Linseswebshop Anmeldelser 13

4,1

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Linse kessler, linse webshop, famillien fra bryggen, moster niller, mopper. hjælp spanske hunde, linse bøger, all dogs are angels, linse merchandise

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Burde få 10 stjerner

Jeg har ikke andet end ros at skrive om Linses Webshop. Jeg bestilte et tæppe til min hund igår eftermiddags og idag kunne jeg allerede afhente min ordre.

Min hund og jeg elsker de lækre bløde tæpper.

Fantastisk hurtig service!

Kan kun anbefale hendes hjemmeside 😍

8. oktober 2020

Er vild med det

Glad og tilfreds med mine køb, varerne blev leveret til tiden, hurtigt, nemt og sikkert ☺️
Ikke nok med det, så har jeg for 1 gangs skyld kunne shoppe med god samvittighed da alle penge fra ens køb går ubeskåret til dyr i nød, det vil jeg i fremtiden gerne blive ved med at støtte op omkring, tak for at der er findes mennesker ligesom Linse <3

17. april 2020

Jeg købte hundetæppe rød og min hund og…

Jeg købte hundetæppe rød og min hund og fritte samt barnebarn er så glade for det tæppe. Købte også rød zip trøje bruger normalt str l men købte xl og det er jeg glad for at jeg gjorde. Den er fin men det ville ha været endnu federe hvis den havde været lidt længere. Hurtig levering. Fik desuden en linse magnet og et postkort med linse på med gratis. Så jeg er helt godt tilfreds. Takker

5. november 2019

meget personlig videohilsen

Jeg fik lavet en videohilsen til min kæreste til vores bryllup. Den skulle indgå i min tale.
Da jeg bestilte den var leveringstiden 14 dage, og blev senere sat til 3 uger. Den kom desværre ikke til den lovede tid på 14 dagen, nok nærmere 4 uger. Men jeg var i god tid med bestillingen.
Grundet forsinkelsen skrev jeg til dem og jeg blev fik at vide at de havde meget travlt og at jeg nok skulle få den før brylluppet. (Super god service via mail)
Jeg fik min video i tide og den var fantastisk og meget personlig! Ale gæsterne og min mand grinede igennem hele videoen.
Så 5 stjerner selv om leveringen var forsinket, da videoen var det hele værd.
Tusind tak Linse, få at kunne give noget atypisk i gave til en man holder af!

28. juli 2019

Var uheldig

Bestilte en videohilsen til min datters 9 års fødselsdag. 26 dage før den skulle bruges.
Der stod at der var 1 uges leveringstid på det. Det blev senere lavet om til 2 uger, og jeg rykkede dem flere gange. Der blev lovet at videoen nok skulle komme. Endelig kom den.. Men den var ikke til min datter. Videoen var sendt forkert. Det var en konfirmationsvideo istedet for. Min var slet ikke lavet endnu. Og her var der 1 uge til min datters fødselsdag.
På selvs dagen skrev jeg en mail, at jeg var meget skuffet, og så blev den sendt.. I aller sidste øjeblik.
Desuden bluse bestilt i sort kom i hvid..
Måske er der mange ordre. Men jeg var ikke en af de heldige med levering ihvertfald.
Desværre.. Er ellers stort fan af jer og jeres koncept. Men videohilsen og forsendelser må desværre give en enkelt stjerne her.

17. juni 2019