Neritina slakken
10 Neritina slakken gekocht. Bleek een mix van soorten te zijn ipv van een mix van kleuren zoals aangegeven op de productfoto. Het waren allemaal bruine slakken. Hier koop ik dus nooit meer.
Slakken, kreeften en garnalen + alle Benodigdheden
Akkerseweg 7, 5321 HG, Hedel, Holland
5 gele garnalen en 2 kreeftjes besteld. Alles was netjes verpakt inclusief heatpack. Maar ik denk toch dat het voor de beestjes beter is om het zelf op te halen. Maar men krijgt toch 5 sterren omdat alles netjes en ongeschonden in het aquarium rond hobbelt.
Garnalen en slak besteld. Perfecte service. Vriendelijk en het was zelfs mogelijk om achteraf nog wat voer toe te voegen aan de bestelling. Garnalen zijn prachtig van kleur en de slak gaat als een tiet. Aanrader!
Flexibel meegedacht in bezorgmoment. Heel erg zorgvuldig verpakt. Fijne verkoper van alg-etende en niet-voortplantende (brak water) slakken. Nano garnalen kwamen ook heel vitaal aan.
Enkele weken 4 Tylomelania mini golden rabbit snail besteld die perfect verpakt en op temperatuur zijn bezorgd. Helaas bleek dat maar 1 slakje de reis had overleefd. Verzenden per post was dus eigen risico dus geen garantie.
Ben via mede hobbyist gewezen op de website van Linniesfish , en daar de ❤️🦐💛🦐💙🦐gevonden.
Omdat mijn vrouw vond dat er teveel lege bakken nog in mijn stelling waren vond zij het leuk mij te verrassen met een paar leuke start groepen Neocaridina garnalen.
Alles was keurig verpakt en op tijd verzonden , kreeg als extra nog een zakje voersticks.
Zal hier in de toekomst zeker nog eens terug komen.
Zeer tevreden vaste klant. Top kwaliteit garnalen en kreeften + kennis! Topper

Besvarelse fra Aquariumspeciaalzaak Linniesfish
Top service alles heel mooi en gezond aangekomen alles netjes verpakt en zeker een pluspunt dat je vragen kan stellen en op zeer korte termijn antwoord gehad zeker een aanrader
Alle garnalen goed een netjes bezorgt gekregen toppie.
Goede afspraken die exact na worden gekomen, verzending is ook dik in orde er is niets op aan te merken,
Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer hier terugkomen
Een aanrader voor de iedereen
2 Cambarellus Diminitus en 2 anatome helenaslakken besteld waarvan 1 kreeftje dood aankwam.
Het enige wat ik te horen kreeg sorry staat in de voorwaarde dat er geen garantie op zit, dus je heb pech.
Bestel en nooit meer
Very good fast service and communications.
I have ordered blue and red shrimps plus blue lobster .
All came in with no probleem . I would recommend this shop sure .
Snelle levering en goede veiligheid ingebouwd bij het verzenden van lagere dieren.