Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. Nära till lift. Väl fungerande fly... Se mere
Virksomheden har svaret
Redan köpupplevelsen var över förväntan. Tydlig information, personlig service, tålmodig säljare som vände och vred på olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... Se mere
Virksomheden har svaret
Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende på Villa Avisio i Canazei. Värden Filippo som gav fantastiskt bra service och var väldigt trevlig. Fri transfer till och från huvud... Se mere
Virksomheden har svaret
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.
Hvitfeldtsgatan 8, 411 20, Göteborg, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Lion Alpin
Underbar skidresa, perfekta förhållanden, fantastisk värdinna mycket trevliga guider.

Besvarelse fra Lion Alpin
Bra flyg och flygtider, info, och hotellet som var toppklass i detta underbara Ischgl.

Besvarelse fra Lion Alpin
Väldigt enkla att resa med och bra och trevlig personal. Boendet var också i bra standard med bra frukost och middag

Besvarelse fra Lion Alpin
Bra kontakt innan resan, trevliga guider på orten. Uppskattade mycket att ni ringde upp mig innan resan för att stämma av så att allt var ok. (Saalbach)

Besvarelse fra Lion Alpin
Vi tyckte att Lion Alpins personal var unga, men trevliga och bra. Guide som bara var dansktalande var svår att förstå.

Besvarelse fra Lion Alpin
Bra säljare som förstod våra behov, så vår resa blev enligt förväntningarna!

Besvarelse fra Lion Alpin
Lion Alpin ger hela tiden en känsla av att bry sig om sina kunder, och har en del trevliga aktiviteter på plats.

Besvarelse fra Lion Alpin
Bra, personlig och engagerad service från bokning till hemresa. Hotellet med bra läge, trevliga rum, god mat och vänligt bemötande. Alla guider serviceinställda och proffsiga. Smidig transfer o flygresa.

Guiderna.
Så flexibla och anpassar sig efter situationen.
Finns två petitesser som drar ner betyget till 4,5+, hotellet är lite mer slitet än det görs reklam om och fick lite fel info om första kvällens middag.

Besvarelse fra Lion Alpin
Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan.
Nära till lift.
Väl fungerande flyg och transfers, men väldigt lång tid för incheckning på hemvägen
Något okunniga guider i Wagrain
På det hela en toppenresa

Besvarelse fra Lion Alpin
Vi var inte nöjda med städningen av rummet. Efter att jag mailat säljaren blev det mycket, mycket bättre. Så trevligt när kritik går fram, och tas på rätt sätt.

Besvarelse fra Lion Alpin
Kort flygtid och kort transfer. Så skönt. Bra avgångstid från Arlanda så man slapp gå upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snålt med bara 15 kilo i resväskan. Det funkar inte på en skidsemester. Bra hotell i bra centralt läge. Superbra mat på hotellet. Trevlig personal och guider. En jättebra upplevelse helt enkelt! 👍❤️

Besvarelse fra Lion Alpin
Allt fungerade smidigt. Från bokning till hemkomst via flyg och transfers. Ni hade dock kunnat sälja något annat än bara öl på bussen.

Bra kommunikation med kontoret. Alexander Svanlund. Flyg o transfer smidigt

Besvarelse fra Lion Alpin
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.