volgende aankoop staat al te wachten in m’n winkelmand.

Besvarelse fra Liquid Rebel
Zeer snelle en correcte communicatie
Had pech bij de levering (staking Bpost).
Uiteindelijk alles in prima staat ontvangen.
Eerste bestelling:
- neutrale shampoo
- extreme beads
- dry me crazy drookdoeken
Alles prima kwaliteit, een blijvertje...

Besvarelse fra Liquid Rebel
Snelle levering en de foam Cannon werkt zoals het moet werken, top product

Besvarelse fra Liquid Rebel
Supersnelle levering, en wat een topproducten. Deze steigen boven alle verwachtingen uit.
Ik koop hier zeker terug !

Besvarelse fra Liquid Rebel
Super tevreden over Liquid Rebel! Levering binnen 2 dagen en snelle, correcte communicatie. Alles wat ik bestelde is topkwaliteit. De Foam Cannon produceert dik schuim dat goed blijft hangen en het vuil moeiteloos losweekt.De droogdoeken drogen echt “crazy” en “softly” 👌🏼 Aanrader

Besvarelse fra Liquid Rebel
Heel erg tevreden, en doet zeker het werk zoals ik het had verwacht.

Ik ben echt super blij met mijn bestelling bij Liquid Rebel! 🤙🏻💪🏼
Vooraf had ik een paar vragen via Instagram, en ik kreeg elke keer snel en vriendelijk antwoord. Dat gaf meteen een goed gevoel!
Mijn bestelling kwam precies zoals beloofd binnen 2 dagen binnen — echt top 👌🏻
Alles was netjes verpakt en het extraatje maakte het helemaal af. Dat soort dingen maken het toch net even persoonlijker 😊
Echt bedankt, Liquid Rebel! Ik ga hier zeker vaker bestellen 🙌🏻

Besvarelse fra Liquid Rebel
Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze beloven.
De iron remover werkt snel en efficiënt: al na een tiental seconden zie je de typische paarse verkleuring verschijnen, wat aantoont dat de remstofdeeltjes effectief worden losgemaakt.
De velgenborstel ligt bovendien zeer goed in de hand, is niet te zwaar en voelt zacht genoeg aan om zonder risico op krassen te gebruiken, zelfs op zwarte velgen.
Een absolute aanrader tot nu toe.

Ongelooflijk goede producten.
Ik gebruik al jaren producten van de grote merken tot ik op Rebel uitkwam ik moet geen ander meer hebben.
Prijs kwaliteit zitten zo ook heel sterk.
Verzending was super vlot.
Echt een aanrader.

Besvarelse fra Liquid Rebel
top top net als nieuw en als beloofd!!! Een echte aanrader 🤩

Besvarelse fra Liquid Rebel
Top kwaliteit van de materialen

Besvarelse fra Liquid Rebel
Na wat zoeken ben ik bij Liquid Rebel uitgekomen. Met als resultaat dat ik zeer tevreden ben over de communicatie, het gemak van de webshop en een de vlotte levering. En nu over het Foam cannon dat is een zaligheid, Foamen, even wachten, afspuiten en drogen met met een Dry me Crazy. In een handomdraai is de wagen spik en span. TOP producten zeker een aanrader !!!

Besvarelse fra Liquid Rebel
We asked chatgpt where to find the best foam cannon and it did not disappoint. Quality built product. Tested the liquids next and they all delivered. Pre wash snow foam, two bucket hand wash with neutral shampoo and a ceramic finish to complete the job. Just satisfying.

Besvarelse fra Liquid Rebel
Van de neutral snow foam tot de ceramic snow foam of the blackmaker mild, allemaal stuk voor stuk supergoede producten die echt doen wat ze moeten doen💪💪

Besvarelse fra Liquid Rebel
Produkten zoals beschreven en in goede orde op tijd ontvangen. De Foam Cannon, Neutral Snow Foam en Glass Cleaner besteld. De foam en de cannon al een gebruikt en ik was zeer tevreden over het resultaat. Dik plakkerig schuim dat vuil goed oplost. Verdunt 1/10 heb ik een suv met ongeveer 400 ml mooi proper gekregen. Het verbruik vind ik dus heel goed.Ook de Glass Cleaner is naar mijn wens. Inderdaad zonder strepen en nadien dampt de ruit niet zo gemakkelijk aan. Goede producten die ik alleen maar kan aanbevelen evenals de webshop en de winkel ervaring.

Besvarelse fra Liquid Rebel
De levering was super correct. En de producten zijn ongelofelijk goed. Had dit resultaat niet verwacht van een nieuw product. Ga het product in de toekomst zeker terug bestellen en blijven gebruiken. Prijs zit super voor deze kwaliteit

Besvarelse fra Liquid Rebel
Top service. Steeds zeer snelle reactie en bereidwillig om mee te zoeken naar een oplossing als je een vraag hebt.

Besvarelse fra Liquid Rebel
Læs mere om andre typer anmeldelser.