Lindiq Anmeldelser

4,3

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Se mere

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Se mere

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Se mere

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Yderst tilfreds 😀

Yderst tilfreds 😀
Rigtig god kundeservice , fik et svar at varen ikke var på lager og nogle dage efter fik jeg svar på at varen var afsendt 👍

28. juni 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmelselse og de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds med din nødradio - vi gør hvad vi kan for at levere hurtigt. Vi elsker glade kunder :)

ingen problemer

29. juni 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Sussi.
Vi er super glade for, at du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare glade kunder :)
Team Testudstyr.

Fin lille nødradio ,er meget…

Fin lille nødradio ,er meget tilfreds.Hurtig levering selvom den var i restordre tak😘
Venligst AnetteThunø.

1. juli 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Anette. Dejligt du er tilfreds med din nødradio - og vi gør hvad vi kan, for at have glade kunder.

Besvarelse fra Lindiq

Tak for din anmeldelse, Bent, selvom vi er kede af den ene stjerne ! Da du bestilt varen stod der at det var forudbestilling og en dato vi forventede vare på lager igen - den dato er vi ikke nået til endnu, men forventer dog at få varen på lager i morgen og sender selvfølgelig straks varen videre !
Vi håber på flere stjerner når du har modtaget varen.
Med venlig hilsen Team Testudstyr

Har købt en lille vind måler perfekt…

Har købt en lille vind måler perfekt til når jeg skal på kajak tur
Der står ikke hvordan man sætter batteri i men tar blot skjoldet af så kan man komme til batteriet jeg måtte på YouTube for at finde ud af det men det lykkes supergodt

31. maj 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for anmeldelsen og de flotte 5 stjerner Torben - godt du fandt ud af tingene.
Team Testudstyr

Rigtig god betjening og og info om…

Rigtig god betjening og og info om levering. Varerne var ligesom lovet og pakket pænt ind

6. maj 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Rene. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr

Okay men er ikke helt oppe at ringe.

Okay men er ikke helt oppe at ringe.
Jeg købte de orange poter til at fjerne pels på tøj i forbindelse med tøjvask. De tager noget men langt fra alt. En alm svamp tager mere pels.
Målebåndet der imod er til ug, kunne dog godt have tænkt mig cm yderst istedet for tommer, men da målebåndet bliver på plads er det ikke en dealbreaker for mig.

6. maj 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for din anmeldelse Ellen.
Vi har noteret, at du ikke er tilfreds med vores produkt "kæledyrs hårfjerner". Vi skal bede dig om, at kontakte vores kundeservice på mail : info@testudstyr.dk.
Team Testudstyr

Hurtig levering, fin blodtryksmåler.

3. maj 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Monibe - og de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr

Bestilte en TDS måler som ikke tændte

Bestilte en TDS måler som ikke tændte. Kontakter derfor forretningen som med det samme er ubehagelig og defensiv i deres beskeder. De har åbenbart fået en masse målere med defekte batterer, som de alligevel vælger at sende til kunderne. Og deres undskyldning er, at de med småt skriver på hjemmesiden at batterier ikke følger med. Det er simpelthen ikke i orden. En virkelig dårlig og ubehagelig oplevelse. Man bliver mødt med fjendtlighed i stedet for god kundeservice. Hold dig langt væk fra forretningen

25. april 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak fordi du giver dig tid til at beskrive din oplevelse som dog ikke er helt i tråd med vores opfattelse. Vi har ikke skrevet ubehageligt eller defensivt - du takker da også mange gange efter første svar! Vi kommer med en forklaring og opfordrer dig i øvrigt til at bruge din fortrydelsesret og returnere produktet. I din første mail skriver du at produktet ikke virker og du vil have dine penge retur - normal procedure i vores og andre webshop er jo at produktet skal returneres enten som reklamation eller fortrydelse.
Mvh Team Testudstyr

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Claus. Dejligt du er tilfreds, vi elsker glade kunder.
Team Testudstyr

Produktet er det jeg forventede og…

Produktet er det jeg forventede og prisen er fornuftig. Så fin og tilfredsstillende oplevelse. Kan anbefales.

8. april 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den super flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Flemming. Vi er glade for, at du er tilfreds hele vejen rundt - vi samler på glade kunder.

HURTIG LEVERING

hURTIG LEVERING

9. april 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de dejligt stjerner Johnny. Vi elsker glade kunder og gør meget for at yde vores bedste.

Alt er godt 😃

Sød og venlig betjening. Produktet er som forventet.

29. marts 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Maria. Super dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.