Lindiq Anmeldelser

4,3

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Se mere

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Se mere

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Se mere

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

75 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg fik den rigtige vare til den…

Jeg fik den rigtige vare til den aftalte tid og i den forventede kvalitet. God kommunikation i forhold til hvor og hvornår varen kunne leveres

28. november 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Peter. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare glade kunder :)
Team Testudstyr

Super hurtig levering og en god pris

Super hurtig levering og en god pris.
Da jeg modtog varen var der en sød håndskrevet besked som tak fordi man havde valgt dem.

11. december 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner Catja.
Dejligt du bemærker vores lille håndskrevede hilsen - vi elsker at gøre lidt ekstra for vores kunder :)
Team Testudstyr

kan kun anbefales....hurtig afsendelse…

kan kun anbefales....hurtig afsendelse og varen billig og alt som beskrevet

29. november 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Nick. Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi samler på glade kunder.
Team Testudstyr.

PH måler

PH måler - til god pris og hurtig service. Jeg er super glad for den :)

24. november 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Loa.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt, vi elsker glade kunder :)
God jul.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

29. oktober 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for de 4 fine stjerner, Annemarie - hvad kan vi gøre bedre for at opnå den 5. stjerne ?
Mvh Team Testudstyr

God service.

Jeg ventede i 5 dage fra jeg fik besked om at min pakke var sendt og skrev så til testudstyr hvor på jeg samme dag fik besked om at dao havde mistet min pakke og at de ville sende en ny pakke til mig. Jeg ventede i kun 2 dage så var pakken med en sød besked hos mig. Det er ikke sidste gang jeg handler hos testudstyr.

26. oktober 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse - og tak for stjernerne.
Ja det sker desværre (heldigvis ikke så tit), at pakkerne forsvinder i forsendelsen - og det er vi super kede af. Vi gør alt for hurtigt at erstatte pakken.
Vi glæder os til at betjene dig igen :)
Team Testudstyr.

Super god behandling

Super god behandling

8. oktober 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for de flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Preben.
Vi elsker glade og tilfredse kunder.

Alt som det skal være.

Hurtig forsendelse og alt som det skal være. Virker som en forhandler med et fokus på god og personlig service.

27. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den rgtigt flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Dejligt du værdsætter vores service - vi gør alt hvad vi kan for, at have glade og tilfredse kunder.

Udstyr

God og hurtig oplevelse

1. oktober 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusund tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Inger. Dejligt du har været tilfreds - vi elsker glade kunder.

Der var alt med

Der var mere som jeg havde håbet på, 2 dage så var det her

26. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 4 stjerner Michael. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.
Team Testudstyr

Rigtig fin service og hurtig levering…

Rigtig fin service og hurtig levering varen er rigtig fin kvalitet og indpakningen rigtig fin👍🏻 så der vil jeg helt klar handle igen😊

26. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Brian. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.

Alt perfekt

Enkel hjemmeside, meget hurtig betjening og fik varen efter et par dage. Lige som det skal være 👍👍👍 Tak for det 🙏

24. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Helle. Super skønt, du er tilfreds - og velbekommen. :)
Team Testudstyr

Hurtig levering. 2 døgn. Måleren virker fint.

3. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Joel. Super skønt, du er tilfreds - og at måleren virker som den skal :)

Som forventet

Som forventet. 😊

7. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte stjerner og anmeldelsen Ole. Da vi konstant forsøger at holde et højt niveau, vil vi gerne høre, hvad vi skulle have gjort anderledes for, at fortjene 5 stjerner ?

Pakken kom til tiden.

6. september 2024

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den fine anmeldelse - vi elsker glade kunder.