1. Søgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få 4 linkmuligheder direkte i din mailboks, hver måned. Kun 249 kr. per måned.

2,3

Under middel

Jeg var tilfreds længe

Jeg var tilfreds længe - indtil de stoppede servicen, men fortsatte med at trække penge..
Det er nu 5 måneder siden. Jeg har hver måned bedt kundeservice om at stoppe mit abonnement. De har skrevet at det skal de nok. Der er bare ikke sket noget som helst. I går trak de så den 5. gang uden min tilladelse. Hvis det sker igen bliver Henrik Bondtofte og hans klub anmeldt alle de steder jeg kan finde frem til.

27. august 2021

Ingen svar på henvendelser.

En del af de links man får virker ikke, men værst af alt er det fuldstændig umuligt at få kontakt med dem. Der bliver ikke svaret på henvendelser, når man prøver at opsige sit abonnement.

17. august 2021

Kom til tops i Google med linkbuilding

En vigtig del af SEO i 2020 er stadigvæk linkbuilding, og det er lavthængende frugter for at komme til tops i Googles søgeresultater.

Et abonnement på Linkklubben med nye linkmuligheder hver måned er en nem måde at komme i gang med Linkbuilding på.

24. november 2020

Det er bare slet ikke godt nok.

Gå langt udenom Linkklubben
Halvdelen af de tyske adresser, du betaler for, findes ikke længere.
Så køb hellere is til børnene, end at bruge dem her.

22. august 2019

1 Stjerne til Henrik Bondtoftes passive indkomst

De proklamerer med at der er 24 timers svartid fra eksperten Henrik Bondtofte i deres forum, som koster 79 Kr. om måneden.
Efter 24 timer uden svar, skriver jeg til supporten, som oplyser mig at den ikke er 24 timer, men Max 48. Venter så yderligere tid, men får først svar efter 10 dage - og ved at jeg langt fra er den eneste.

"Artikeldatabase" med 3 artikler koster 39kr om måneden, spild af penge.

Linksne er relativt nemme at finde, hvis man blot søger lidt rundt på Google.

29. januar 2019