Lindholms Loftet Anmeldelser 119

4,5

Fick hjälp även på kvällen vilket är mycket ovanligt. Kan hända personalen råkade vara på plats. i övrigt snabb service och trevligt bemötande.

Hade aldrig tidigare hört talas om detta företag, men då det inte rörde sig om ett köp på något större belopp så "chansade" jag. Lade min beställning, varorna levererades sedan hyfsat snabbt (och... Se mere

Stolarna höll vad som lovats. De är sköna och snygga. Vi tackar för snabb hjälp med lite nya skruvar eftersom en blev förstörd vid ihopsättning. Ni har alltid varit snabba med att svara på mailen. Nu... Se mere

1. Møbelforretning

Lindholms Loftet - Möbler för ett skönare hem Lindholms startade redan 1989. Vi har allt sedan starten förbättrat och utvecklat verksamheten. Vi finns både på webben men har även en butik med underbar personal som sätter kunden i fokus. Vårt sortiment har en härlig blandning av egen import såväl som kända varumärken som Ekornes Stressles, Hästens, Tempur, Elite sängar, Brunstad och Bröderna Andersson, Conform. Vi utbildar kontinuerligt personalen så att vi skapar lojala kunder genom personlig och professionell service, som alltid sätter kunden i centrum.  Vår ambition är att erbjuda optimala förutsättningar för våra kunder. Vi förutsätter att vi alltid har lägsta pris på samma produkt och erbjuder därför en lägsta prisgaranti som en extra trygghet för våra kunder. Butiken ligger på Valbovägen 385 i Valbo, 1 mil från Gävle (ovanpå Möbel Outlet). VÄLKOMNA Mikael med personal

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Kunden i focus

Underbara Lindholms möbler, en affär med kunden i focus. Snabb service och leverans. Ett kundbemötande utöver det vanliga.

7. december 2016

Proffsiga

Proffs och hjälpsamma vid butiksbesök.
Kan bli lite längre väntan på leveranser men det beror mer på leverantörer och fabriker mer än på möbelhandlaren i de allra flesta fallen.

6. december 2016

Kanonbra

Vi har köpt nästan alla vår möbler där och varje gång vi blev riktigt nöjda med service, pris och kvalite.

6. december 2016

God och snabb service

Kontaktade Lundholms med en reklamation (med en soffa) och blev väl bemött och med god förståelse för mitt problem. Fick ärendet löst på bästa sätt. 5 plus 😊

Effektivt

Först var jag lite tveksamt men Lindholm erbjöd mig bättre ränta och det är jag mycket tacksamt för. Önskar honom lyckatill .

Bästa butiken

Vi är såå nöjda med vårt senaste köp hos er då vi skulle köpa ny säng. Proffsig hjälp och kanonbra service! Vi kommer garanterat tillbaka

Enastående

Letade, letade och letade en enkel men mycket viktig sak för min möbler. Hittade hos Lindholms, ringde, mejlade, betalade fick!!!! Allt inom 3 dagar!!!!
Inga stora summor men bemötande var fantastisk!!
Tack så mycket, en gång till!!!!

Lindholms Loftet-logo

Besvarelse fra Lindholms Loftet

Hej Eva!
Tråkigt att du upplevt oss på detta vis och det är självklart olyckligt. Vår ambition är alltid att kunden skall få absolut bästa service.
När kunden beställer på nätet finns 3 st alternativ som gäller för frakten. Du valde alternativ Postombud/Terminal, dessutom med efterkrav. För att vi skall kunna hålla fri frakt levererar fraktbolagen till närmsta terminal och det kan vara väldigt olika, hur långt ifrån kunden de ligger. För 250:- hade du däremot fått varan direkt hem till dig.
Vi har nu rätt ut detta med dig och du kommer att få avlastningsborden hemkörda utan kostnad.
Om du har några fler funderingar så prata då med Oliver på leverans.
M.V.H Mikael Lindholm/ Ägare

Köp av fåtölj

Beställde en fåtölj på nätet. När jag packade upp fåtöljen visade det sig att ryggstödsjusteringen var sönder. Jag ringde lindholms möbler och de skickade en helt ny "ryggstödsjusterare". Hjälpsamma och snabba! Fåtöljen var även betydligt billigare än de andra möbelbutikerna. Jag rekommenderar denna butik.

Mvh
Georges

Reklamation.

Fick en transportskadad möbel i Juni och detta är ännu inte avklarat i december

4. december 2016
Lindholms Loftet-logo

Besvarelse fra Lindholms Loftet

Hej Urban! Då en möbel levereras är det kundens ansvar att anmäla eventuella fraktskador till fraktbolaget. Då inte detta gjordes så avslog fraktbolaget ditt krav, så utgångsläget är att det inte är en reklamation.
Då situationen är olycklig så lovade jag att göra det bästa av situationen, men att det kommer att ta tid, då möbeln var slutsåld både hos oss och leverantören. Ambitionen var att få loss en del från en annan återförsäljare, men det är ingen som haft just din del i lager, så nu får vi invänta leverantörens nästa leverans i april, då du avslog ett eventuellt prisavdrag.
Det är tråkigt att det drar ut på tiden, men är tyvärr inget som går att påverka för tillfället.
Vi kommer att ersätta en ny del som Goodwill.
Bästa hälsningar
Mikael Lindholm/ Ägare