Lindiq Anmeldelser

4,3

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Se mere

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Se mere

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Se mere

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, troede ikke den ville virke, men det gør den, fantastisk 😊

Tak for din fine anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Franck
Dejligt du - trods skepsis - er tilfreds med dit produkt.

God oplevelse

Hurtig levering. Der var et problem med et af produkterne. De sendte øjeblikkeligt et nyt.
Rigtig god service

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Heidi.
Dejligt du er tilfreds - vi beklager naturligvis at der var problem med et produkt.

Skodeo.

Den var perfekt godt materiale og hurtig ekspedition,perfekt.👍

2. september 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Jane.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare glade kunder :)
Ha' en dejlig dag.
Team Testudstyr

God service og hurtig levering.

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Brian.
Dejligt du er tilfreds - vi gør alt hvad vi kan for, at have glade kunder :)
Ha' en dejlig dag.

Ærgerligt der ikke er retur porto

Ærgerligt der ikke er retur porto

Besvarelse fra Lindiq

Vi er kede af de 2 stjerner.
Vores mission er at holde omkostningerne og derved også priserne ned. Vi mener ikke at alle andre kunder skal betale mere for at nogen kan få gratis retur, så derfor tilbyder vi ikke det.
Mvh Team Testudstyr

Let og overskuelig hjemmeside

Let og overskuelig hjemmeside. Fuld sporing af pakke hele vejen, flot pakket ind og tak for hilsnen

3. september 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner, Kenneth.
Vi er glade for du er tilfreds hele vejen runndt - både hjemeside, sporing, indpakning og vores lille håndskrevne hilsen :)
Ha' en dejlig dag:)
Team Testustyr

Varen ser billig ud, men virker godt👍

Så fin en oplevelse med min ordre 👍

Varen så dog meget billig ud da jeg modtog den i en lidt smadret original papkasse. MEN den virker upåklageligt og gør hvad den skal så det jo fjong.

Jeg kan godt anbefale testudstyr.dk 👍

2. september 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Jasmin.
Ja beklager den til tider hårde behandling vores pakker får under levering - det beklager vi.
Dejligt du gerne vil anbefale os - vi glæder os til, eventuelt at betjene dig en anden gang.
Team Testudstyr

Hurtig respons på ordre og levering

Hurtig respons på ordre og levering, og alt fungerer som det skal.

26. august 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Peder.
Super dejligt du er tilfreds - vi elsker bare glade kunder :)

Det gik fint

6. august 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tak for anmeldelsen og de altid skønne 5 stjerner, Eva.
Dejligt du er tilfreds - vi elsker bare glade kunder:)

Orden afgivet kl 8.44

Orden afgivet kl 8.44
Pakke registreret kl 8.49
Pakke afsendt kl 9.24

SÅDAN✨️✨️✨️✨️✨️

14. august 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tak for anmeldelsen og de altid skønne 5 stjerner, Jacob.
Ja det er lynpost :) - dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder. Håber at betjene dig en anden gang.

Billig og god kvalitet

Billig og god kvalitet, fik pakken dagen efter bestilling, var ikke sikker på at kvaliteten ville være SÅ god, til den pris. Overraskende godt. Kan varmt anbefales 👍

4. august 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mikala :)
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - både med forsendelse ,pris og kvalitet - vi elsker bare glade kunder :)

God kvalitet

God kvalitet, god pris, lynhurtig levering.

27. juli 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Jakob
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt.

God handel

Hurtig levering og ingen problemer, kan anbefales.

3. juli 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tak for din flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Gunnar.
Dejligt du er tilfreds - vi gør også alt hvad vi kan for at have glade kunder :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Oven i købet med en lille personlig hilsen

29. juni 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid dejlige 5 stjerner, Jacob.
Vi elsker bare glade kunder - og vi synes selv, at når man gør det lidt personligt, så bliver det også lidt hyggeligere :) Dejligt du bemærker hilsnen :)
Team Testudstyr.

Du kan roligt handle her :-)

Du kan roligt handle her :-)
Købte en fodfil der desværre kun virkede een gang. Skrev om problemet på support og der blev øjeblikkelig sendt en ny helt uden beregning og diskutioner - den ankom hurtigt med posten OG den virkede. Det kalder jeg for super service og kundepleje.
Mvh Ernst

4. juli 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner; Ernst
Det sker jo desværre, at der kan opstå problemer med et produkt - og vi gør naturligvis alt for, at vores kunder skal være tilfredse.
Ha' en dejlig dag :)

Der var god service

Der var god service, varen kom hurtigt frem.
God dag.
V . H.
Jane kelfast

1. juli 2025

Besvarelse fra Lindiq

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og de altid dejlige 5 stjerner, Jane.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - også god dag til dig.
Team Testudstyr.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering, godt produkt og kan slet ikke klage, tværtimod.

27. juni 2025

Besvarelse fra Lindiq

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de skåønne 5 stjerner Jette.
Det glæder os, at du er tilfreds hele vejen rundt - og ikke har noget at klage over.